کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

طرز تهیه املت اسپانيايي املت اسفناج املت آموزش املت

املت از ساده ترین و راحت ترین غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد و در کمترین زمان تهیه می شود اگر می خواهید یک املت مقوی و خوشمزه تهیه کنید بهتر است از اسفناج و تره فرنگی و فلفل تند کمک بگیرید تا خاصیت های موجود در این سبزیجات را در خود جای دهد.

 برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.

مواد لازم:

  • روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری
  • فلفل قرمز خردکرده بدون دانه 1 عدد بزرگ
  • پودر زیره  1 قاشق چایخوری
  • تره‌فرنگی خردکرده 3 عدد (حدود 450 گرم)
  • نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم
  • برگ‌های کوچک اسفناج  150 گرم
  • مغزهای برشته کرده  3 قاشق سوپخوری
  • تخم‌مرغ  5 عدد
  • ریحان تازه و خردکرده  1 قاشق سوپخوری
  • جعفری تازه و خردکرده  1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:تابه‌ مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت 6 – 8 دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاه‌گاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و 1 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه کنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود 5 دقیقه به آرامی بپزید تا تره‌فرنگی، نرم شود. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و 3-4 دقیقه بپزید. آن‌گاه مخلوط مغزها و تخم‌مرغ‌های زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر کنید تا تخم‌مرغ ببندد.

سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق می‌باشد.

وب سایت شور و شیرین:

5 1000
ارسال شده در 13 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بررسی اختلالات کبدی گربه
  • خانم های جوان! این توصیه ها را حتما بخوانید
  • اقداماتی برای جلوگیری سندرم مرگ ناگهانی نوزاد
  • تاثیرات مثبت ورزش یوگا بر زیبایی چهره
  • خواهان فرزند دختر هستید یا پسر؟
  • شماره های موبایل ثبت شده با نام من چند تا هستند؟
  • برای درمان‌های اندودنتیکس چه آنتی بیوتیکهایی مناسب است؟
  • نکات بسیار خواندنی پیرامون زیبا شدن بدون جراحی
  • محبوبترین ها

  • برداشتن ابرو با این روش های اصولی
  • عسل باعث پیشگیری از ریزش موها می شود
  • چطوری صدمات پوستی ناشی از نور آفتاب را بشناسیم
  • امروزه همه جراحی زیبایی می کنند، شما هم این کار را میکنید؟
  • معرفی 5 لایه بردار قوی برای تقویت و زیبایی هرچه بیشتر پوست
  • محو کردن لکه های قهوه ای پوست با طب سنتی
  • ترمیم و تقویت پوست با روشهای خوراکی
  • علت رشد سریع موهای زائد چیست؟
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • مرجع فروش انواع کیسه کلوستومی،کیسه یوروستومی و کیسه ایلئوستومی
  • کلینیک تخصصى پوست مو و زيبايی دکتر بابایی
  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x