1067467_392

 این ماهی بسیار خوشمزه و لذیذ است و به راحتی قابل تهیه است می توانید آن را در کمترین زمان تهیه کنید از  فیله ماهی ،خامه ترش،ادویه و شوید خشک و سیر برای تهیه این خوراک استفاده می شود سعی کنید در طول هفته حداقل دوبار ماهی میل کنید .

 ماهی با روکش خامه و شوید غذایی است خوشمزه و عالی برای مهمان های خاص و در عین حال ساده و آسان برای روزهای پر مشغله.

مواد لازم:

  •     ۴ فیله هر نوع ماهی سفید
  •     ¾ فنجان خامه ترش
  •     ½ قاشق چای خوری نمک + مقداری نمک برای خواباندن در گوشت ماهی
  •     ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه + مقداری فلفل برای خواباندن در گوشت ماهی
  •     ½ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
  •     ½ قاشق غذاخوری شوید خشک کرده فریز شده (یا ۱ قاشق چای خوری شوید تازه)
  •     ۳ حبه سیر
  •     ۳ عدد پیازچه
  •     ½ قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
  •     آب نصف لیمو
  •     ۱/۳ فنجان پنیر پارمزان
طرز تهیه:
با ¾ فنجان خامه ترش شروع می کنیم. ½ قاشق چای خوری نمک، ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه، پوست رنده شده لیمو و شوید را به آن اضافه می کنیم.
۳ حبه سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. قسمت سفید پیازچه ها را ریز ریز می کنیم. (قسمت سبز پیازچه ها را برای تزئین نگه دارید.)
½ قاشق چای خوری فللفل قرمز آسیاب شده (اگر غذای تند دوست ندارید می توانید کمتر فلفل بریزید.) و کمی آب لیمو به اندازه ¼ لیمو را به مواد اضافه کرده خوب هم می زنیم و داخل یخچال کنار می گذاریم.
فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو طرف فیله های ماهی ذوب شده را چاشنی نمک، فلفل سیاه، مقداری شوید و کمی آب لیمو (۱/۴ لیمو) بزنید.

فیله ها را روی سینی فر یا روی کاغذ روغنی قرار دهید و یک لایه نازک روی آن ها خامه بریزید. سپس روی خامه ها پنیر پارمزان بریزید.

بگذارید فیله ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر بپزد. البته بستگی به ضخامت فیله ها دارد و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در حالت گریل قرار دهید تا روی ماهی ها سرخ و مایل به قهوه ای شود.

روی ماهی را با پیازچه ها تزئین کنید و همراه با سبزیجات تازه یا برنج میل کنید.

 در مدت 30 دقیقه، غذایی خوشمزه آماده کنید
وب‌سایت بدونیم:

5 1000
ارسال شده در 13 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 264 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • برای آرایش سریع صورت و مو این 9 مورد را بدانید
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • از انجام این 5 عمل در حین ورزش کردن بپرهیزید!
  • دستور سوپ کرفس و کلم بروکلی
  • مهم ترین موارد تاثیرگذار بر سلامت روان اطفال
  • برای از بین بردن پینه این 3 شیوه راحت را یاد بگیرید
  • مهر و محبت بین در خانواده ها
  • کم شنوایی را به عنوان یک بیماری خاموش جدی بگیریم!
  • محبوبترین ها

  • تزریق واکسن به جلوگیری از انتقال تبخال کمک کند
  • دانه های میوه جک‌ فروت، می تواند جایگزین کاکائو باشد!
  • نابینایی و این افراد
  • از کجا گیاهان سمی را تشخیص بدهیم
  • موثرترین شیوه‌های درمانی طبیعی و خانگی میخچه
  • لباسهایی که بیماری زا هستند
  • 8 نوع سرطان که در اثر اضافه وزن به وجود می آیند
  • خوردنی هایی برای بارور شدن زوجین بخش 2
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • دندان تاجی از زیبایی
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما