دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

هات داگ مضرات هات داگ چگونه سرطان خون میگیریم؟

Hot Dog یا به زبان فارسی هات داگ ساندویچ گرمی است که هنوز مشخص نشده این نام توسط چه کسی و در چه سالی برای آن انتخاب شده است.یکی از غذاهای محبوب در ایالات متحده آمریکا هات داگ میباشد و با سبک خاصی در شهرهایی همانند لس آنجلس و نیویورک تولید میشود.البته باید بگوییم که این غذا در حالی که خوشمزه است،سلامت را نیز تهدید میکند.

محققان دریافتند کودکان با مصرف بیش از یک میزان خاص هات داگ به سرطان خون و لوسمی مبتلا می شوند.

علت عمده افزایش نرخ سرطان در کودکان مصرف گوشت های فرآوری شده است. موسسه ملی سرطان آمریکا درتحقیقات خود دریافتند که هزار و500 کودک سالانه به علت سرطان در آمریکا جان خود را از دست می دهند.
با توجه به تحقیقات یک اپیدمیولوژیست در یک مجله تحقیقات سرطان کودکانی که بیش از 12 عدد هات داگ در هر ماه مصرف می کنند، 9  برابر بیشتر در معرض خطر  ابتلا به سرطان خون در دوران کودکی هستند.
علاوه بر این، برخی از گزارش های حاکی از آن است که سرطان در کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری حداقل یک هات داگ مصرف می کردند بیشتربروزمی کند.  از طرفی در این کودکان احتمال بروز تومورهای مغزی دو برابرافزایش پیدا می کند.ازاینگذشته درصورت مصرف هاگ در مردان این خطرات در سلول جنسی مردان تاثیرگذاشته وخطرابتلا فرزند به این بیماری ها بیشتر می شود.
محققان دانشگاه مینه سوتا که در حال حاضر موسسه ملی سرطان آن را حمایت می کنددر تحقیقات خود دریافتند که مصرف هات داگ در کودکان خطر ابتلابه لوسمی را افزایش می دهد.
به گفته این محققان علت عمده سرطان ممکن است به دلیل استفاده از نیتریت برای حفظ گوشت های فرآوری شده مانند هات داگ باشد که بعد از مصرف آنها در بدن به نیتروسامین ماده بسیار سرطان زایی تبدیل می شوند.

منبع : الو دکتر

5 1000
ارسال شده در 11 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • زمینه چینی برای درخواست افزایش دستمزد
  • راهی جدید برای کمک به مبتلایان به صرع
  • حواستان به استراحت پس از آسیب به سر باشد!
  • اهمیت برخورد خانواده در مقابل بلوغ دختران
  • مرغ سرخ کرده با طعم تند
  • برای انجام تمرینات قدرتی این توصیه ها را بدانید
  • برای جلا دادن صورت تان بخوانید
  • علت ایجاد بروز سردرد در صبح ها چیست؟
  • محبوبترین ها

  • 9 چیز موجود در خانه که باعث مشکلات تیروئیدی می شوند
  • اختلالات تراکم استخوان راباهم مرور میکنیم
  • برای تعریق زیر بغل چه درمانی موثر است؟
  • کنترل و کاهش قند خون با خوراکی های ساده
  • همزمان با بالا رفتن سن استخوانها چه تغییری میکنند؟
  • برای چکاپ کامل بدن چه آزمایش هایی باید انجام دهیم
  • آب خوردن و اثرات مفید آن
  • انفجار ریز بخار جیوه با لامپ های مهلک کم مصرف
  • رپورتاژ

  • جراحی لیفت ابرو دکتر نداف کرمانی
  • خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر
  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • جراحی های زیبایی و ترمیمی دکتر بهجو
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x