1069571_714

این کوکو غذای قدیمی و پرطرفدار ایرانی است که برای کودکان بسیار مفید است چون با سیب زمینی تهیه می شود کوکو سیب زمینی با استفاده از سبزیجات تغییرات جالبی پیدا کرده است که در ادامه به شما روش تهیه آن را آموزش خواهیم داد .

 کوکو سیب زمینی از غذاهای قدیمی و سریع است که بی شک تمام مادرها و مادربزرگ ها آن را بارها درست کرده اند. در این مطلب با کمی تغییر کوکو سیب زمینی با سبزیجات را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • سیب زمینی ۳ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پیازچه ۴ ساقه
  • جعفری ۱۰۰ گرم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

دستورالعمل:

1- سیب زمینی رنه شده را در کاسه ای بریزید، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
 2- سپس پیازچه و جعفری را به آن ها اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
3- در نهایت کمی نمک، فلفل و زرچوبه به آن ها بزنید و با سایر مواد خوب ترکیب کنید.
4- در ماهیتابه کمی روغن بریزید پس از ۲ الی ۳ دقیقه که روغن داغ شد، با قاشق نسبتا بزرگی از مواد بردارید و با فاصله در ماهیتابه بریزید تا کوکوها به هم نچسبند.
5- وقتی یک روی کوکو ها طلایی شد آن ها را برگردانید تا روی دیگر آن ها نیز طلایی شود.
6- می توانید همه مواد را یک جا در ماهیتابه بریزید و بعد به دلخواه برش بزنید، و یا از قالب های مخصوص استفاده کنید تا کوکوهایی یکدست و هم اندازه داشته باشید.

نکاتی در مورد تهیه ی کوکوی سیب زمینی با پیازچه و جعفری:1-سیب زمینی ها را آب پز کنید. پوستشان را جدا کنید و بعد آن ها را رنده کنید. اگر عجله دارید می توانید سیب زمینی ها را نپخته رنده کنید.

2- پیازچه ها را شسته و ریز خرد کنید.
3- جعفری را هم ریز خرد کنید.
وب‌سایت دانشنامه آشپزی فارسی: