محمد حسین عزیزی – متخصص تغذیه گفت:اسید لاکتیک موجود در لبنیات به کاهش اضطراب و استرس کمک کرده و باعث آرامش در افراد می شود.

محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه گفت: ماست از تخمیر  قند  شیر(لاکتوز) حاصل می شود.باکتری های ویژه ماست لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند که مزه ترش ماست نیز به خاطره وجود آن است.لبنیات با توجه به اینکه نسبتا اسید لاکتیک بالایی دارند می توانند در کاهش اضطراب و استرس موثر واقع شوند.
وی ادامه داد:ماست به علت وجود باکتری های پروبیوتیکی که در خود دارد می تواند به ترشح بیشتر اسید لاکتیک کمک کرده و احساس آرامش به وجود آورد.
عزیزی تصریح کرد:حالت خواب آلودگی که افراد پس از مصرف ماست و دوغ دارند از تاثیرات اسید لاکتیک می باشد.
وی ابراز داشت:در دستگاه گوارش باکتری های مفید و مضر زیادی وجود دارد که باکتری های خوب می توانند به هضم بهترغذا  کمک کرده و عملکرد اکوسیستم طبیعی بدن را حفظ کنند و باکتری های بد علاوه بر اینکه منجر به ناراحتی معده و روده می شوند ، روند هضم غذا  را نیز  دچار مشکل می کنند.
ماست میوه ای
عزیزی با بیان اینکه ماست‌ها را معمولاًبه صورت شیرین و گاه به صورت ترش، و با طعم‌های مختلف به فروش می‌رسانند اظهار داشت:ماست میوه‌ای از افزودن انواع میوه ها  تهیه می‌شود که علاوه بر ایجاد طعم‌های مختلف ماست، طعم ترش آن را کاهش دهد.
ماست یونانی
ماست خامه‌ای (ماست یونانی) از مخلوط کردن شیر با خامه تهیه می‌شود تا میزان چربی شیر را به ۱۰ درصد برساند. معمولاً این نوع ماست را به همراه عسل به عنوان نوعی دسر مصرف می‌کنند.
ماست موسیر
ماست موسیر را از ماست با سیر یا موسیر له‌ شده تهیه می‌کنند. گاهی هم حتی با سبزی ریزشده مخلوط می‌کنند و طعم‌های مختلفی از ماست ایجاد می‌نمایند.
ماست چکیده
ماست چکیده از آبگیری ماست معمولی درست می‌شود. این کار را با گذراندن ماست معمولی از صافی‌های پارچه‌ای انجام می‌دهند.
 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آیا مصرف آنتی بیوتیک خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد؟
  • چکار کنیم که ناخن ها زود بلند شود؟
  • زنان سرپرست خانوار چگونه میتوانند خودباوری شان را تقویت کنند؟
  • لباسهایی که بیماری زا هستند
  • خانمهای باردار زیاد تحرک داشته باشید تا دچار کمر درد حاملگی نشوید
  • کوفته مرغ گوجه فرنگی غذای لاغر کننده
  • بررسی عفونت در معده خردسالان
  • چه زمانی گوش ها پیر میشوند
  • فیگور گیری را اینگونه یاد بگیرید
  • دلیل زیان داشتن هندوانه در شب چله و زمستان
  • روش جدید برخورد با کودکان بیش فعال
  • منتفی شدن تاسیس سلامتکده طب سنتی
  • فواید ظرف شستن برای خانم ها
  • عوارض بر دوش کشیدن کیف های سنگین
  • چطور غذا بخوریم که انرژیمان هدر نرود
  • محبوبترین ها

  • با خوردن صبحانه‌ی خوب لاغر شوید !
  • برای افزایش طول عمر این 6 گیاه و ادویه را در برنامه غذایی خود داشته باشید
  • شکر سرخ بخوریم
  • دلایلی برای استفاده نکردن از ظرف یکبار مصرف
  • چطوری پیاز را در فریزر نگهداریم ( آموزش تصویری)
  • خوردنی های پاک کننده بدن
  • تغییر مزه و بوی غذا در یخچال
  • کاهش وزن با سالمترین رژیم غذایی دنیا
  • تخم بلدرچین و یک دنیا فایده
  • این بچه ها در مقایسه با بچه های همسن خود کالری زیادی دارند
  • نان مناسب برای روزه دار
  • کدام نوشیدنی جایگزین کدام دارو است؟
  • متعادل غذا خوردن
  • رژیم غذایی مدیترانه ای و به تعویق انداختن پیری مغز
  • گام به گام تا داشتن زندگی مناسب
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است