نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

موادلازم برای پلو سبزیجات تاهیری روش تهیه پلو سبزیجات تاهیری پلو سبزیجات تاهیری

 این پلو بسیار خوش طعم و تند و تیز است که در میان مردم هندی جایگاه ویژه ای دارد می توانید با سبک و روش طبخ پلو توسط مردم هند آشنا شوید و غذایی معطر و خوشبو را تهیه کنید سبزیجات و ادویه فراوانی در این پلو استفاده می شود که در ادامه به شما ارائه خواهیم داد.

 طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری (Tahiri) امتحان کنید. این پلوی خوشمزه کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه می شود و بدلیل سبزیجات و ادویه های فراوانی که دارد غذایی خوش عطر و طعم، رژیمی و سودمند محسوب می شود.

مواد لازم:

  •     سیب زمینی خرد شده 2 عدد بزرگ
  •     گل کلم خرد شده 2 فنجان
  •     هویج خرد شده 2 عدد متوسط
  •     لوبیا سبز خرد شده 12-14 عدد
  •     نخود فرنگی 1/2 فنجان
  •     روغن زیتون یا روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری
  •     پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
  •     گوجه خرد شده 3 عدد متوسط
  •     سیر له شده 5 حبه
  •     زنجبیل تازه و رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  •     برگ نعنا خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  •     برگ گشنیز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  •     فلفل سبز 3 عدد
  •     پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
  •     پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
  •     زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
  •     برنج 300 گرم
  •     آب لیمو 1/2 قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان دلخواه
  •     برگ بو 1 عدد
  •     هل سبز 4 عدد
  •     چوب دارچین 2 عدد کوچک
  •     میخک 4 عدد
طرز تهیه:
برنج را بشویید و حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب بخیسانید. سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید. گل کلم های خرد شده را بشویید و آبکشی کنید.(می توانید گل کلم های خرد شده را 15 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا مطمئن شوید که هیچ گونه حشره ای لابلای آن نمانده است).
روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. برگ بو، دانه هل، میخک و چوب دارچین را داخل روغن بریزید و چند دقیقه سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند شود.

پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شوند. می توانید کمی نمک اضافه کنید تا پیازها سریعتر طلایی شوند. سپس زنجبیل رنده شده و سیر له شده را به روغن اضافه کنید. چند ثانیه تفت دهید تا عطر زنجبیل و سیر احساس شود.

گوجه خرد شده را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید.

سپس هویج و لوبیا سبز خرد شده، نخود فرنگی و گل کلم های خرد شده را اضافه کنید. مخلوط سبزیجات را با هم ترکیب کنید و تفت دهید.

برگ نعنا و گشنیز خرد شده، فلفل سبز، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و زردچوبه را به سبزیجات اضافه کنید. آب لیمو را روی سبزیجات بریزید.

برنج را داخل قابلمه بریزید و خوب با سبزیجات مخلوط کنید. 3 فنجان آب روی برنج بریزید و پلو سبزیجات را به میزان دلخواه با نمک مزه دار کنید. در قابلمه را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید این پلوی هندی خوشمزه به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد و دم بکشد. زمان پخت بسته به نوع برنج، مقدار خیساندن در آب، جنس قابلمه و … می تواند متغیر باشد. برنج را چک کنید، اگر لازم بود می توانید کمی آب به برنج اضافه کنید.

پس ازین مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس پلو سبزیجات هندی را داخل دیس بکشید و همراه با ماست نوش جان کنید.

نکته:
برای پخت بهتر برنج می توانید از دم کنی استفاده کنید. پلو مخلوط تاهیری یکی از غذاهای اصیل هندی است ، پس از میزان ادویه ها و فلفل موجود در آن تعجب نکنید. برای چشیدن طعم اصیل این غذا بهتر است آن را طبق دستور تهیه کنید اما اگر ذایقه تان ادویه و تندی کمتری را می پسندد می توانید از میزان ادویه ها و فلفل کم کنید.
وب سایت ایران کوک:
5 1000
ارسال شده در 13 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تهدید فشار خون برای نوجوانان
  • 8 نکته برای کسانی که می خواهند در زندگی افسوس نخورند
  • پیشگیری از آترواسکلروز و بهبود جریان خون با فعالیت ورزشی
  • برنامه غذایی برای چاق شدن ۱ کیلوگرم در هفته
  • شادی و خوش خلقی با بستنی
  • قوی ترین خوراکی برای کاهش وزن
  • آیا خوردن شیر های طعم دار برای بدن مضر است
  • پرورش قوای ذهنی با این مواد غذایی
  • محبوبترین ها

  • علل پرخاشگری در افراد مختلف چیست؟ روش های درمان کدامند؟
  • لیست 7 تایی از خوراکی های طبیعی و شادی آور
  • تاثیر باور نکردنی ادویه جات در کاهش وزن !!!
  • خانم های باردار! نوشیدن شیر هرگز فراموش نشود
  • تقویت گردش خون در بدن با روغن ماهی
  • بعد از ورزش کردن چه بخوریم و چه چیزی نخوریم !!
  • فواید پنهان هندوانه،این میوه شب یلد را بشناسیم(قسمت اول)
  • 5 فرضیه درباره بهترین زمان خوردن میوه ها
  • رپورتاژ

  • دندان تاجی از زیبایی
  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای لبخندی زیبا
  • انستیتو زیبایی پوست صورت و بدن تانی
  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x