کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

خواص بستنی افزایش ضریب هوشی استفاده از بستنی در صبحانه

بستنی یکی از خوراکی هایی است که تمام افراد در همه ی سن ها به آن علاقه دارند.جال است بدانید محققان ژاپنی بر این باورند که خوردن بستنی برای صبحانه می تواند تقویت مغز را در پی داشته و به بهبود هوشیاری و عملکرد ذهنی منجر شود.یوشیهیکو کوگا، استاد دانشگاه کیورین در توکیو، با انجام آزمایش های بالینیاز شرکت کنندگان درخواست کرد تا بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب بستنی مصرف کنند. سپس، آنها یک سری تمرینات ذهنی را در رایانه انجام دادند.

بر همین اساس، پروفسور کوگا متوجه شد، افرادی که بستنی خورده اند در مقایسه با آنهایی که این کار را انجام نداده اند، واکنش سریع‌تری داشته و در پردازش اطلاعات بهتر عمل کردند.

پس از نظارت بر فعالیت مغز سوژه ها، پروفسور کوگا متوجه افزایشی در امواج آلفای فرکانس بالا شد که اغلب با سطوح افزایش یافته هوشیاری و کاهش التهاب ذهنی مرتبط هستند. برای بررسی بیشتر این مساله که آیا واکنش سوژه ها تنها در نتیجه شوک وارده به مغز و افزایش هوشیاری به واسطه دمای پایین بستنی بوده است یا خیر، پروفسور کوگا آزمایش خود را بار دیگر با آب سرد به جای بستنی انجام داد.

نتایج این آزمایش نشان داد، افرادی که آب سرد نوشیده بودند، سطوح افزایش یافته هوشیاری و ظرفیت ذهنی را نشان داده اما این سطوح با نتیجه به دست آمده با مصرف بستنی قابل مقایسه نبوده است.

پروفسور کوگا در حال حاضر مطالعه خود را ادامه می دهد و همچنین در تلاش است تا رابطه ای محکم بین تقویت ذهنی ناشی از مصرف بستنی و یکی از مواد تشکیل دهنده خاص آن بیابد.

در همین حال، متخصصان تغذیه انگلیسی با شک و تردید به یافته های پروفسور کوگا نگاه کرده اند. به گفته کیتی برفوت، پژوهشگر دکتری روانشناسی تغذیه در دانشگاه ریدینگ، یک توضیح احتمالی برای سطح افزایش یافته هوشیاری در نتیجه مصرف بستنی می تواند خوردن صبحانه در برابر نخوردن آن باشد.

مغز ما برای فعالیت خود به گلوکز نیاز دارد و یک وعده غذایی سرشار از گلوکز در مقایسه با مغزی ناشتا به ظرفیت ذهنی کمک خواهد کرد.

 

منبع: خبرپو

5 1000
ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x