image_13950913822367

 بهتر است از مصرف فلفل سیاه در غذاهایتان غافل نشوید این ادویه پرخاصیت حاوی ویژگی های درمانی زیادی برای سلامتی تان می باشد افزایش حافظه ،افزایش گردش خون  و رفع دردهای عضلانی از ویژگی های مفید این ادویه به شمار می رود بد نیست از فواید و مضرات فلفل سیاه از زبان دکتر غضنفری باخبر شوید .

به گفته یک پزشک و متخصص فیزیولوژی، کسانی که دچار سردی معده و کبد با نشانه ضعف در هضم، رفلاکس و نفخ هستند، می‌توانند به غذایشان فلفل سیاه اضافه کنند اما چون این ادویه، درجه گرمی بالایی دارد نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد.

دکتر سید مهدی میرغضنفری، با اشاره به اینکه فلفل باعث گرم شدن معده، کبد و اعضا می شود افزود: می توان به غذاهایی که سرد و نفاخ هستند فلفل اضافه کرد تا از سردی و مضرات آنها کاسته شود.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه فلفل سیاه در مقایسه با سایر انواع آن مزاجش گرم تر و قویتر است و حرارت زیادی تولید می کند، نباید دائم و روزمره استفاده شود. چون وقتی حرارت در بدن زیاد باشد رطوبت کم می شود و بدن رو به خشکی می رود، پس کسانی که زیاد فلفل می خوردند به تدریج بدن های چروکیده و لاغر پیدا می کنند.

این متخصص با تاکید بر اینکه برای دوری از مضرات برخی از ادویه‌ها باید اصولی را رعایت کنیم تصریح کرد: طبق قاعده، ادویه ای که به غذا زده می شود باید متناسب با مزاج غذا و مصلح آن باشد و ترجیحا نباید برای یک غذا از چند جور ادویه استفاده کنیم. مثلاً اگر مزاج غذا گرم باشد همچون اغلب سرخ کردنی ها یا کباب گوشت قرمز، نباید همراه با اینها، ادویه های گرم مثل فلفل استفاده شود چون حرارت غذا بالاتر رفته و در بدن اخلاط و مواد سوخته و سمی و صفرای غیرطبیعی تولید می کند و منجر به عوارض کوتاه مدت نظیر داغی بدن، جوش، کهیر، سوزش ادرار، خارش پوست و… در بلندمدت نیز سبب بروز لک های پوستی، التهاب، زخم های گوارشی و حتی سرطان می شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به مفید بودن مصرف فلفل سیاه به صورت معتدل، و متناسب با غذا، فصل و اقلیم گفت: این ماده خاصیت خشک کنندگی، تحلیل مواد و اخلاط زائد و غلیظ دارد و با همین مکانیزم می تواند موجب خوشبو شدن بدن و پاکسازی اعضا و جوارح شود. همچنین با دفع رطوبت های زائد مغز و تحریک نسبی آن، باعث تقویت حافظه و افزایش توجه و گیرایی مطالب و کاهش منگی می شود و برای برخی انواع فلج و سستی ها که ریشه مغزی دارند هم مفید است.

او افزود: فلفل برای رفع سرفه ناشی از سردی و تنگی نفس بسیار مفید است و کسانی که در سیستم ریوی بلغم زائد دارند می توانند از فلفل بهره مند شوند. نیاز به تاکید نیست که برای رسیدن به این خواص، باید به طور معقول و منطقی از این دارو استفاده کرد و نه سرخود و در مقادیر زیاد که قطعا بسیار مضر خواهد بود.

به گفته این پژو هشگر طب سنتی، فلفل مسکن درد است و روغن گیاهی حاوی آن نیز همین خاصیت را دارد و معمولا به صورت موضعی برای دردهای مزمن عضلات و مفاصل که ناشی از سردی و اسپاسم باشند مفید است.

سلامت آنلاین

5 1000
ارسال شده در 15 آذر 1395 توسط با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • روش های خانگی برای درمان خارش پوست
  • املت را کم کالری بپزید
  • آقایان لطفا گوجه میل کنند
  • با تمام خطرات زایمان سزارین آشنا شوید
  • مشاهده رفتارهای عصبی در سنین پایین
  • چند نکته ی طلایی درباره ی باشگاه ورزشی
  • فرق مسواک بین دندان با خلال و نخ
  • ریه ها با سیگار کشیدن جهش ژنتیکی پیدا میکنند
  • محبوبترین ها

  • خطرات تهدید کننده قلیان و سیگار
  • دخانیات و هشدارهای جدید پزشکی
  • رهایی از مصرف سیگار در ماه رمضان
  • با این بازی موبایل سیگار را ترک کنید!
  • همه آسیب ها و مضرات دود کردن قلیان
  • اعتیاد به سیگار با افسردگی
  • تهدید سلامت دندان ها با توتون و تنباکو
  • سرطان زا بودن سیگار و قلیان لاکچری،درست یا غلط؟
  • رپورتاژ

  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • خدمات دندانپزشکی دکتر فريال حاجی زاده
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما