مشاوره زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
 halva

حلوا یکی از قدیمی ترین و خوشمزه ترین خوراکی های ایرانیان است.حلوا را می توان به عنوان دسر سرو کرد.البته بیشتر در مراسم هایی مانند ختم ، افطاری های ماه های رمضان و… این خوراکی سرو میشود.طرز پخت و طبخ حلوا با اینکه ساده است اما  بسیار مهم می باشد.دلیل این موضوع این است که نسبت مواد استفاده شده در حلوا و همچنین زمان تفت مواد تاثیر زیادی بر روی طعم آن دارد.در این مطلب ما سعی داریم طرز تهیه حلوا را با دستور العملی ساده به شما آموزش دهیم امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

مواد حلوا

مواد برای درست کردن حلوا به اندازه 5-8 نفر

آرد به اندازه 2 پیمانه یا دو لیوان

شکر به اندازه 1 پیمانه یا یک لیوان

آب به مقدار 1 پیمانه + نصف پیمانه

گلاب به اندازه 3/1 پیمانه یا 3/1 لیوان

کره به مقدار 50 گرم

روغن مایع به اندازه 1 پیمانه یا یک لیوان

زعفران 5 قاشق چایخوری که حتما باید آب شود

و پودر هل به عنوان چاشنی به مقدار 3/1 قاشق چایخوری

 

پخت حلوا

 طرز تهیه حلوا : ابتدا شیره ی حلوا را تهیه کنید بدین منظور آب را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس گلاب ، زعفران ، هل و شکر را به آن اضافه کنید و چند دقیقه آنرا آرام هم بزنید تا زمانی که کاملا مواد در آب حل شود و محلول یکنواختی بدست آید

برای تهیه خود حلوا لازم است که آرد را کاملا الک کنید تا بافت لطیفی به حلوا بدهد بهتر است که دو بار الک کنید تا کامل دانه های آرد ریز شوند آرد الک شده را کم کم  داخل یک تابه اضافه کنید و با حرارت خیلی کم آنرا تفت دهید دقت کنید که مرتبا باید آرد را هم بزنید تا ته نگیرد این کار ممکن است کمی خسته کننده باشد چون آرد کمی دیر سرخ میشود پس از چند دقیقه ، زمانی که آرد سرخ شد و به رنگ کرم درآمد روغن را در ظرف دیگری کامل داغ کنید و به آرد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ذره های آرد به هم نچسبند

زمانی که آرد به رنگ طلایی در آمد شیره ای که از قبل آماده کرده اید را داغ کنید ، مخلوط روغن و آرد را روی حرارت کم گذاشته و آرام آرام شیره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حلوا یکنواخت شود

 

در آخر هم کره را اضافه کنید تا حلوا به اصطلاح ، خودش را بگیرد و روغن بیندازد

حال حلوا آماده است میتوانید آنرا داخل بشقاب ریخته و با خلال پسته و بادام و پودر نارگیل تزیین بفرمایید

اگر طرز تهیه حلوا را دقیقا همانطور که شرح دادیم در تهیه حلوا رعایت بفرمایید یک حلوای خوب و خوشمزه خواهید پخت اما برای بهتر شدن آن بهتر است که نکات زیر را هم رعایت بفرمایید

بهترین آردی که میتوانید برای پخت حلوا تهیه بفرمایید آرد نان میباشد و از بین آردهای نان ، آرد نان سنگک بهترین گزینه است

ممکن است پس از اضافه کردن روغن به آرد سرخ شده گلوله های ریزی از آرد را  مشاهده کنید برای رفع این مشکل میتوانید پس از اینکه کمی خنک شد آنرا از یک صافی بزرگ بگذرانید اما راه حل بهتر این است که پس از سرخ شدن آرد ، قبل از اضافه کردن روغن یک بار دیگر آرد را الک کنید

اگر دوست دارید که رنگ حلوای شما تیره باشد  میتوانید دو قاشق پودر کاکائو را قبل از اضافه کردن شیره به حلوا اضافه بفرمایید تا رنگش تیره شود

نگران طعم آن نباشید چرا که مزه ی این مقدار کم از پودر کاکائو در حلوا مشخص نمیشود

 

حلوا مجلسی

نوعی از تزیین حلوا است که طرفداران زیادی دارد و آن سرو کردن با نان شیرینی میکادو یا همان نان بستنی است

ورقه هایی از این نان را تهیه کنید، روی آن حلوای تقریبا خنک شده را بریزید و ورقه ی دیگری رویش قرار داده و آنها را به شکل شیرینی برش دهید

منبع: ساعت 24

 

5 1000
ارسال شده در 13 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • کپسول دیجیتال برای تشخیص بیماری‌های گوارش
  • در زنان با تغذیه پرمویی قابل کنترل است
  • خوابیدن با موهای خیس درست است؟
  • فواید مهم خوردن انگور با هسته اش
  • هشدار! وجود این علائم در کودکان نشانه ابتلا به دیابت است
  • برای کاهش وزن تغذیه چگونه باید باشد
  • خورد و خوراک در سفر
  • راهکار طب سنتی درباره نارسایی جنسی مردان
  • محبوبترین ها

  • اهمیت اصلاح طبع برای چاقی و لاغری
  • بررسی خواص درمانی گل راعی
  • بررسی و معرفی خواص برخی مسکن های گیاهی
  • معجزه عسل برای درمان زخم های عمیق
  • ماساژ دست و پا و تاثیرات آن بربقیه قسمتهای بدن
  • بهترین داروهای خانگی برای سرمازدگی
  • فایده های بیشمار روغن کرچک
  • بهبود وضعیت تنفسی با استفاده از گیاهان آپارتمانی در محل کار
  • رپورتاژ

  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • کلینیک دندانپزشکی تخصصی دکتر حاجی زاده
  • جراحی ترمیمی،پلاستیک و زیبایی دکتر شاهین بهجو
  • اگر می خواهید جراحی بینی کنید،دکتر نداف به شما در رسیدن به اهدافتان کمک می کند
  • لیفت صورت با نخ توسط دکتر فرزاد حسینی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x