دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی

fit_gesund

گردو یکی از مغزهایی است که هم برای حافظه مفید است و هم مزه ی بسیار لذیذی دارد.گردوی تازه و شکستن گردو ها یکی از لذت های فراموش نشدنی دوران کودکی است.گردو و روغن گردو منابع خوبی برای اسیدهای چرب امگا۳ هستند. شما می‌توانید روغن آن را بصورت تصفیه نشده و تازه استفاده کنید.

 

مزایای مصرف روغن گردو

روغن گردو، منبعی عالی برای ویتامین سی است.

خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش می‌دهد.

افزودن روغن گردو به برنامه‌ی غذایی روزانه‌تان به شما کمک خواهد کرد تا تعادل بدنی نرمالی بدست بیاورید.

مصرف منظم روغن گردو سطح LDL (کلسترول بد) را کاهش خواهد داد.

بعلاوه، هم گردو و هم روغن گردو، حاوی آنتی اکسیدان‌های ضروری هستند. این مواد برای مبارزه با تاثیرات مخرب رادیکال‌های آزاد، که مسبب آسیب‌های سلولی و تسریع فرایند پیری هستند، نقش مهمی دارند.

با بررسی دقیق‌تر، مواد مغذی یافت شده در گردو، شامل آنتی اکسیدانی بنام اسید الاجیک است که میتواند تکثیر تومورهای بدخیم را کنترل کند.

خواص سلامتی دیگر این روغن شگفت انگیز، ضد التهاب، ضد باکتری، ویروس کشی و ضد عفونی کنندگی است.

پخت و پز با روغن گردو

بخاطر چربی و قوت زیادش و مزه و بوی پر گردویش روغنی ستودنی برای پخت و پز است. زمانی که روغن گردو را بعنوان مخلفات سالاد، و یا بر روی ماهی، استیک یا پاستا استفاده نمایید عالی خواهد شد. حتی میتوانید برای برخی از دسرها از آن استفاده کنید. بهرحالت بهتر است این روغن را بیش از اندازه حرارت ندهید، چرا که کمی تلخ خواهد شد.

یک ایده‌ی پخت عالی – روغن گردویی بخرید و آنرا بهمراه مقداری گردو به سالادتان بیفزایید. همچنین اگر برنامه دارید تعدادی ماهی کبابی درست کنید، می‌توانید یک لایه‌ی نازک روغن گردو روی آن بمالید. مطمئن باشید همه از آن لذت خواهند برد!

منبع: خبرپو

 

5 1000
ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x