مشاوره زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
عاشق گریل کردن هستید اما شنیده‌اید که این کار خطراتی هم برای سلامتی‌تان به همراه دارد؟ در اینجا به نکات مهمی درباره این مسئله می‌پردازیم.
پختن گوشت گاو، ماکیان و ماهی روی شعله باز می‌تواند ترکیباتی به نام PAHها (یا کربوهیدرات آروماتیک چندحلقه‌ای) و HCAها (آمین‌های هتروسایکلیک) روی سطح گوشت درست‌شده ایجاد کند. PAHها از شعله‌ها به وجود آمده و زمانی ایجاد می‌شود که چربی از گوشت به روی کباب‌پز سرازیر می‌شود. PAHها ممکن است حین فرآیند دودی کردن گوشت هم شکل بگیرند. تحقیقات نشان داده است که HCAها و PAHها منجر به بروز تغییراتی در DNA می‌شوند که خطر سرطان را افزایش خواهد داد، اما این تحقیقت روی حیوانات انجام شده است. با این حال، با انجام اقدامات زیر می‌توان میزان تماس با این ترکیبات را کاهش داد:
-تحقیقات نشان می‌دهد که خواباندن گوشت در چاشنی‌های خوشمزه پیش از کباب‌پز کردن آن تا ۹۶ درصد باعث کاهش شکل‌گیری HCA می‌شود.
-افزودن رزماری. تحقیقی که در سال ۲۰۱۲ صورت گرفت نشان داد که افزودن رزماری به گوشت پیش از کباب کردن آن می‌تواند تا ۹۰ درصد میزان HCA را در محصول نهایی آن کاهش دهد. در سایر تحقیقات هم مشخص شد که وجود پیاز، سیر، تارت مربا و عسل در چاشنی می‌تواند در کاهش شکل‌گیری HCA در گوشت پخته بسیار تأثیرگذار باشد.
-گوشت را روی دستگاه کباب‌پز، مدام این رو آن رو کرده و برگردانید. این کار باعث کاهش کارسینوژنی می‌شود که می تواند گوشت را فاسد کند.
-با پوشاندن فویل آلومینیومی روی کباب‌پز، از شعله‌ور شدن آن جلوگیری کنید. شما می‌توانید سوراخ‌های ریزی در فویل ایجاد کنید تا با این کار چربی گوشت را بگیرید.
به خاطر داشته باشید که کباب کردن سبزیجات و میوه‌ها هیچ نوع HCA به وجود نمی‌آورد و خطر سرطان در غذاهای گیاه‌محور کمتر است. برای درست کردن آنها:
-برای درست کردن کباب می‌توانید سبزیجات و پروتئین را با هم مخلوط کنید. برای این کار تکه‌های سبزیجات و میگو و یا مرغ را به سیخ زده و در سس مورد نظرتان قرار دهید. بعد چند دقیقه آن را کباب نموده تا شام خوشمزه‌تان آماده شود.
منبع: خبرپو
5 1000
ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x