1079597_321

برای افزایش سفیدی دندان هایتان می توانید از برخی مواد طبیعی و سالم کمک بگیرید موادغذایی مانند گل کلم ،توت فرنگی ،پنیر و ماست ،دانه ها و آجیل ها،کرفس،آناناس،پیاز و نوشیدنی های اسیدی می توانند در درخشان شدن دندان هایتان به شما کمک کنند.

 راه رسیدن به دندان هایی سفید و زیبا می تواند به کوتاهی مسیر آشپزخانه باشد. این غذاهای سفید کننده دندان را به برنامه غذایی تان اضافه کنید تا مرواریدهای دهانتان سفید بمانند.

سفید کننده دندان: گل کلم

استفاده از سبزیجات بزرگ مانند گل کلم و بروکلی به صورت خام، به سفید شدن دندانتان کمک می کنند. جویدن آنها دشوار است، بنابراین وقتی بین دندان ها خردشان می کنید، قطعات آنها لکه های سطح دندان را می سابند و از بین می برند. همچنین هرچه بیشتر بجوید، مایع بزاق بیشتری توسط دهان تولید می شود که به از بین بردن لکه ها کمک می کند.

سفید کننده دندان: توت فرنگیتوت فرنگی حاوی اسید های مالیک است که کمک می کند کربوهیدرات ها تبدیل به انرژی برای عضلات شوند. وجود این اسید برای سفیدی دندان ها بسیار مهم است، چون باعث می شود لکه ها از سطح دندان حل شوند. راه های زیادی برای بهره بردن از خاصیت سفیدکنندگی توت فرنگی وجود دارد.

برای مثال می توانید توت فرنگی را له کنید و با جوش شیرین ترکیب نمایید تا ماده ای خمیری ایجاد شود سپس با آن دندان ها را مسواک بزنید. توصیه می شود بلافاصله بعد از این کار، دهان خود را با یک شستشو دهنده مبتنی بر فلوراید بشویید تا باقی مانده های اسید مالیک از بین بروند و دندانتان قوی شود. اگر توت فرنگی دوست ندارید، مالیک اسید را در سیب، شلیل، گیلاس، موز و هلو نیز می توانید پیدا کنید.
سفید کننده دندان: پنیر و ماستبرای اینکه لبخند زیباتری داشته باشید، مقدار بیشتری لبنیات در برنامه غذایی خود ترکیب کنید. محصولات لبنی مانند بروکلی، پنیر و ماست باعث می شوند دهانتان مایع بزاقی بیشتری تولید کند که در نتیجه به از بین رفتن لکه های روی دندان کمک می کند. بر خلاف بروکلی، پنیر حاوی خاصیت سفید کنندگی اضافی است چون اسید لاکتیک دارد که خاصیتش مانند مالیک اسید است و به از بین بردن لکه های سطح دندان کمک می کند.

سفید کننده دندان: دانه ها و آجیل هااز لحاظ ساختاری، دانه ها و آجیل ها برای دندان ها مانند لایه بردار عمل می کنند. بافت ساینده دانه های آفتابگردان، بادام، گردو و کاشو می توانند لکه ها را از روی مینای دندان بردارند و مانند سنباده تغییر رنگ دندان را از بین ببرند. بعلاوه آجیل ها ثابت کرده اند که می توانند از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری کنند، بنابراین انتخابی عالی به عنوان میان وعده به حساب می آیند.

سفید کننده دندان: آناناسآناناس حاوی بروملین است، آنزیمی که معمولا برای کاهش التهاب استفاده می شود. این آنزیم با از بین بردن پروتئین های روی سطح مینای دندان کار می کند. همین که این پروتئین ها از هم گسیختند، مایع بزاق دهان به صورت طبیعی لکه ها را می شوید و باعث می شود دندان از قبل درخشان تر شود. آناناس همچنین دارای یک نسبت متعادل گلوکوز به فراکتوز است که باعث می شود در عین شیرین بودن، وعده ای سالم نیز باشد.

سفید کننده دندان: پیاز

با اینکه پیازها لطفی به بوی دهانتان نمی کنند اما حاوی ترکیبات سولفور هستند که باعث جلوگیری از تشکیل پلاک ها در سطح و بین دندان ها می شوند. پیاز سرخ کرده یا کبابی این خاصیت را ندارد. اگر می خواهید از این خاصیت پیاز بهره ببرید باید آن را خام استفاده کنید.

سفید کننده دندان: کرفس

کرفس ( به همراه هویج ) آب زیادی در خود دارد که لثه ها را قوی و باقی مانده غذاها را می شوید. ساختار محکم کرفس همچنین به آن خاصیت اسکراب کردن دندان را می دهد یعنی وقتی به صورت خام خورده می شود، به صورت فیزیکی هم لکه ها را از سطح دندان می زداید.

لک کننده دندان: نوشیدنی های اسیدی

اگر معتاد قهوه هستید باید ناراحت شوید چون عادت به مصرف زیاد کافئین می تواند برای دندان ها مضر باشد. نوشیدنی های اسیدی مانند قهوه، چای و نوشابه تعادل pH دهان را تغییر می دهند و به سطح مینای دندان آسیب می رسانند.

وب‌سایت دکتر کرمانی:

ارسال شده در 12 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع دندانپزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • چه چیزی درباره شیردهی به نوزاد نمی دانید
  • خطر خوراکی های حاوی سرب برای اطفال
  • اهمیت نجات جان بیمار در ساعات اولیه پس از سکته مغزی
  • پسر ایرانی که در هفت ماه هفتاد کیلیو وزن کم کرد
  • جدیدترین آمار مبتلایان به بیماری ایدز در ایران – تابستان 92
  • چطوری 50 دفعه شنای شکم انجام دهیم
  • داروهایی که سبب ریزش موی مردانه میشوند
  • تفاوت های جراحی بای پس با آنژیوپلاستی
  • بوی کباب و فواید موجود در آن
  • آیا سس مایونز برای سلامتی بد است؟
  • امنیت روانی کودکان و بی توجه والدین
  • تنها شدن و این عوارض خطرناک
  • بر استخوان بندی تمرین اسکات تاثیر خوبی دارد
  • رازیانه و پیشگیری از بیماریها
  • لزوم واكسيناسيون كودكان مبتلا به بيماري هاي خاص در برابر آنفولانزا
  • محبوبترین ها

  • تولید دارویی جدید برای ام اس پیشرونده ثانویه
  • کاهش وزن و استفاده از داروهای لاغری
  • حقایقی در مورد داروی مترونیدازول
  • قطع خودسرانه دارو در بيماران مبتلا به صرع خطرناک است
  • آیا مصرف مسکن سبب بروز نارسایی قلب میشود؟
  • متادون چيست؟
  • داروهای سوء هاضمه
  • نگراني درباره مواد افزودني به داروهاي كودكان
  • احتمال بروز آلزايمر بدنبال استفاده از داروي بيهوشي
  • بيماران توان خريد داروي بسيار گران IVIG را ندارند
  • این دسته از افراد آنتی بیوتیک نخورند
  • از مصرف بي رويه مسکن براي درمان ميگرن خودداري کنيد
  • مصرف قرص‌های رقیق‌کننده خون
  • ویتامین B1 و عوارض کمبود آن
  • سنجش عيار داروها با استفاده از نانو
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است