picsart_1480724150456

امروزه بازار اجناس تقلبی داغ داغ است. اما در این بین چیزی که بسیار عجیب است ورود برنج های پلاستیکی به بازار است! برنج خوراک اصلی مردم ایران و اغلب کشور های آسیای شرقی به حساب می آید. این محصول در کشور چین نیز تولید می شود همین موضوع سبب شده تا برنج پلاستیکی وارد بازار مصرفی خانواده ها شود. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

در سالهای اخیر خبرهای زیادی درباره تولید برنج های پلاستیکی شنیده ایم که نگرانی زیادی را به همراه داشته است، در این گزارش روش تشخیص برنج پلاستیکی از برنج طبیعی را یاد بگیرید.

چین یکی از بزرگترین تولید کنندگان برنج به شمار می رود؛ به گونه ای که برخی آمارهای جهانی نشان می دهد که این کشور سالانه 200 میلون تن برنج برداشت می کند، که رقم بزرگی به شمار می رود.

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه تأکید کرد، چین مازاد تولید خود را به سایر مناطق جهان یا کشورهایی که نیاز به مقادیر زیادی برنج دارند، صادر می کند.

چین یکی از بزرگترین کشورهای صنعتی به شمار می رود که صنایع زیاد و بزرگی دارد و هر چیزی تولید می کند. برخی از کارخانه های چینی دانه های برنج را به طور کامل درست می کنند. این دانه ها مخلوط نشاسته و پلاستیک ساخته می شود اما دانشمندان درباره خوردن این نوع برنج هشدار می دهند زیرا برای سلامتی انسان خطرناک است.

امروز قصد داریم تا به شما آموزش دهیم که چطور می توانید به شیوه های ساده در خانه و بدون نیاز به دستگاهها و تجهیزات پیشرفته، برنج پلاستیکی را از طبیعی تشخیص دهید.

روش اول: یک لیوان آب آماده کنید و مقدار اندکی برنج داخل آن بریزد، اگر دانه های برنج روی آب ایستاد، این وضعیت نشان می دهد که برنج سالم نیست و باید آن را دور بریزید.

روش دوم: مقدار اندکی برج را روی آتش بگذارید؛ اگر دید که به سرعت می سوزد و از آن بوی پلاستیک بلند می شود، این وضعیت نشان می دهد که برنج زیان آور است.

روش سوم: اگر می خواهید صد درصد مطمئن شوید که برنج شما طبیعی بوده و مصنوعی نیست باید مقدار اندکی از برنج پخته شده را در یک ظرف دربسته قرار داده و به مدت چند روز در یک محل گرم بگذارید. حال اگر برنج شما فاسد شد، این وضعیت نشان می دهد که این برنج تماما سالم و طبیعی است و هیچ گونه مواد صنعتی در آن بکار نرفته است اما اگر فاسد نشد؛ این نشان می دهد که درصد زیادی از آن را مواد صنعتی تشکیل می دهد.

منبع: العالم

5 1000
ارسال شده در 13 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه | 521 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • گیاه دونگ کوئی و موارد مصرف آن
  • به زانو درآوردن ویروس ایدز توسط این بیمار
  • خانم های باردار با چیزهای سفت شکم تان را نبندید
  • یک وعده از این خوراکیها در هفته، باعث افزایش فشار خون می شود
  • نسخه تغذیه ای برای زیبا شدن
  • عکس هایی از عدس و خواص آن
  • نکاتی که باید هنگام استفاده از مواد شوینده بدانید
  • بهبود سریع تر با تنظیم خواب
  • محبوبترین ها

  • بهبود سریع دیابت اتوایمیون در موشها با عفونت روتاویروس
  • چه دودی برای بدن سلامتی بدن مفید است
  • آشنایی با عمل های جراحی برای آب سیاه
  • شیوه نو در معالجه شکستگی مهره
  • اضافه وزن و تحلیل استخوان ها
  • تاثیرات منفی کمبود آهن
  • آشنایی با ارتوپد گرایش های آن
  • بررسی بیماری های ناشی از دریافت خون آلوده
  • رپورتاژ

  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما