مواد غذایی مفید برای کبد خواص زردچوبه برای کبد پشگیری از بیماری کبد

امروزه استفاده از مواد غذایی ناسالم و چرب سلامت کبد افراد را تا حد زیادی تهدید می کند و به همین دلیل بیماری های کبدی در بین افراد شیوع بالایی داشته اند.این در حالی است که مواد غذایی مفیدی هم وجود دارند که می توانند در حفظ سلامت کبد تاثیرگذار باشند.در این مطلب قصد داریم شما را با تعدادی از این مواد آشنا نماییم.

سیر

به گفته محققان، سیر کمک می کند تا کبد آنزیم های موردنیاز برای دفع سموم را فعال کند. بعلاوه دارای میزان بالای ترکیبات طبیعی آلیسین و سلنیوم است که به پاکسازی کبد کمک می کند. به عنوان مثال، آلیسین دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی، آنتی بیوتیکی و ضدقارچی است، درحالیکه سلنیوم موجب افزایش عملکرد آنتی اکسیدان ها می شود. بعلاوه سیر حاوی آرژنین هم هست.

قهوه

قهوه دارای خواصی است که به کاهش ریسک بیماری کبد کمک می کند، اگرچه محققان دلیل قطعی آن را نمی دانند. طبق نتایج یک مطالعه، مصرف روزی دو فنجان قهوه در روز موجب کاهش احتمال ابتلا به بیماری کبد تا ۴۴ درصد می شود. علیرغم تاثیرات مثبت قهوه بر کبد، محققان اذعان می دارند که قهوه به تنهایی نمی تواند تاثیرات مخرب مصرف الکل را برگرداند.

آووکادو

برخی تحقیقات نشان می دهد که این سوپرمیوه بسیار برای سلامت کبد مفید است. این میوه حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به گلوتاتیون است که مسئول فیلتر کردن مواد مضر از کبد بوده و از سلول های کبدی در مقابل آسیب حفاظت می کند.

زردچوبه

ادویه زردچوبه بسیار برای کبد مفید است. به گفته محققان، زردچوبه به کاهش میزان آسیب ناشی از رادیکال های آزاد به کبد یا آسیب ناشی از مولکول های به شدت ناپایدار کمک می کند. همچنین طبق گزارشات زردچوبه به بدن در هضم چربی و ایجاد صفرا که همچون یک سم زدا طبیعی در کبد عمل می کند، کمک می کند.

گریپ فروت

گریپ فروت می تواند به پیشگیری از اسیب کبدی کمک کند. به گفته محققان، میزان بالای ویتامین C و خواص ضداکسایشی این میوه در خروج سموم از بدن نقش داشته و از آسیب به سلول ها پیشگیری می کند. همچنین مطالعه ۲۰۰۶ نشان می دهد عصاره گریپ فروت موسوم به نارنجینن می تواند موجب فعال سازی مواد شیمیایی مسئول در اکسایش اسیدچرب شود. در بلندمدت این ماده از بروز بیماری کبد چرب پیشگیری می کند.

 

5 1000
ارسال شده در 14 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ایجاد سردی جنسی همسر با برخی عادات نادرست
  • مقابله با گرما و عطش برخی افراد
  • روزمرگی و عادی شدن در زمینه شغلی
  • کهیرهای مزمن با ویتامین D درمان میشود
  • ماست و تداخلات غذایی اش
  • نیازهای تغذیه ای در شیردهی
  • ترشک؛ گياهي با خاصيت تصفيه کنندگي سموم بدن
  • انحرافات ستون فقرات اطفال ارمغان تکنولوژی
  • محبوبترین ها

  • چگونه می توان از آسیب دیدگی های ناشی از ورزش در امان بود
  • درمان های ساده برای گرفتگی عصب سیاتیک
  • عارضه های ستون فقرات و گردن با تلفن های هوشمند
  • رفع اختلالات مختلف در مچ دست
  • آیا خوابیدن روی شکم به کمر شما آسیب می رساند؟
  • شکستن قولنج و پیامدهای آن
  • علائم آسیب مهره های ستون فقرات را بشناسید
  • حفاظت از زانو در برابر انواع آسیب ها
  • رپورتاژ

  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما