سکته مغزی در جوانان

هنگامی که به یک قسمت از بافت مغز خون رسانی درست انجام نمیشود و اختلال وجود دارد،سکته مغزی رخ میدهد.در واقع این اختلال عملکرد طبیعی را به هم میزند و باعث رخ دادن سکته مغزی میشود.بصورت معمول بعد از به واقعه پیوستن سکته مغزی باید چند روزی در بیمارستان بستری شد تا از خطرات دیگر آن جلوگیری به عمل آید.

مطالعات محققان دانشگاه راتگرز در نیوجرسی نشان می دهد نرخ سکته مغزی در جوانان نسبت به نسل قبل افزایش یافته است.

مطالعه محققان نشان می دهد نرخ سکته مغزی در متولدین 1945 تا 1954 میلادی کمتر از افرادی است که 20 سال کوچکتر هستند. آمار منتشر شده در این گزارش به قرار زیر است:- نرخ سکته در افراد 35 تا 39 سال بیش از دو برابر افزایش یافته است،
– نرخ سکته در افراد 40 تا 44 سال دو برابر افزایش یافته است،
– نرخ سکته در افراد 45 تا 54 سال، 68 درصد افزایش یافته استف
– نرخ سکته در افراد 55 سال به بالا بین سال های 1995 تا 2014 میلادی کاهش یافته است.

به گزارش مدیکال ساینس،محققان معتقدند کاهش تحرک، استفاده از غذاهای چرب، شور و شیرین مهمترین عامل افزایش نرخ سکته در نسل جوان و تولید داروهای جدید کاهش دهنده کلسترول و فشار خون با کارایی بالا و همچنین افزایش آگاهی عمومی دلیل اصلی کاهش این عارضه در افراد بالای 55 سال است.
نتایج این تحقیقات در نشریه American Heart Association منتشر شده است.

سکته مغزی به دلیل وقفه ای کوچک در جریان خون مغز یا انسداد رگ ها بوجود می آید. در این حالت جریان اکسیژن و مواد غذایی به مغز محدود می شود و بخشی از بافت مغز آسیب می بیند.

این در حالی است که در ایران نیز سکته مغزی دومین عامل مرگ و میر اعلام شده است.

به گفته دکتر مسعود مهرپور دبیر انجمن سکته مغزی، هر پنج دقیقه که می گذرد، یک تن در کشور دچار سکته مغزی می شود؛ به عبارت دیگر، هر روز 288 تن از هموطنان سکته مغزی می کنند که شمار آنان را اگر جمع ببندیم از صد هزار تن در سال بیشتر می شود. اندازه گیری مرتب فشار خون و درمان فشار خون بالا، کنترل ضربان نامنظم قلب، پرهیز از استعمال دخانیات، اندازه گیری مستمر کلسترول خون و جلوگیری از افزایش آن، اجتناب از مصرف الکل، کنترل قند خون و درمان اختلالات گردش خون، از مهمترین روش های کاهش احتمال سکته مغزی است.

منبع : الو دکتر

ارسال شده در 11 آذر 1395 توسط آقای واحدی با موضوع مغز و اعصاب

پیشنهاد سردبیر

  • حاملگی و کار کامپیوتری
  • چه زمانی کبد چرب میشود
  • انرژی زایی با کمک تغذیه
  • مراقب باشید سرطان معده نگیرید
  • فواید گوشت گوسفند و بز
  • استفاده از جگر برای رفع کم خونی
  • عوامل تاثیرگذار بر بزهکاری در خردسالان
  • پی بردن به شخصیت افراد با نوع عطسه
  • کمبود اطلاعات در زمینه های مختلف زناشویی و پیامدهای آن
  • اگر دچار بیماری ام اس شدیم چکارکنیم
  • مضرترین ترکیب‌های غذایی
  • سمی بودن دود اسپند برای اطفال
  • راه های پیشگیری از زیکا
  • در کوهنوردان تغذیه باید بر مبنای چه اصولی باشد بخش 1
  • افزایش مقدار فیبرینوژن خون با مصرف سیگار
  • محبوبترین ها

  • فشار خونتان را کنترل کنید
  • درباره تست تالیوم همه چیز را بدانید
  • دانستنی اشتباهات مهم در اندازه‌گیری فشار خون
  • ارتباط تناسب اندام با فشار خون
  • ابتلا به عارضه های قلبی با زیاد نشستن
  • زندگی بدون تحرک و بروز بیماری های قلبی
  • مهمترین عامل ضرب نامنظم قلب زنان چیست؟
  • نوشیدنی کافئین دار و قلب
  • سنجش ریسک سکته قلبی با استفاده از تار مو
  • اسکن قلب و دانسته های مفید در این باره
  • کلسترول بالای خون و بیماری های ناشی از آن
  • نکات مهم در رابطه با آترواسکلروز
  • علامتها و نشانه های کاردیو میوپاتی
  • آیا بلند قدها به بیماری قلبی مبتلا نمی شوند؟
  • زیان آور بودن استرس برای قلب
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است