picsart_1480463001218

جیوه یک ماده سمی است که می تواند به سیستم عصبی انسان آسیب بزند و مقدار آن در ماهی های تن و سایر ماهی هایی که از ماهی تن بیشتری تغذیه می کنند بیشتر است. محققان اعلام کردند اگرچه افزایش سوزاندن زغال سنگ دلیل افزایش جیوه مطرح شده است؛ ولی سطح جهانی آن در حال کاهش است.

مطالعات نشان می دهد، صنعت کنترل انتشار این مواد ممکن است منجر به تولید ماهی سالم شود. براساس این مطالعه جدید سطح جیوه در یک گونه ماهی تن، توسط گازهای صنعتی از عناصر شیمیایی خطرناک کاهش می یابد. نتایج نشان می دهد کاهش انتشار جیوه می تواند به سرعت سطح جیوه پایین تری را در ماهی های اقیانوس ایجاد کند.

جیوه یک ماده سمی است که می تواند به سیستم عصبی انسان آسیب بزند و مقدار آن در ماهی های تن و سایر ماهی هایی که از ماهی تن بیشتری تغذیه می کنند بیشتر است. محققان اعلام کردند اگرچه افزایش سوزاندن زغال سنگ دلیل افزایش جیوه مطرح شده است؛ ولی سطح جهانی آن در حال کاهش است. طی یک دوره مشاهدات، جیوه در آب های اقیانوسی 3/4 درصد در سال های اخیر کاهش یافته است. محققان اعلام کردند جیوه در هوا، بالاتر از سطح جیوه در آب اقیانوس ها است.

برای ارزیابی اثرات این کاهش، تیم تحقیقاتی سطح جیوه در نمونه های بافتی نزدیک به 1300 ماهی تن را بررسی کردند. در این مطالعه سطح جیوه ماهی تن به طور متوسط 19% کاهش را نشان داده است. اگرچه این نتایج تشویقی برای کنترل جیوه است؛ ولی در واقع یک رابطه علت و معلولی مستقیم بین تغییرات در انتشار جیوه منطقه ای و سطوح پایین تر این سم در ماهی ها نمی باشد و قابل اثبات نیست.

در این باره بیشتر بخوانید: یک دنیا عارضه برای تن ماهی

5 1000
ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • شناخت شخصیت افراد از روی راه رفتن آن ها
  • اگر آرایش را پاک نکنیم دچار چه بیماری می شویم
  • با کمک یوگا جوان تر شوید
  • ویتامین A چه فایده ای دارد
  • رفع خستگی با این 5 نوشیدنی / امتحان کنید
  • نکاتی که قبل از انتخاب روانشناس باید بدانید
  • 8 نکته طلایی برای مراقبت از پوست در هنگام شب
  • درباره تشنگی عضلات چقدر اطلاعات دارید؟
  • محبوبترین ها

  • مصرف بادام زمینی ممکن است عمر شما را بیشتر کند
  • خوردنی های چرب برای کاهش چربی بدن
  • 6 عارضه که تشنگی بر سر بدن می آورد
  • نسخه تغذیه ای برای چربی سوزی و عضله سازی
  • روش تهیه خوراک شاه‌ میگو با اسفناج برای دوندگان
  • با این مواد غذایی هرگز نوشابه نخورید
  • تصورات غلط در مورد مصرف نوشیدنی ها و مواد غذایی
  • در روز چه مقدار آب باید بخوریم؟
  • رپورتاژ

  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما