مواد غذایی مفید برای کبد خواص زردچوبه برای کبد پشگیری از بیماری کبد

امروزه استفاده از مواد غذایی ناسالم و چرب سلامت کبد افراد را تا حد زیادی تهدید می کند و به همین دلیل بیماری های کبدی در بین افراد شیوع بالایی داشته اند.این در حالی است که مواد غذایی مفیدی هم وجود دارند که می توانند در حفظ سلامت کبد تاثیرگذار باشند.در این مطلب قصد داریم شما را با تعدادی از این مواد آشنا نماییم.

سیر

به گفته محققان، سیر کمک می کند تا کبد آنزیم های موردنیاز برای دفع سموم را فعال کند. بعلاوه دارای میزان بالای ترکیبات طبیعی آلیسین و سلنیوم است که به پاکسازی کبد کمک می کند. به عنوان مثال، آلیسین دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی، آنتی بیوتیکی و ضدقارچی است، درحالیکه سلنیوم موجب افزایش عملکرد آنتی اکسیدان ها می شود. بعلاوه سیر حاوی آرژنین هم هست.

قهوه

قهوه دارای خواصی است که به کاهش ریسک بیماری کبد کمک می کند، اگرچه محققان دلیل قطعی آن را نمی دانند. طبق نتایج یک مطالعه، مصرف روزی دو فنجان قهوه در روز موجب کاهش احتمال ابتلا به بیماری کبد تا ۴۴ درصد می شود. علیرغم تاثیرات مثبت قهوه بر کبد، محققان اذعان می دارند که قهوه به تنهایی نمی تواند تاثیرات مخرب مصرف الکل را برگرداند.

آووکادو

برخی تحقیقات نشان می دهد که این سوپرمیوه بسیار برای سلامت کبد مفید است. این میوه حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به گلوتاتیون است که مسئول فیلتر کردن مواد مضر از کبد بوده و از سلول های کبدی در مقابل آسیب حفاظت می کند.

زردچوبه

ادویه زردچوبه بسیار برای کبد مفید است. به گفته محققان، زردچوبه به کاهش میزان آسیب ناشی از رادیکال های آزاد به کبد یا آسیب ناشی از مولکول های به شدت ناپایدار کمک می کند. همچنین طبق گزارشات زردچوبه به بدن در هضم چربی و ایجاد صفرا که همچون یک سم زدا طبیعی در کبد عمل می کند، کمک می کند.

گریپ فروت

گریپ فروت می تواند به پیشگیری از اسیب کبدی کمک کند. به گفته محققان، میزان بالای ویتامین C و خواص ضداکسایشی این میوه در خروج سموم از بدن نقش داشته و از آسیب به سلول ها پیشگیری می کند. همچنین مطالعه ۲۰۰۶ نشان می دهد عصاره گریپ فروت موسوم به نارنجینن می تواند موجب فعال سازی مواد شیمیایی مسئول در اکسایش اسیدچرب شود. در بلندمدت این ماده از بروز بیماری کبد چرب پیشگیری می کند.

 

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 14 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • از بین رفتن حس بویایی و چشایی به مرور زمان
  • آنوریسم آئورت چیست و علائم و درمان آن چگونه است؟
  • تشخیص زوال عقل از روی نقاشی
  • کاهش درد کمر با از بین بردن اعصاب در مهره ها
  • چگونه با ساس مقابله کنیم؟
  • همه چیز در مورد اتواسكلروز
  • دوستی خانم های شوهردار با جوانان مجرد
  • دانستنی هایی در مورد رژیم مایع کامل
  • محبوبترین ها

  • ارتباط بیش فعالی در خردسالان با مصرف شیرینی جات
  • با این نکات رژیم غذایی خود را کیفیت ببخشید
  • مقابله با علل نا امیدی از رژیم های لاغری
  • نخود فرنکی به لاغر شدن کمک می کند
  • 8 ماده غذایی برای افزایش وزن در نوزادان و کودکان نوپا
  • از مصرف این مواد غذایی در کنار هم بپرهیزید!
  • افزایش میل فرزند به مصرف شیر
  • ماست با این علائم را نخورید
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • الو دکتر

    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است