1078896_867

 می خواهیم آموزش تهیه دسر با شکلات را در این مطلب در اختیارتان قرار دهیم می توانید به راحتی دسر شکلاتی خوشمزه ای برای فرزندانتان تهیه کنید و آن را با پودر پسته و پودر نارگیل همراه کنید این دسر به شکل مکعبی تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد سعی کنید آن را برای یکبار هم که شده تهیه کنید .

 این مکعب‌هایی شکلاتی را همراه چای عصرانه میل کنید یا به‌ عنوان جایزه به کودکان‌تان بدهید.

مواد لازم:

  • بیسکویت شکلاتی  220 گرم
  • شکلات  200 گرم
  • کره 175 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پودر نارگیل  ⅓ پیمانه
  • پودر کاکائو  ¼ پیمانه
  • مغز پسته  ¼ پیمانه
  • شکر  ½ پیمانه
  • شیره طلایی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1-شکلات‌های تلخ را ریز خرد کنید، کره‌های مورد نیاز برای روی شکلات را به تکه‌های کوچک برش بزنید. بیسکویت‌ها را کاملا خرد کنید.

2-ظرف مستطیلی با ابعاد 24×17 سانتی‌متری برای پخت شیرینی برداشته و روی سطح‌اش را کمی چرب کنید. کف ظرف را با کاغذ شیرینی‌پزی بپوشانید طوری‌که دو سانتی‌متر از کاغذ روی دیواره‌ها بالا بی‌آید.
3-برای تهیه پایه شکلات، 125 گرم کره، یک قاشق شیره طلایی و 100 گرم شکلات را در یک شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی مواد را هم زده اجازه دهید 4 تا 3 دقیقه پخت صورت گرفته و مواد کاملا یک‌نواخت شوند.
4-در همین بین بیسکویت‌ها، پودر کاکائو، پودر نارگیل، شکر و پسته‌ها را در یک کاسه ریخته و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط شکلات را به مواد درون کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا به‌خوبی مخلوط شده و همه مواد به سس شکلات آغشته شوند. مخلوط را در ظرف ریخته و با استفاده از پشت چنگال مواد را در سینی پخش کرده و کاملا فشرده کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید، و در فریزر بگذارید تا خود را ببندد.
برای تهیه رویه شکلاتی:
کره و باقی شکلات که برای روی شیرینی آماده کرده‌اید را در یک کاسه ضد حرارت ریخته و در حمام آب گرم بگذارید تا به روش بن ماری ذوب شوند، در همین هنگام به آرامی مواد را هم بزنید تا یک‌نواخت و نرم شوند. سپس شکلات گرم را روی شیرینی بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید. وقتی شیرینی شما شکل مطلوب را به‌دست آورد از فریزر خارج کرده و با چاقوی داغ آن را به 24 تکه برش بزنید.
وب‌سایت پارسه گرد:

ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • کسب موفقیت در صرفه جویی
  • اگر میخواهید شکم نداشته باشید باید مدل زندگی خود را تغییر دهید
  • عدم وجود عدالت در سلامت!
  • قسمت دوم دکتر سلام | پیشگیری بیماری های قلبی و عروقی
  • تغذیه نامناسب و بی موقع و آسیب به حافظه
  • قدرت حداکثر به چه معناست؟
  • افزایش روشنایی اتاق اطفال
  • هر روز صورت خود را با عسل بشوئید
  • توليد داروي گياهي ضد سرطان معده در ايران
  • روش های طبیعی برای پاکسازی ذهن و جسم
  • آیا میدانید آلوئورا بهترین مرطوب کننده پوست است
  • مصرف نوشابه با پیتزا مساوی با بیمارشدن قلب
  • حاملگی با وجود ابتلا به هپاتیت
  • گرفتگی گوش با این عوامل
  • با ویتامین د به لاغری کمک کنید
  • محبوبترین ها

  • مقابله با حالت تهوع بخاطر پرواز با هواپیما
  • سرگیجه ناگهانی را چه کنیم؟
  • با پیچ خوردن شست و پنجه پا چکار کنیم
  • همه خواص پاک کنندگی سرکه
  • هفت نکته برای خواب خوب شبانه بدون قرص
  • در مدرسه به دانش آموزان چطوری احساس مسئولیت را بیاموزیم
  • نکات مهم برای شب سیزده بدر
  • آشنایی با روش درمانی تحریک مغناطیسی مغز
  • مغز و تیکهای عصبی
  • آلودگی هوا و مراقبت ها اورژانسی
  • اهمیت دادن به خروپف کردن
  • رهایی از اختلال شیزوفرنی با کمک ورزش
  • نوین ترین روش های کاهش بی اشتهایی
  • بی اشتهایی عصبی جان این زن را تهدید می کند!
  • آسیب به باکتری های دهان و دندان با سیگار کشیدن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است