ماهی با روکش خامه و شوید عکس ماهی با روکش خامه و شوید طبخ ماهی روش تهیه ماهی با روکش خامه و شوید

 این ماهی بسیار خوشمزه و لذیذ است و به راحتی قابل تهیه است می توانید آن را در کمترین زمان تهیه کنید از  فیله ماهی ،خامه ترش،ادویه و شوید خشک و سیر برای تهیه این خوراک استفاده می شود سعی کنید در طول هفته حداقل دوبار ماهی میل کنید .

 ماهی با روکش خامه و شوید غذایی است خوشمزه و عالی برای مهمان های خاص و در عین حال ساده و آسان برای روزهای پر مشغله.

مواد لازم:

  •     ۴ فیله هر نوع ماهی سفید
  •     ¾ فنجان خامه ترش
  •     ½ قاشق چای خوری نمک + مقداری نمک برای خواباندن در گوشت ماهی
  •     ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه + مقداری فلفل برای خواباندن در گوشت ماهی
  •     ½ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
  •     ½ قاشق غذاخوری شوید خشک کرده فریز شده (یا ۱ قاشق چای خوری شوید تازه)
  •     ۳ حبه سیر
  •     ۳ عدد پیازچه
  •     ½ قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
  •     آب نصف لیمو
  •     ۱/۳ فنجان پنیر پارمزان
طرز تهیه:
با ¾ فنجان خامه ترش شروع می کنیم. ½ قاشق چای خوری نمک، ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه، پوست رنده شده لیمو و شوید را به آن اضافه می کنیم.
۳ حبه سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. قسمت سفید پیازچه ها را ریز ریز می کنیم. (قسمت سبز پیازچه ها را برای تزئین نگه دارید.)
½ قاشق چای خوری فللفل قرمز آسیاب شده (اگر غذای تند دوست ندارید می توانید کمتر فلفل بریزید.) و کمی آب لیمو به اندازه ¼ لیمو را به مواد اضافه کرده خوب هم می زنیم و داخل یخچال کنار می گذاریم.
فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو طرف فیله های ماهی ذوب شده را چاشنی نمک، فلفل سیاه، مقداری شوید و کمی آب لیمو (۱/۴ لیمو) بزنید.

فیله ها را روی سینی فر یا روی کاغذ روغنی قرار دهید و یک لایه نازک روی آن ها خامه بریزید. سپس روی خامه ها پنیر پارمزان بریزید.

بگذارید فیله ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر بپزد. البته بستگی به ضخامت فیله ها دارد و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در حالت گریل قرار دهید تا روی ماهی ها سرخ و مایل به قهوه ای شود.

روی ماهی را با پیازچه ها تزئین کنید و همراه با سبزیجات تازه یا برنج میل کنید.

 در مدت 30 دقیقه، غذایی خوشمزه آماده کنید
وب‌سایت بدونیم:

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 13 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • با نوشیدن چای از استخوان هایتان محافظت کنید
  • علت ابتلا به سوء تغذیه در اطفال
  • پیتزایی که دو طرف آن هم باید پخته شود
  • انواع چربی ها و تاثیرات مضر آن ها روی بدن
  • توصیه های ساده و سودمند برای مراقبت از دندانها
  • آموزش درست کردن اسپری بدن با مواد طبیعی
  • چگونه گیاهخواری کنیم که سالم بمانیم؟
  • مخالفت و تضاد در زندگی زناشویی
  • محبوبترین ها

  • آسیب شناسی تاثیرات روحی و روانی شبکه های مجازی
  • مقابله با افسردگی در این روزهای پایانی سال
  • دروغگوها چه خصوصیاتی دارند
  • مشکلات روحی و روانی و بروز التهاب در بدن
  • تاثیرات مهم سروتونین بر رفتار افراد مختلف
  • زوجین و تصمیم برای داشتن بچه
  • حفظ لغت، امری شادی آور
  • اینگونه در یاد و خاطره ها بمانید
  • رپورتاژ

  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است