خواص درمانی پیاز

یکی از خوردنی های جانبی که به غذا اضافه میشود پیاز است که در برخی موارد طعم خاصی به غذا میدهد.در کنار اینکه پیاز به غذا اضافه میشود،با غذاهایی همانند آبگوشت هم بصورت جداگانه مصرف میشود.نام علمی پیاز Allium Cepa است که گیاهی از تیره نرگسیان میباشد.پیاز خواص درمانی زیادی دارد و میتواند در سلامت افراد تاثیر مثبتی بگذارد.

پیاز با خاصیت آنتی باکتریال قوی درمانی در درمان بسیاری از بیماری موثر بوده و در درمان عفونت و تب بالا بسیار تاثیرگذار است.

اغلب افراد ازخاصیت شگفت آور پیاز در درمان بیماری ها و افزایش مقاومت بدن باخبر هستند. اما جالب است بدانید که هر لایه این ماده غذایی بسیار مفید دارای مزایای خاصی است.
لایه 1: این لایه از پیاز حاوی مواد آنتی باکتریال، غذاهای گیاهی و آنتی اکسیدان است. به همین دلیل پیاز به عنوان یک منبع مغذی برای ارتقاء ایمنی سیستم های  داخلی وخارجی بدن شناخته شده است.
لایه 2: این لایه پیاز غنی از ویتامین های C، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و فیبر است.
لایه 3: علت اینکه درهنگام خوردن کردن پیاز اشک از چشمان جاری می شود ترکیبات گوگرد موجود در این لایه پیاز است که می تواند در پیشگیری از بیماری
پارکینسون،بیماری های قلبی عروقی، سرطان و تنظیم قند خون نقش موثری داشته باشد.
پنج لایه بعدی پیاز خاصیت های شگفت آوری چون ازبین بردن التهاب، کاهش تب، سم زدایی ، بهبود سوختگی پوست وافزایش سلامت قلب دارد.
با پیاز محل سوختگی تاول نمی زند
پیاز می تواند به کاهش احساس درد و التهاب وجلوگیری از شکل گیری تاول با توجه به خواص سولفوریک و کوئرستین نقش موثری ایفا کند. کافی است یک برش تازه از پیاز را برش به طور مستقیم بر محل سوختگی قرار دهید.
پیاز جنگجویی قوی برای التهاب های بدن
علت عمده بسیاری از بیماری ها التهاب رژیم غذایی نادرست است. بسیاری از موادغذایی از جمله غلات تصفیه شده، شیرین کننده های مصنوعی، محصولات مراقبت شخصی، چربی های ترانس، شکر، آلودگی هوا، تغذیه ناکافی و غذاهای فراوری شده عامل ایجاد این عارضه هستند.
آسم و آرتروز را درمان کنید
کارشناسان متعددی از سراسر جهان ادعا می کنند که پیاز حاوی فیتوکمیکال بوده به همین دلیل به شدت با التهاب ها مقابله می کند. علاوه بر این، پیاز در درمان آرتروز، آسم و دیگر بیماری های تنفسی نیز مفید است.
تب بالا را با پیاز کاهش دهید
به منظور پایین آوردن تب کافی است که هرشب قبل از خواب نیمی از پیاز را در جورابتان قرار دهید. بعد از انجام این کار صبح  احساس متفاوتی را تجربه می کنید. راه حل دیگر این است که پیاز را به سوپ خود اضافه کرده  و آن را میل کنید.
سم زدایی بدن با پیاز
بر اساس یک مطالعه در مجله پزشکی گوارش و کبد پیاز را همراه با زردچوبه به دلیل یک واکنش شیمیایی باعث مرگ سلول های پیش سرطانی می شوند. در مطالعه ای نشان داده شد که ازهر پنج بیمار چهارنفر بعد از سه ماه و از چهار بیمار همه در طول شش ماه پولیپ شان درمان شده بود.
رگ های قلبتان را با پیاز باز کنید
پیاز قرمزدارای رنگدانه ای به نام آنتوسیانین است که یک آنتی اکسیدان قوی فلاونوئیدی بوده که توانایی کاهش مقدار کلسترول بد (LDL) خون را دارا است. به همین دلیل با کاهش میزان کلسترول آن خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کاهش پیدامی کند. از طرفی به دلیل وجود ترکیبات سولفوریک که مانع ازتجمع پلاکت های خونی شده از گرفتگی رگ های خونی وخطر حمله قلبی وسکته مغزی جلوگیری می کند.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط آقای واحدی با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • از هویج پرتقال کرم ژله ای درست کنید
  • اقدام به بارداری با سابقه بیماری قلبی
  • دلایل مهم برای تعریق در زمان خواب
  • ورزش های صبحگاهی برای تقویت عضلات بدن
  • کوکی های نفیس مثل قنادی ها
  • کیش بادمجان و گوجه فرنگی
  • فاکتورهای سرطان زای پیرامون ما
  • ژل مسیریاب نور شیوه ای نوین برای تشخیص و تحویل دارو
  • اگر نمی توانید شبها بخوابید ورزش سحرگاهی انجام دهید
  • هشدارهایی برای مصرف کنندگان ماری جوانا
  • اهداء خون در ماه محرم
  • علائم مخفی سرطان سینه
  • عکس های میوه گرمسیری انبه
  • چگونه با آرایش گونه ها را برجسته تر کنیم
  • پیشگیری از آسیب های گوشت های فرآوری شده
  • محبوبترین ها

  • پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ
  • توصیه دکتر احمد درستی درباره تغذیه ماه رمضان
  • سبک تغذیه ای مضر برای کبد
  • برای سحری این لیوان نوشیدنی لاغر کننده را بنوشید
  • 20 داروی گیاهی فوق العاده برای چربی شکم-قسمت1
  • اصول مهم تغذیه ای برای افراد شیمی درمانی ها
  • مواد غذایی مناسب جایگزین قند و شکر
  • از بین رفتن کبد با مصرف فست فود
  • چاقی بیشتر با وجود رژیم های طاقت فرسا
  • شیوه های راحت برای لاغر شدن در ماه رمضان
  • پایین نگه داشتن فشار خون با سبزی ها و میوه ها
  • مزایای مختلف مصرف میوه خشک
  • غذاهای آماده با شما چه می کنند؟!
  • افسردگی را به روش گیاهی درمان کنید
  • عوارض غذاهای تیز برای جوانان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است