مشاوره زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان

981

سبزیجات و مصرف گیاهان از گذشته تا کنون در بین ما ایرانی ها باب بوده است. برخی از این گیاهان حتی خواص درمانی و دارویی داشته و طبیب های قدیم از آنها برای درمان بیماری ها استفاده می کردند ، بسیاری از خواص این مواد در کتاب های طب سنتی نوشته شده است.

خوشبختانه ما ایرانی ها نه تنها از سبزیجات معطر برای تهیه غذاهایی مانند دلمه، آش و همچنین برای تزیین غذا استفاده می کنیم بلکه سبزی خوردن نیز پای ثابت سفره هایمان است. این گونه است که هم می شود از عطر و طعم آن ها لذت برد و هم از خواص بی شمارشان. در این مقاله گوشه ای از این خواص را مرور می کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

 

شوید

 

شوید یکی از سبزیجات معطر پرطرفدار است که اتفاقاً خواص فوق العاده ای دارد. اطبای مصری سال ها پیش از این از این سبزی به عنوان دارو استفاده می کرده اند. باید بدانید که شوید برای درمان مشکلات معده(به خصوص بی اشتهایی) و همچنین برای رفع اختلالات خواب فوق العاده است.حتماً شوید را وارد برنامه غذایی تان بکنید. چه به صورت سبزی خوردن و چه در داخل غذاها. تخم شوید را برای درمان بی اشتهایی مصرف کنید. کنار خوراک هایی مانند ماهی یا مرغ شوید بگذارید. می توانید داخل سس نیز شوید خرد شده بریزید. اگر به دنبال یک پیش غذای سریع و خوشمزه می گردید دو قاشق غذاخوری ماست را با یک قاشق خردل و سه قاشق غذاخوری شوید خرد شده مخلوط کنید. دو عدد خیار را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید. نمک بزنید و میل کنید.

 

گشنیز

 

نگاهی به برگ های نازک و ظریف گشنیز بیندازید. عطر گشنیز هوش از سر آدم می برد. باید بدانید که این سبزی معطر اشتهاآور است و برای تقویت دستگاه گوارش فوق العاده عمل می کند. گشنیز تازه به همراه زیره یا ادویه کاری طعم خوب و تازه ای به غذاها می دهد. کنار گوشت ها و مرغ گشنیز بگذارید. در آخرین مرحله پخت کمی گشنیز تازه به غذاهایتان بزنید تا عطر و طعم دل انگیزی به آن ها بدهد. تخم گشنیز برای معطر کردن غذاهای سرخ کردنی و یا سالاد فوق العاده است. برای خوش طعم کردن غذاهایی که در مایه می خوابانید مقدار کمی گشنیز اضافه کنید. خواهید دید که طعم خوبی پیدا می کنند.

 

جعفری

 

جعفری یکی از پر مصرف ترین و قهرمانان سبزیجات معطر است. این سبزی معطر بسیار مغذی بوده و سرشار از ویتامینC، کلسیم، فیبر، ویتامینB۹، آهن و آنتی اکسیدان ها می باشد. سعی کنید همیشه در آشپزخانه تان جعفری داشته باشید و برای تهیه و تزیین غذاها از آن استفاده کنید. همیشه از جعفری تازه استفاده کنید. خشک کردن جعفری چندان ایده جالبی نیست چون خشک شده این سبزی خاصیتی ندارد. کنار مرغ، گوشت و ماهی جعفری گذاشته و داخل سوپ و پوره هایتان نیز از این سبزی معطر استفاده کنید. حتماً داخل سبزی خوردنتان نیز جعفری داشته باشید.

 

آویشن

 

آویشن خواص زیادی دارد: این سبزی معطر آنتی بیوتیک، ضد ویروس و هضم کننده غذا است (به خصوص جوشانده آن). اگر دچار بی اشتهایی شده اید می توانید روی این سبزی معطر حساب کنید. از طرف دیگر آویشن شهرت زیادی در رفع خستگی دارد. داخل مایع خوش طعم کننده گوشت و مرغ آویشن اضافه کنید. حتی می توانید برای تهیه مایه ماکارونی یا لازانیا نیز از این سبزی خوش عطر استفاده کنید.

 

سیر

 

سیر باعث جریان بهتر خون شده و فشار خون را کاهش می دهد. نتایج پژوهش ها نشان می دهند که سیر میزان کلسترول بد خون را نیز کاهش می دهد. اگر می خواهید غذاهایتان خوش طعم شود همیشه در منزل سیر داشته باشید. یک حبه سیر پوست نکنده را به آبی که برای تهیه پاستا می جوشانید اضافه کنید. برای خوش طعم کردن کباب ها و ماهی حتماً به مایه آن ها سیر اضافه کنید. اگر بوی سیر اذیتتان می کند بعد از مصرف آن جعفری و یا دانه حبه هل بجوید.

 

هل

 

در طب چینی از هل برای مقابله با بیماری های مربوط به معده و روده ها استفاده می شود. هل ادرارآور نیز می باشد. هل به صورت دانه یا پودر به فروش می رسد. می توانید برای تهیه مربا یا کمپوت از آن استفاده کنید. حتی می توانید برای طبخ گوشت سفید نیز از کمی هل استفاده کنید. توصیه می کنیم چای یا قهوه تان را با اضافه کردن یک تا دو دانه هل کوبیده شده معطر کنید. هل برای افرادی که قصد چاق شدن دارند خوب است.

5 1000
ارسال شده در 1 فروردین 1393 توسط با موضوع تغذیه
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x