دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
 مافین میوه ای عکس مافین میوه ای روش تهیه مافین میوه ای آموزش تهیه مافین میوه ای
 مافین میوه ای به راحتی قابل تهیه است این مافین با پرتقال و موز و برخی میوه های خشک تهیه می شود بسیار خوشمزه و دلچسب است و می تواند برای کودکانتان خواستنی و جذاب باشد می توانید از کرم های کاکائویی برای تزیین آن استفاده کنید .

 مافین میوه ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن ها به کار رفته, با موز, پرتقال و زردآلو مزه دار شده اند تا هر لقمه از آن ها به طرز لذت بخشی خوش طعم گردد.

مواد لازم:
آرد گندم کامل بکینگ پودر دار : 225 گرم
بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
شکر : 25 گرم
برگه زردآلو خیس نخورده , ریز خرد شده : 100 گرم
موز , پوره شده : 1 عدد
آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
پوست پرتقال ریز رنده شده : 1 قاشق چای خوری
شیر : 300 میلی لیتر
تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
روغن ذرت : 3 قاشق غذاخوری
فرنی جو دو سر : 2 قاشق غذاخوری
میوه خشک خرد شده , عسل یا شیره افرا جهت سرو: مقداری

طرز تهیه:

1. فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی گرم نمایید . 10 عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین قرار دهید . آرد بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک نموده , سبوس های باقی مانده در صافی را نیز به آن ها اضافه نمایید . شکر و زردآلو های خرد شده را بیافزایید .

2. وسط مواد خشک را با دست گود نمایید , موز , پوست پرتقال , شیر , تخم مرغ زده شده و روغن را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر غلیظی درآیند . مواد را بین قالب های مفین به طور یکنواخت و مساوی تقسیم نمایید .

3. فرنی جو دوسر را پیش از پخت مافین ها روی آن ها بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا خوب پف نموده و وقتی به آن دست می زنید , سفت شده باشد و زمانی که سیخی را داخل آن فرو می برید , مواد داخل کیک به آن نچسبند .

4. مافین ها را روی یک سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کمی سرد شوند . روی آن ها میوه خشک , عسل و یا شیره افرا بریزید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:

در صورت تمایل , می توانید انجیر خشک را جایگزین زرد آلو نمایید که کمی ترد تر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است. می توان از دیگر میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده نمود.

وب سایت آوای سلامتی

5 1000
ارسال شده در 13 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اگر استروئیدها را هم زمان استفاده کنید چه عواقبی دارد
  • آیا غده تیروئید شما درست کار می کند؟
  • گوش دادن به حرف های همسر
  • اهمیت ویتامین دی در فصل های آخر سال
  • یبوست را با این خوراکی ها درمان کنید
  • تصاویری دیدنی از افراد راحت طلب
  • تاثیرات مثبت آب میوه بر بدن
  • یک رژیم غذایی مناسب و سالم چه مشخصاتی دارد؟
  • محبوبترین ها

  • پاسخ به سوالات شما در مورد محصولات لبنی فله ای
  • اطلاعاتی در مورد مصرف انواع ترشیجات
  • مشکلات تحصیلی دانش آموزان با برخی عوامل جانبی
  • ارتباط مصرف حبوبات با لاغری
  • ازگیل و درمان اسهال و یبوست
  • جانشین داروهای چاقی با رژیم غذایی
  • نشانه گیری قلب با این رژیم غذایی
  • ویتامین ها تنظیم کننده واکنشهای حیاتی بدن
  • رپورتاژ

  • اطلاعاتی در مورد ویتیلیگو و راه درمان آن
  • کلینیک زیبایی جوانه
  • لیفت صورت با نخ روشی نوین برای جوانسازی پوست
  • بالون معده بدون نیاز به بیهوشی و بستری توسط دکتر فرامرزی
  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت دکتر خیرخواه
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x