img_1182

 

می خواهیم آموزش تهیه مافین را در این مطلب در اختیارتان قرار دهیم می توانید به راحتی یک مافین خوشمزه و بی نظیر را در منزل تهیه کنید و برای عصرانه و یا میهمانی ها و دورهمی هایتان استفاده کنید این مافین بسیار لذیذ و دلچسب است و عطر دارچین آن را جذاب تر و پرطرفدارتر کرده است .

 در این مطلب طرز تهیه مافین دونات دارچینی را به شما آموزش داده ایم. دارچین طعم فوق العاده ای به شیرینی جات می دهد. به شما پیشنهاد می کنیم این مافین خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم:

  •     آرد همه منظوره 2 فنجان
  •     شکر 1 و 1/2 فنجان
  •     بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  •     نمک 1/2 قاشق چایخوری
  •     پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
  •     شیر 1 و 1/4 فنجان
  •     تخم مرغ 1 عدد
  •     کره آب شده 2 قاشق غذاخوری
  •     اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
  •     کره برای روی مافین 6 قاشق غذاخوری
  •     شکر برای روی مافین 3/4 فنجان
طرز تهیه:
فر را روشن کنید و روی دمای 176 درجه سانتیگراد قرار دهید.

آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری تخم مرغ، شیر ، کره آب شده و وانیل را با همزن یا چنگال هم بزنید. مواد مایع را داخل کاسه مواد خشک بریزید و خوب ترکیب کنید تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. خمیر مافین دونات باید کمی شل و روان باشد.قالب 12 عددی مافین را کمی چرب کنید. سپس خمیر مافین را داخل قالب ها بریزید به طوری که خمیر تا 2/3 قالب را پر کند. قالب فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمان پخت برای قالب های مینی مافین حدود 12 تا 14 دقیقه و برای قالب مافین کامل حدود 15 تا 17 دقیقه خواهد بود.

پس از این مدت قالب را از فر خارج کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس مافین ها را از قالب خارج کنید و روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند. اگر در خارج کردن مافین ها مشکل دارید می توانید یک چاقوی پلاستیکی را دور تا دور مافین حرکت دهید تا از قالب جدا شود.

برای تزیین روی مافین دونات، شکر و دارچین را در کاسه ای با هم ترکیب کنید. وقتی مافین ها خنک شدند یکی یکی بالای مافین ها را در کره آب شده بغلطانید سپس در کاسه شکر و دارچین قرار دهید. به همین ترتیب تمام مافین های دوناتی را با شکر و دارچین تزیین کنید و در ظرف سرو بچینید.

نکته:
مافین دونات را براحتی می توان فریز کرد و برای مدت طولانی نگه داشت. در این صورت مافین ها را قبل از تزیین با شکر و دارچین داخل فریزر قرار دهید. با این مقدار مواد 12 عدد مافین بزرگ یا 36 عدد مینی مافین خواهید داشت.
وب‌سایت ایران کوک:

ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • وظیفه پرستار در قبال مریضهای بد حال پیر چیست؟
  • چگونه میتوان از پیشرفت سرطان پروستات جلوگیری کرد
  • مصرف برخی داروهاي ضد افسردگي، افكار خودكشي را تقويت مي‌كند
  • بدنی پر آب با آب های طعم دار
  • لایه برداری و از بین بردن سلول های مرده پوست
  • این نکات را مراعات کنید تا دندان‌هایتان مرواریدی باشد
  • سوپ شیر و کدوسبز
  • روابط مبهم در زندگی اشخاص افسرده
  • اهمیت استفاده از لیموترش برای خون
  • از حس کنجکاوی چه می دانید؟
  • رفتارهای پرخطر در میان نوجوانان و جوانان
  • آپراکسی گفتاری کودک، از علت تا درمان (بخش دوم)
  • نسخه تغذیه ای برای باروری مردان
  • مصرف آنتی‌بیوتیک
  • تزئین غذا از لزومات وعده های غذایی است
  • محبوبترین ها

  • خوردن گردو به این دلایل
  • عواقب خطرناک کاهش این ماده در بدن
  • عضله سازی و سوزاندن چربی ها با هات چاکلت!
  • بررسی تغذیه در دوران شیردهی از دیدگاه تخصصی تر
  • با بالا بردن سوخت و ساز بدن وزن کم کنید
  • آشنایی با فواید مصرف ژله
  • اعتیاد غذایی و آسیب های ناشی از آن
  • آیا تخم مرغ برای کسانیکه رژیم لاغری دارند خوب است؟
  • در زمان پیری از چه تغذیه ای استفاده کنیم؟
  • غذاهای تند و این عوارض برای معده
  • انرژی و پروتئین مورد نیاز برای دوره سالمندی
  • طعم خوب غذا به چه قیمتی؟
  • جانشین داروهای چاقی با رژیم غذایی
  • مبتلایان به امراض قلبی و استفاده از لبنیات پرچرب
  • مزایای درمانی مصرف پروبیوتیک ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است