وجود جیوه در تن ماهی مضرات مصرف تن ماهی ماهی تن خطرات مصرف تن ماهی جیوه تن ماهی

جیوه یک ماده سمی است که می تواند به سیستم عصبی انسان آسیب بزند و مقدار آن در ماهی های تن و سایر ماهی هایی که از ماهی تن بیشتری تغذیه می کنند بیشتر است. محققان اعلام کردند اگرچه افزایش سوزاندن زغال سنگ دلیل افزایش جیوه مطرح شده است؛ ولی سطح جهانی آن در حال کاهش است.

مطالعات نشان می دهد، صنعت کنترل انتشار این مواد ممکن است منجر به تولید ماهی سالم شود. براساس این مطالعه جدید سطح جیوه در یک گونه ماهی تن، توسط گازهای صنعتی از عناصر شیمیایی خطرناک کاهش می یابد. نتایج نشان می دهد کاهش انتشار جیوه می تواند به سرعت سطح جیوه پایین تری را در ماهی های اقیانوس ایجاد کند.

جیوه یک ماده سمی است که می تواند به سیستم عصبی انسان آسیب بزند و مقدار آن در ماهی های تن و سایر ماهی هایی که از ماهی تن بیشتری تغذیه می کنند بیشتر است. محققان اعلام کردند اگرچه افزایش سوزاندن زغال سنگ دلیل افزایش جیوه مطرح شده است؛ ولی سطح جهانی آن در حال کاهش است. طی یک دوره مشاهدات، جیوه در آب های اقیانوسی 3/4 درصد در سال های اخیر کاهش یافته است. محققان اعلام کردند جیوه در هوا، بالاتر از سطح جیوه در آب اقیانوس ها است.

برای ارزیابی اثرات این کاهش، تیم تحقیقاتی سطح جیوه در نمونه های بافتی نزدیک به 1300 ماهی تن را بررسی کردند. در این مطالعه سطح جیوه ماهی تن به طور متوسط 19% کاهش را نشان داده است. اگرچه این نتایج تشویقی برای کنترل جیوه است؛ ولی در واقع یک رابطه علت و معلولی مستقیم بین تغییرات در انتشار جیوه منطقه ای و سطوح پایین تر این سم در ماهی ها نمی باشد و قابل اثبات نیست.

در این باره بیشتر بخوانید: یک دنیا عارضه برای تن ماهی

ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • کوتاه قدها و این ورزش
  • برای کودکان زیر 12 ماه چه اسباب بازی بخریم
  • پلی سومنوگرافی و کارکرد آن
  • ویتامین K ; ویتامین جوانی!
  • عوامل تاثیرگذار بر یائسگی
  • در مورد چشم سوم چه می دانید؟
  • 10 منفعت شنا کردن
  • خورد و خوراک مضر برای سوخت و ساز بدن
  • محبوبترین ها

  • ظروف یک بار مصرف سرطان زا است
  • مطالبی در مورد تغذیه سالم
  • منظور از چرخه وزن چیست؟
  • صبحانه مفید برای مردان
  • انتخاب هله هوله ها و انرژی آنها
  • پیشگیری از شکستگی لگن با رژیم غذایی مدیترانه ای
  • آیا دال یک منبع پروتئین خوبی است؟
  • ۸ خوراکی سالم، مقوی و سیر کننده
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است