عکس شیرینی ذرت شیرینی ذرت روش تهیه شیرینی ذرت تهیه شیرینی ذرت

این شیرینی از بهترین شیرینی هایی است که می توانید با آرد ذرت تهیه کنید این شیرینی با شربت مخصوص  تهیه می شود و برای عصرانه انتخابی سالم و مناسب است می توانید به راحتی ودر کمترین زمان آن را تهیه کنید .

 طبیعتا ذرت متعلق به تابستان است. اما شیرینی های شربتی به علت تشدید تشنگی برای تابستان توصیه نمی شود. شیرینی ذرت کمی خشک است برای رفع خشکی کمی شربت به نرم شدنش کمک می کند.

مواد لازم برای شیرینی ذرت:
  • آرد ذرت      ۵۰۰ گرم
  •  تخم مرغ     ۲ عدد
  • ماست     ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع آفتابگردان     ۱ استکان
  • بکینگ پودر     ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم شربت :
  • شکر      ۴.۵ لیوان (چهار و نیم لیوان)
  • آب      ۴ لیوان
  • گلاب      اندکی
  •  آب لیمو     چند قطره

طرز تهیه شیرینی ذرت :

اول سراغ شربت شیرینی رفته شکر و آب را روی شعله فر گاز قرار دهید تا غلیظ شود. پنج دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آب لیموی تازه و گلاب را اضافه کنید.

همین طور که شربت تان در حال خنک شدن است. مواد شیرینی را آماده کنید. در نظر داشته باشید همیشه تخم مرغ ها را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کنید تا به دمای آشپزخانه برسد.

بکینگ پودر را به ماست افزوده مخلوط کنید. باقی مواد را به مخلوط ماست افزوده ورز دهید تا خمیری نرم بدست آید. دستتان را خیس کرده به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. خمیر را بوسیله دستانتان حالت داده روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید. سینی را در فر داغ شده با درجه حرارت ۱۸۰ قرار دهید تا روی آن کمی طلایی شود. سینی را از فر خارج کرده روی شیرینی داغ شربت سرد ریخته دوباره در فر به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید. تا شربت جذب شیرینی شود. وقتی شیرینی کمی ولرم است سرو کنید.

نکته برای تهیه شیرینی ذرت :

شیرینی ذرت کمی خاص است. آن هم به علت آرد خشن و خشکی که دارد. اگر به دنبال شیرینی لطیف و نرم هستید انتخاب خوبی نیست. در ترکیه و کشورهای عربی استفاده کمی از  ادویه می شود. و شما  بسته  به  میل تان  مجبور  به افزودن ادویه دلخواه هستید. بنده در تهیه شیرینی ذرت از مقدار مساوی زنجبیل تازه و پودر مغز هل استفاده می کنم که طعم تندی به شیرینی می دهد. شما  می توانید  فقط  از پودر مغز هل استفاده کنید.

وب سایت ناز خاتون

ارسال شده در 13 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • خواص بادام کوهی یا الوک
  • آبله مرغان و این هشدارهای مهم
  • چه زمانی تخمه بخوریم ، چه زمانی نخوریم
  • در مراقبت ازدندان چه باید و نبایدهایی وجود دارد؟
  • آموزش مبحث بافت همبند
  • شیر کدام مادران برای نوزاد زیان آور است؟
  • استخدام پرستار اطفال
  • بیماران نارسایی قلبی بخوانند
  • مشکل سوء هاضمه با این عوامل محیطی
  • سالاد هویج و مرغ
  • چطوری سالم وزنمان را بالا ببریم؟
  • ارزیابی کالری غذاها رژیم گرفتن را در آینده آسانتر خواهد کرد
  • 10 راهنمایی زیبایی خانگی برای پوست چرب
  • با این ماسک زیبایی جوان تر به نظر برسید
  • پاسخ به رایج ترین سوالات درمورد شیر خشک
  • محبوبترین ها

  • مضرترین مواد غذایی برای خردسالان
  • آیا نیازی به دومین فرزند داریم یا نه؟
  • درباره دعوای کودکان بر سر اسباب بازی بیشتر بدانیم
  • 2 سالگی و فوت و فن از شیر گرفتن بچه
  • پرسش و پاسخ ها درباره این مشکل معمول نوزاد
  • اوتیسمی ها و سبک تغذیه مناسب برای آنان
  • اطللاعات کامل درباره مشکل بی خوابی کودکان
  • تازگی محیط مدرسه برای کودکان
  • ایجاد علاقه به خوردن ناشتا در اطفال
  • خطرات آلودگی هوا برای کودکان
  • تب زرد چه علائمی دارد؟راه درمانش چیست؟
  • بچه مدرسه ای حواس پرت دارید؟پس بخوانید
  • روش هایی برای یاد دادن عادات غذایی به کودک
  • یادگیری زبان خارجی به کدام بچه ها کار درستی نیست؟
  • مشکلات تشنجی در کودکان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است