دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال

1078879_937

این شیرینی از بهترین شیرینی هایی است که می توانید با آرد ذرت تهیه کنید این شیرینی با شربت مخصوص  تهیه می شود و برای عصرانه انتخابی سالم و مناسب است می توانید به راحتی ودر کمترین زمان آن را تهیه کنید .

 طبیعتا ذرت متعلق به تابستان است. اما شیرینی های شربتی به علت تشدید تشنگی برای تابستان توصیه نمی شود. شیرینی ذرت کمی خشک است برای رفع خشکی کمی شربت به نرم شدنش کمک می کند.

مواد لازم برای شیرینی ذرت:
  • آرد ذرت      ۵۰۰ گرم
  •  تخم مرغ     ۲ عدد
  • ماست     ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع آفتابگردان     ۱ استکان
  • بکینگ پودر     ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم شربت :
  • شکر      ۴.۵ لیوان (چهار و نیم لیوان)
  • آب      ۴ لیوان
  • گلاب      اندکی
  •  آب لیمو     چند قطره

طرز تهیه شیرینی ذرت :

اول سراغ شربت شیرینی رفته شکر و آب را روی شعله فر گاز قرار دهید تا غلیظ شود. پنج دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آب لیموی تازه و گلاب را اضافه کنید.

همین طور که شربت تان در حال خنک شدن است. مواد شیرینی را آماده کنید. در نظر داشته باشید همیشه تخم مرغ ها را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کنید تا به دمای آشپزخانه برسد.

بکینگ پودر را به ماست افزوده مخلوط کنید. باقی مواد را به مخلوط ماست افزوده ورز دهید تا خمیری نرم بدست آید. دستتان را خیس کرده به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. خمیر را بوسیله دستانتان حالت داده روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید. سینی را در فر داغ شده با درجه حرارت ۱۸۰ قرار دهید تا روی آن کمی طلایی شود. سینی را از فر خارج کرده روی شیرینی داغ شربت سرد ریخته دوباره در فر به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید. تا شربت جذب شیرینی شود. وقتی شیرینی کمی ولرم است سرو کنید.

نکته برای تهیه شیرینی ذرت :

شیرینی ذرت کمی خاص است. آن هم به علت آرد خشن و خشکی که دارد. اگر به دنبال شیرینی لطیف و نرم هستید انتخاب خوبی نیست. در ترکیه و کشورهای عربی استفاده کمی از  ادویه می شود. و شما  بسته  به  میل تان  مجبور  به افزودن ادویه دلخواه هستید. بنده در تهیه شیرینی ذرت از مقدار مساوی زنجبیل تازه و پودر مغز هل استفاده می کنم که طعم تندی به شیرینی می دهد. شما  می توانید  فقط  از پودر مغز هل استفاده کنید.

وب سایت ناز خاتون

5 1000
ارسال شده در 13 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , اخبار پزشکی
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x