دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
موادلازم برای تهیه دسر توت فرنگی عکس دسر توت فرنگی روش تهیه دسر توت فرنگی دسر توت فرنگی
این دسر با توت فرنگی تهیه می شود برای کسانی که علاقه مند به تست کردن دسرهای جدید هستند انتخاب خوبی است این دسر با کیک و ژله توت فرنگی همراه است این دسر مجلسی و شیک را می توانید در میهمانی هایتان سرو کنید همچنین برای پذیرایی در جشن تولدها و جشن های دونفره بسیار مناسب و زیباست.

اگر اهل شیرینی‌پزی هستید و قبلا کیک اسفنجی درست کرده‌اید و از آن مقداری باقی‌مانده است، با استفاده از کیک و توت فرنگی و یک سری مواد خوشمزه دیگر یک دسر هیجان‌انگیز آماده کنید، یک دسر خوشمزه و در عین حال بسیار شیک و زیبا. پیشنهاد می کنیم برای مهمانی های مهمی که دارید از این دسر درست کنید.

مواد لازم

  • 1 تخته کیک اسفنجی (20×30)
  • بریلوی توت فرنگی به میزان لازم
  • توت فرنگی تازه به میزان لازم
  • 4 /1 پیمانه سس توت فرنگی (یا شربت غلیظ توت فرنگی)
  • 4 ق‌چ پودر ژلاتین
  • 200 گرم خامه فرم‌گرفته
  • 2 /1 پیمانه پودر قند
  • 8 ق‌س آب سرد
  • 8 /1 ق‌چ وانیل
  • 2 عدد سفیده تخم‌مرغ

طرز تهیه:

1.   پودر ژلاتین را همراه آب سرد و شربت یا سس توت فرنگی در ظرفی ریخته و مخلوط کنید، ظرف را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید و دائم هم بزنید تا محلول شفاف شود. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید.

2. سفیده تخم‌مرغ‌ها را به همراه وانیل و پودر قند در ظرفی ریخته و با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفیدرنگ و پوک شود.

3. خامه فرم گرفته را به ظرف مخلوط سفیده تخم‌مرغ شیرین‌شده اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن مخلوط ژلاتین ولرم است. آنها را به آرامی مخلوط کنید. حالا  لایه میانی دسر آماده است.

4. به اندازه مقطع هر ظرف یکبار مصرف تلقی از کیک اسفنجی برش بزنید و در ته هر ظرف یک نفره بگذارید. همه کیک را به این روش در ته ظرف‌ها بگذارید و روی کیک‌ها را با لایه میانی توت فرنگی بپوشانید.

5. روی سطح دسر یک تکه توت فرنگی گذاشته و برای لایه آخر روی مواد را با بریلوی‌ توت‌فرنگی بپوشانید. دسر را با  توت فرنگی و یک تکه بیسکویت یا شکلات تزیین کرده و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

یه جور دیگه

–  اگر بریلوی توت فرنگی پیدا نکردید می‌توانید از سس توت فرنگی و یا شربت‌های غلیظ توت فرنگی جهت تزیین روی موس‌ها استفاده کنید یا به دلخواه از ژله توت فرنگی غلیظ درست‌شده از قبل استفاده کنید.

–  می‌توانید این دسر را با دیگر میوه‌های فصل مثل، آناناس، هلو، گیلاس و زردآلو تهیه کنید، اما اگر در دسترس نبودند کمپوت‌ آنها هم انتخاب خوبی است.

این دسر را در ظرف بزرگ‌تر برای تعداد نفرات هم می‌توانید آماده کنید.

فوت‌وفن

–   اگر لایه میانی قبل از ریختن روی برش کیک در ظرف مورد نظر، سفت و غلیظ شد، با قرار دادن آن روی حرارت غیرمستقیم می‌توانید آن را دوباره شل و نرم کنید تا راحت‌تر مورد استفاده قرار گیرد.

–    بریلو یک جور ماده ژله‌ای آماده است که رنگ آن کاملا شفاف و طعم شیرینی دارد. با کمک آن می‌شود در عرض چند دقیقه سطح خارجی انواع موس، کیک، باواریا و بستنی را براق کرد.

–    اگر هم عجله دارید می‌‌توانید از کیک‌های اسفنجی ساده آماده در قنادی‌ها و نان فانتزی فروشی‌ها استفاده کنید و آن را به شکل دلخواه (به شکل ظرف یا قالب مخصوص سرو کردن) ببرید.

از کجا بخریم؟

– بریلو را در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. سس توت فرنگی و خامه قنادی فرم‌گرفته و ظرف‌های یکبار مصرف دسر را هم از همین فروشگاه‌ها خریداری کنید.

مجله آشپزی مثبت

5 1000
ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • واكسن نانوذره‌يي با كارآيي بهتر و هزينه كمتر توسط دانشمندان سوئيسي توليد شد
  • وظایف پرستار در قبال حمل نمونه های آزمایشگاهی
  • این مواد خوراکی مختص انرژی مردانه
  • ارزش غذایی انگور سیاه
  • شیر پاستوریزه نشده چه زیانهایی دارد؟
  • دلایل گریه کردن و انواع مختلف اشک
  • جایگاه مغز در روانشناسی
  • در ایام نوروز مصرف میوه را جایگزین شرینی کنید
  • محبوبترین ها

  • حسین محب اهری دچار عفونت شدید شد
  • داروی پروپسیا راز موهای ترامپ است
  • گن و اطلاعات مهم درباره آن
  • بازگشت مجدد هوای ناسالم به پایتخت
  • مردی که بدنش همچون درخت رشد میکند
  • اقدام خیر خواهانه مسی در کمک به بیماران مبتلا به هپاتیت
  • مغز یک دختر هندی با کیست پر از انگل
  • بیش از یک سوم ایرانی ها در معرض خطر چاقی قرار دارند
  • رپورتاژ

  • آبدومینوپلاستی چیست؟؟
  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • لاغری و زیباسازی اندام دکتر شاهین بهجو
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • بالون معده بدون نیاز به بیهوشی و بستری توسط دکتر فرامرزی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x