مغز نوزاد

هنگامی که فرزند انسان به دنیا می آید هر رفتاری که با او شود بر روی او تاثیر میگذارد و این تاثیر میتواند مثبت یا منفی باشد.نوزادان هر چیزی را سریعاً یاد میگیرند و به ذهن میسپارند و ذهن شان واکنش پذیر است.اگر با آن ها بامحبت و مهربانانه رفتار شود قطعاً بر روی مغز آن ها تاثیر مثبت میگذارد،اما برعکس این اتفاق هم ممکن است اتفاق بیفتد.

دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که پاسخگویی به نیاز امنیت و عشق در کودکان می‌تواند مغز آنها را برای فرا گرفتن اتفاقات مختلف گیراتر کند.

محققان دانشگاه کمبریج بر این باورند زمانی که امواج مغزی نوزادان با والدین آنها ارتباط برقرار می‌کند، میزان یادگیری این گروه از افراد به بالاترین سطح می‌رسد.
آخرین مطالعات علمی نشان می‌دهد حرف زدن با نوزادان، خواندن اشعار کودکانه،‌ رفتارهای محبت‌آمیز و مراقبت‌های صمیمانه به صورت مستقیم روی آنها اثر می‌گذارد و این اتفاقات باعث می‌شود مغز نوزادان بهتر رشد کند.
محققان می‌گویند پاسخگویی به نیاز امنیت، ایمنی و عشق در نوزادان موجب می‌شود ارتباطات داخلی مغز آنها به خوبی شکل بگیرد و آنها بهتر از دیگر همسن و سالان خود فرآیند یادگیری مسایل مختلف را انجام دهند.
این خبر نتایج حاصل از پروژه اسکن مغزی نوزاد در دانشگاه کمبریج است که دانشمندان بر اساس آن متوجه شدند مهربانی با این گروه از افراد می‌تواند باعث شود مغز آنها به صورت کارآمدتر مسایل را یاد بگیرد.
دنیا برای نوزاد مجموعه‌ای از منظره‌ها، صداها و اطلاعات محسوب می‌شود. نوزادان پس از گذشت مدت کوتاه فرآیند یادگیری را آغاز می‌کنند و هرچه این مجموعه بهتر در مقابل او نمایان شود، در اتفاقات مختلف مانند یادگیری زبان بهتر عمل می‌کنند.
منبع : الو دکتر