picsart_1480463001218

جیوه یک ماده سمی است که می تواند به سیستم عصبی انسان آسیب بزند و مقدار آن در ماهی های تن و سایر ماهی هایی که از ماهی تن بیشتری تغذیه می کنند بیشتر است. محققان اعلام کردند اگرچه افزایش سوزاندن زغال سنگ دلیل افزایش جیوه مطرح شده است؛ ولی سطح جهانی آن در حال کاهش است.

مطالعات نشان می دهد، صنعت کنترل انتشار این مواد ممکن است منجر به تولید ماهی سالم شود. براساس این مطالعه جدید سطح جیوه در یک گونه ماهی تن، توسط گازهای صنعتی از عناصر شیمیایی خطرناک کاهش می یابد. نتایج نشان می دهد کاهش انتشار جیوه می تواند به سرعت سطح جیوه پایین تری را در ماهی های اقیانوس ایجاد کند.

جیوه یک ماده سمی است که می تواند به سیستم عصبی انسان آسیب بزند و مقدار آن در ماهی های تن و سایر ماهی هایی که از ماهی تن بیشتری تغذیه می کنند بیشتر است. محققان اعلام کردند اگرچه افزایش سوزاندن زغال سنگ دلیل افزایش جیوه مطرح شده است؛ ولی سطح جهانی آن در حال کاهش است. طی یک دوره مشاهدات، جیوه در آب های اقیانوسی 3/4 درصد در سال های اخیر کاهش یافته است. محققان اعلام کردند جیوه در هوا، بالاتر از سطح جیوه در آب اقیانوس ها است.

برای ارزیابی اثرات این کاهش، تیم تحقیقاتی سطح جیوه در نمونه های بافتی نزدیک به 1300 ماهی تن را بررسی کردند. در این مطالعه سطح جیوه ماهی تن به طور متوسط 19% کاهش را نشان داده است. اگرچه این نتایج تشویقی برای کنترل جیوه است؛ ولی در واقع یک رابطه علت و معلولی مستقیم بین تغییرات در انتشار جیوه منطقه ای و سطوح پایین تر این سم در ماهی ها نمی باشد و قابل اثبات نیست.

در این باره بیشتر بخوانید: یک دنیا عارضه برای تن ماهی

ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • مبلمان و موکت به جای غذا !
  • نوازندگان موسیقی سرعت عکس العمل بالایی دارند
  • تنها شدن با این الگوهای رفتاری مضر
  • تهدید جان کودکان با بلع باتری
  • رفع آفت در دهان با این ویتامین
  • 5 معیار برای داشتن تناسب اندام و آمادگی جسمانی
  • تنگی نفس با افسردگی
  • رفع ترشحات جنسی بانوان با این مواد طبیعی
  • نکاتی مهم در رابطه با پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان
  • برای کم کردن دردها این چند نکته را پیش بگیرید
  • ریشه پنهان کاری در اطفال
  • هشدارهای مسموم شدن یک زن حامله
  • رسیدگی به لطافت و درخشندگی پوست
  • خاصیت های بی شمار پوست پرتقال
  • با قهوه با افسردگی پیکار کنید!
  • محبوبترین ها

  • ترکیب تخم مرغ با سبزیجات برای مقابله با التهاب
  • آیا باور میکنید شکلات تلخ فواید زیادی دارد
  • مصرف صبحانه سالم و تغییرات بدنی پس از آن
  • این غذاها باعث ایجاد عضله در بدن مردها میشود
  • در کنترل فشار خون بالا تغذیه چقدر موثر است
  • کلسیم بدن با چه موادی کاهش می یابد؟
  • کالری سوپ
  • چطوری سالم وزنمان را بالا ببریم؟
  • خواص و فواید بی نظیر عسل
  • برنج های پلاستیکی آفت بازار! روش های تشخیص
  • بررسی تاثیر خوردن کرفس بر روی چاقی
  • برای جلوگیری از ریزش مو این ده خوراکی را فراموش نکنید
  • افزایش توان باروری با این غذا ها
  • شنیده های جدید درباره یک فایده دیگر سیب زمینی
  • جایگزین های سبز برای شیر
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است