دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
عاشق گریل کردن هستید اما شنیده‌اید که این کار خطراتی هم برای سلامتی‌تان به همراه دارد؟ در اینجا به نکات مهمی درباره این مسئله می‌پردازیم.
پختن گوشت گاو، ماکیان و ماهی روی شعله باز می‌تواند ترکیباتی به نام PAHها (یا کربوهیدرات آروماتیک چندحلقه‌ای) و HCAها (آمین‌های هتروسایکلیک) روی سطح گوشت درست‌شده ایجاد کند. PAHها از شعله‌ها به وجود آمده و زمانی ایجاد می‌شود که چربی از گوشت به روی کباب‌پز سرازیر می‌شود. PAHها ممکن است حین فرآیند دودی کردن گوشت هم شکل بگیرند. تحقیقات نشان داده است که HCAها و PAHها منجر به بروز تغییراتی در DNA می‌شوند که خطر سرطان را افزایش خواهد داد، اما این تحقیقت روی حیوانات انجام شده است. با این حال، با انجام اقدامات زیر می‌توان میزان تماس با این ترکیبات را کاهش داد:
-تحقیقات نشان می‌دهد که خواباندن گوشت در چاشنی‌های خوشمزه پیش از کباب‌پز کردن آن تا ۹۶ درصد باعث کاهش شکل‌گیری HCA می‌شود.
-افزودن رزماری. تحقیقی که در سال ۲۰۱۲ صورت گرفت نشان داد که افزودن رزماری به گوشت پیش از کباب کردن آن می‌تواند تا ۹۰ درصد میزان HCA را در محصول نهایی آن کاهش دهد. در سایر تحقیقات هم مشخص شد که وجود پیاز، سیر، تارت مربا و عسل در چاشنی می‌تواند در کاهش شکل‌گیری HCA در گوشت پخته بسیار تأثیرگذار باشد.
-گوشت را روی دستگاه کباب‌پز، مدام این رو آن رو کرده و برگردانید. این کار باعث کاهش کارسینوژنی می‌شود که می تواند گوشت را فاسد کند.
-با پوشاندن فویل آلومینیومی روی کباب‌پز، از شعله‌ور شدن آن جلوگیری کنید. شما می‌توانید سوراخ‌های ریزی در فویل ایجاد کنید تا با این کار چربی گوشت را بگیرید.
به خاطر داشته باشید که کباب کردن سبزیجات و میوه‌ها هیچ نوع HCA به وجود نمی‌آورد و خطر سرطان در غذاهای گیاه‌محور کمتر است. برای درست کردن آنها:
-برای درست کردن کباب می‌توانید سبزیجات و پروتئین را با هم مخلوط کنید. برای این کار تکه‌های سبزیجات و میگو و یا مرغ را به سیخ زده و در سس مورد نظرتان قرار دهید. بعد چند دقیقه آن را کباب نموده تا شام خوشمزه‌تان آماده شود.
منبع: خبرپو
5 1000
ارسال شده در 11 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • شنیده های درست و غلط در مورد پیاده روی
  • افزایش اعتماد به نفس با تغییر در دیدگاه ها
  • روش های مقابله با بارداری ناموفق
  • کدام غذا ها سبب ابتلا به بیماری های قلبی می شوند
  • در زمان خرید تخم‌مرغ به این توصیه ها توجه کنید!
  • پیده پنیر و جعفری
  • نشانه های بالا بودن احتمال بازگشت بیماری افسردگی در خانمها
  • آیا با تغذیه صحیح ایدز قابل پیشگیری است؟
  • محبوبترین ها

  • شغل افراد و مسئله ی اضافه وزن شغلی
  • بررسی ۳ علل عمده چاقی کودکان
  • بررسی کالری آلو قرمز
  • فرار از گرما و فرونشاندن عطش با بستنی
  • چه مواد غذایی بخوریم تا دچار آلرژی های فصلی نشویم؟
  • کاهش وزن با ادویه های هندی
  • همه چیز درمورد هندوانه کوهی + خواص دارویی
  • اگر شما هم نمی دانید باید آجیل بخورید یا نه! بخوانید
  • رپورتاژ

  • لیفت صورت با نخ
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • خدمات زیبایی کلینیک یکتا
  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x