دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

b1

شما می توانید با کمی بادام و بدون هیچ افزودنی غیر مجاز دیگر، کره ی بادام خانگی سالم و طبیعی درست کنید. این کره ی فوق العاده خوشمزه را می توانید با چند ماده ی ساده، در عرض نیم ساعت درست کرده و مصرف کنید.

مواد لازم:

  • ۲ فنجان بادام خام
  • ۱ قاشق چای خوری روغن طبیعی (مثل روغن سبزیجات)
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • سینی فر
  • غذاساز
طرز تهیه:
همه مواد را آماده کنید و فر را روی درجه ۳۵۰ گرم کنید. از روغن طبیعی طعم دار بیشتر برای این که به روغن بادام هنگام مخلوط شدن طعم بدهد استفاده می کنیم. نمک این طعم را شدت می دهد. شیرین کننده این دستور کاملا اختیاری است. اگر دوست ندارید می توانید استفاده نکنید.
 b2
اکنون نوبت برشته کردن بادام هاست. بادام ها را در یک لایه روی سینی فر قرار دهید. و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید سرخ شود. سپس بگذارید کاملا سرد شود. البته بادام گرم زودتر آسیاب می شود اما ممکن است برای غذاساز خوب نباشد که بادام داغ را داخل آن بریزیم.
b3

بادام، روغن، نمک و شیرین کننده را داخل غذاساز بریزید.

b4

سپس همه مواد را با هم آسیاب کنید.

b5

بعد از این که کاملا بادام ها آسیاب شد به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دوباره در غذاساز آن را آسیاب کنید. باید صبور باشید چون کمی طول می کشد تا روغن بادام بیرون بزند. هنگام آسیاب کردن بادام هر چند وقت یکبار با قاشق کناره های ظرف را هم بزنید تا همه مواد یکدست آسیاب شود. اگر غذاساز داغ کرد آن را خاموش کنید تا کمی سرد شود دوباره روشن کنید.

b6

بعد از این که کاملا بادام ها آسیاب شد به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دوباره در غذاساز آن را آسیاب کنید. باید صبور باشید چون کمی طول می کشد تا روغن بادام بیرون بزند. هنگام آسیاب کردن بادام هر چند وقت یکبار با قاشق کناره های ظرف را هم بزنید تا همه مواد یکدست آسیاب شود. اگر غذاساز داغ کرد آن را خاموش کنید تا کمی سرد شود دوباره روشن کنید.

b7

منبع: برترین ها
5 1000
ارسال شده در 9 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • درمان تومورهای بدخیم اوربیت
  • افزایش وزن با این بازی ها
  • هر انسانی روزانه به مسائل جنسی فکر میکند
  • فرهنگ رایج نه گفتن در تایلند
  • اطفالی که مادر شاغل دارند
  • جست و جوی علل پرکنی
  • سخنان وزیر بهداشت در خصوص هفته سالمند
  • علل و درمان تنفر جنسی
  • محبوبترین ها

  • ۴ بیماری مقاربتی که ممکن است داشته باشید و ندانید
  • ناباروری را با اهدای اسپرم رفع کنیم؟
  • آموزش تشویق همسر به برقراری رابطه جنسی
  • میل جنسی در زنان و مردان چه تفاوت هایی دارد
  • اشتباهات بزرگی در رابطه جنسی که مردان مرتکب می شوند
  • توصیه هایی برای رهایی از سردی روابط در ازدواج
  • بلغمی مزاج ها و میل جنسی آنان
  • به کمک رابطه جنسی علائم عادت ماهیانه را تسکین دهید
  • رپورتاژ

  • انستیتو زیبایی پوست صورت و بدن تانی
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • زیبایی و جوانسازی پوست در کلینیک یکتا
  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x