موادلازم برای تهیه دسر توت فرنگی عکس دسر توت فرنگی روش تهیه دسر توت فرنگی دسر توت فرنگی
این دسر با توت فرنگی تهیه می شود برای کسانی که علاقه مند به تست کردن دسرهای جدید هستند انتخاب خوبی است این دسر با کیک و ژله توت فرنگی همراه است این دسر مجلسی و شیک را می توانید در میهمانی هایتان سرو کنید همچنین برای پذیرایی در جشن تولدها و جشن های دونفره بسیار مناسب و زیباست.

اگر اهل شیرینی‌پزی هستید و قبلا کیک اسفنجی درست کرده‌اید و از آن مقداری باقی‌مانده است، با استفاده از کیک و توت فرنگی و یک سری مواد خوشمزه دیگر یک دسر هیجان‌انگیز آماده کنید، یک دسر خوشمزه و در عین حال بسیار شیک و زیبا. پیشنهاد می کنیم برای مهمانی های مهمی که دارید از این دسر درست کنید.

مواد لازم

  • 1 تخته کیک اسفنجی (20×30)
  • بریلوی توت فرنگی به میزان لازم
  • توت فرنگی تازه به میزان لازم
  • 4 /1 پیمانه سس توت فرنگی (یا شربت غلیظ توت فرنگی)
  • 4 ق‌چ پودر ژلاتین
  • 200 گرم خامه فرم‌گرفته
  • 2 /1 پیمانه پودر قند
  • 8 ق‌س آب سرد
  • 8 /1 ق‌چ وانیل
  • 2 عدد سفیده تخم‌مرغ

طرز تهیه:

1.   پودر ژلاتین را همراه آب سرد و شربت یا سس توت فرنگی در ظرفی ریخته و مخلوط کنید، ظرف را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید و دائم هم بزنید تا محلول شفاف شود. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید.

2. سفیده تخم‌مرغ‌ها را به همراه وانیل و پودر قند در ظرفی ریخته و با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفیدرنگ و پوک شود.

3. خامه فرم گرفته را به ظرف مخلوط سفیده تخم‌مرغ شیرین‌شده اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن مخلوط ژلاتین ولرم است. آنها را به آرامی مخلوط کنید. حالا  لایه میانی دسر آماده است.

4. به اندازه مقطع هر ظرف یکبار مصرف تلقی از کیک اسفنجی برش بزنید و در ته هر ظرف یک نفره بگذارید. همه کیک را به این روش در ته ظرف‌ها بگذارید و روی کیک‌ها را با لایه میانی توت فرنگی بپوشانید.

5. روی سطح دسر یک تکه توت فرنگی گذاشته و برای لایه آخر روی مواد را با بریلوی‌ توت‌فرنگی بپوشانید. دسر را با  توت فرنگی و یک تکه بیسکویت یا شکلات تزیین کرده و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

یه جور دیگه

–  اگر بریلوی توت فرنگی پیدا نکردید می‌توانید از سس توت فرنگی و یا شربت‌های غلیظ توت فرنگی جهت تزیین روی موس‌ها استفاده کنید یا به دلخواه از ژله توت فرنگی غلیظ درست‌شده از قبل استفاده کنید.

–  می‌توانید این دسر را با دیگر میوه‌های فصل مثل، آناناس، هلو، گیلاس و زردآلو تهیه کنید، اما اگر در دسترس نبودند کمپوت‌ آنها هم انتخاب خوبی است.

این دسر را در ظرف بزرگ‌تر برای تعداد نفرات هم می‌توانید آماده کنید.

فوت‌وفن

–   اگر لایه میانی قبل از ریختن روی برش کیک در ظرف مورد نظر، سفت و غلیظ شد، با قرار دادن آن روی حرارت غیرمستقیم می‌توانید آن را دوباره شل و نرم کنید تا راحت‌تر مورد استفاده قرار گیرد.

–    بریلو یک جور ماده ژله‌ای آماده است که رنگ آن کاملا شفاف و طعم شیرینی دارد. با کمک آن می‌شود در عرض چند دقیقه سطح خارجی انواع موس، کیک، باواریا و بستنی را براق کرد.

–    اگر هم عجله دارید می‌‌توانید از کیک‌های اسفنجی ساده آماده در قنادی‌ها و نان فانتزی فروشی‌ها استفاده کنید و آن را به شکل دلخواه (به شکل ظرف یا قالب مخصوص سرو کردن) ببرید.

از کجا بخریم؟

– بریلو را در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. سس توت فرنگی و خامه قنادی فرم‌گرفته و ظرف‌های یکبار مصرف دسر را هم از همین فروشگاه‌ها خریداری کنید.

مجله آشپزی مثبت

ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ناشادی در جامعه ما
  • خواص ادویه جات از دید طب سنتی
  • معضل ابتلای کودکان به کبد چرب
  • دستگاه سولاریوم و این آسیب های جبران ناپذیر
  • عفونت گوش در کودکان را جدی بگیرید
  • آسیب های خوردن کره
  • بررسی میزان گودی کف پا
  • اثرات مواد قندی و نوشیدنی های کافئین دار بر خواب شما
  • محبوبترین ها

  • مصرف انواع برنج ها برای بیماران قندی
  • تفاوتها و مزایای ماهی از انواع پرورشی و دریایی
  • نوشیدن این مواد سبب چاقی می شود
  • شیک پروتئین خانگی بدون مکمل
  • زمان طلایی برای میل این خوراکی روزمره
  • چطوری می‌توانم بدون ورزش چاق شوم؟
  • میزان پروتئین لازم برای بدن چه قدر است
  • تاثیر گروه خونی بر تغذیه کودک
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است