ویژگی های آب انار فواید مصرف انار خواص انار انار آب انار

این فصل ،فصل انار است بهتر است آقایان به این میوه و خاصیت های آن توجه مخصوصی داشته باشند و از ویژگی های آن بهره مند شوند آب انار برای پیشگیری از ابتلای این افراد به سرطان پروستات کمک زیادی میکند می توانید به جای استفاده از داروهای شیمیایی ،مصرف  آب انار را د ر پیش بگیرید چون در مهار سلولهای سرطانی در ناحیه پروستات نقش بسزایی ایفا میکند .

 درحال حاضر سرطان پروستات در میان تمامی انواع این بیماری خطرناک به دومین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در میان مردان آمریکایی تبدیل شده است. اما روش هایی طبیعی وجود دارند که با رعایت آن‌ها می توان از ابتلا به این نوع سرطان در آقایان پیشگیری کرد، مثل نوشید آب انار.

مکمل های غذایی مانند آب انار که از خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی برخوردار هستند به دلیل داشتن ترکیباتی چون لوتئین و الاژیک اسید از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کنند. درواقع سلول‌های انسانی مبتلا به سرطان پروستات در مواجهه به عصاره آب انار فوراً موادی تولید می کنند که منجر به آپوپتوز یا مرگ برنامه ریزی شده سلولی می شود؛ فرایندی که موجب تنظیم نابودی بافت های سرطانی در بدن می شود.

مطالعه ای از سوی محققان آلمانی در مورد خاصیت های انار و تأثیر آن در پایین آوردن سرعت رشد سلول های سرطانی در انواع متفاوت سرطان پروستات نشان داد که هم دانه ها، هم آب و هم روغن این میوه خوشمزه می تواند تمامی انواع این سرطان را از تولید سلول های سرطانی بازدارند. دلیل این موضوع هم کار کردن عصاره انار با چند سازوکار مهم برای کاهش رشد سلول های سرطانی است. درحالی که داروهای مورداستفاده در شیمی درمانی تنها با یک مکانیسم کار می کنند و سلول های سرطانی در طول زمان می توانند در برابر شیمی درمانی مقاومت کنند.

علاوه بر خواص فوق العاده انار برای بیماران سرطانی، این میوه می تواند به پیشگیری و درمان بیماری قلبی، دیابت و آرتروز کمک کند. همچنین در سلامت مغز، ریه، پوست و دندان نیز مؤثر است. توانایی آب انار و عصاره این میوه در کاهش نرخ رشد سلول های سرطانی و افزایش نرخ مرگ این سلول ها حتی به سلول های سالم و عادی نیز کمک می کند تا در برابر استرس اکسیداتیو مقاوم شوند.

بنابراین نوشیدن تنها یک لیوان آب انار می تواند تأثیرات فوق العاده ای برای سلامتی همه به ویژه آقایان داشته باشد.

منبع:

شفقنا زندگی

ارسال شده در 13 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • عوارض جانبی آرتروز بر زیبایی
  • 7 خوراکی برای بلند شدن مو,
  • دانستنیهای کامل درارتباط با الکترومیوگرافی
  • لبخند زدن هنر میخواهد
  • برای تنظیم هورمون‌ها در زنان این سه گیاه بی نظیرند
  • راهنمای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی کودکان (قسمت اول)
  • در شب امتحان از خوردن این مواد غذایی دوری کنید
  • غذاهایی که بر روی قدرت مغز شما تاثیر منفی می گذارند
  • محبوبترین ها

  • از فواید پیتزا چه می دانید؟ غذایی سرشار از انرژی
  • ارتباط رژیمهای کم کالری با سنگ کیسه صفرا
  • چه گزی بخوریم و چه گزی نخریم
  • آیا ماکارونی برای سلامتی خوب است؟
  • بوی بد دهان را به زانو در بیاورید
  • ماسک صورت برای از بین بردن آکنه و لکه های پیری
  • معرفی چند ماده غذایی که برای رشد لازم است
  • چربی اضافی ممکن است در سلول های بدنتان ساخته شود
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است