مشاوره زیبایی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که امورزه 10-8 میلیون نفر در ایران به دیابت مبتلا هستند، گفت: آنچه برای متخصصین تغذیه مهم ترین عامل خطر به شمار می آید، چاقی و اضافه وزن است. به طور تقریبی در تمام جوامع با شیوع اضافه وزن، تعداد مبتلایان به دیابت نیز افزایش می یابد.

دکتر آرش رشیدی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در گفتگو با برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبکه رادیویی سلامت گفت: دیابت یکی از شایع ترین بیماری های غیرواگیر در جامعه ما است و برآورد می شود حدود 10-8 درصد جمعیت کشور مبتلا به دیابت باشند که متاسفانه بیشتر آنها از بیماری خود اطلاعی ندارند.

رشیدی با بیان این که ابتلا به دیابت زمینه ساز مشکلات دیگر برای فرد است، افزود: اگر خواهان جلوگیری از افزایش تعداد مبتلایان به این بیماری هستیم، باید عدات تعذیه ای افراد اصلاحشود.
وی متذکر شد: دیابت یک بیماری خاموش است و از اصطلاح موذی در علم پزشکی برای آن استفاده می شود. عدم کنترل قند خون و آسیب هایی که به دیواره رگ ها وارد می کند، عوارضی را در بلند مدت به دنبال دارد که گاهی غیرقابل جبران خواهد بود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: تشخیص ابتلا به دیابت، لزوما بدان معنا نیست که فرد در مراحل اولیه بیماری قرار دارد؛ همان طور که اشاره شد دیابت یک بیماری خاموش است و امکان دارد فرد سال ها بدون مشاهده علامتی بدان مبتلا باشد.
این دکترای تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: عوامل بسیاری در ابتلا به دیابت نقش دارند که در وهله اول می توان به وراثت اشاره داشت. به همین فردی که در خانواده و بستگان درجه اولش بیمار دیابتی وجود دارد، باید خود را در معرض ابتلا به آن بداند. عوامل تغذیه ای، تحرک بدنی، استرس نیز در ابتلا به دیابت موثر هستند.
رشیدی گفت: آنچه برای متخصصین تغذیه مهم ترین عامل خطر به شمار می آید، چاقی و اضافه وزن است. به طور تقریبی در تمام جوامع با شیوع اضافه وزن، تعداد مبتلایان به دیابت نیز افزایش می یابد.
وی خاطرنشان کرد: طی دو دهه گذشته، حوزه جدیدی در علم تغذیه و پزشکی شناخته و بررسی های علمی مورد تاییدی نیز انجام شده است. بسیاری از اتفاقاتی که در میانسالی و سالمندی به لحاظ سلامت رخ می دهد، ریشه در دوران جنین و سال های ابتدایی زندگی دارد؛ بدین معنا که سوءتغذیه در این دوران موجب می شود فرد استعداد بیشتری برای ابتلا به بیماری ها در میانسالی داشته باشد. بنابراین انتظار داریم عدم توجه به تغذیه سالم در دوران بارداری، منجر به بیماری هایی مانند دیابت، فشار خون بالا و دیابت فرزندان شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اذعان داشت: اگر به تغذیه کودک با شیر مادر در دو سال اول زندگی توجه شود، قطعا فرزندان سالم تری خواهیم داشت که یونیسف این دوران را «هزار روز اول عمر» نامگذاری کرده است که کلیدی ترین روزهای سلامت زندگی فرزندانمان است.
رشیدی با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم اذعان داشت: افراد باید در تمام سنین برای حفظ عضلات خود تلاش کنن، چرا که حفظ عضله بعد از 50 سالگی مشکل می شود. انجام فعالیت های هوازی مانند پیاده روی و اساسا زندگی پرتحرک در پیشگیری از ابتلا به دیابت موثر است.
این دکترای تغذیه و رژیم درمانی با بیان این که افزایش وزن از جدی ترین مخاطراتی است که می تواند ژن های ابتلا به دیابت را فعال کند، اذعان داشت: پرهیز از بیش خوری در یک وعده، افزایش وعده های غذایی و کاهش حجم غذا، شروع عادت تغذیه ای سالم است. همچنین توصیه می شود افراد در وعده های غذایی خود حتما فیبر مصرف کنند که در سبزیجات و سالاد وجود دارد.
وی یادآور شد: سوخت و ساز بدن نیاز به مواد مغذی دارد که کمبود آن حالت هایی شبیه دیابت به دنبال دارد که می توان به کمبود روی و ویتامین های A و D اشاره داشت.

رشیدی در پایان با بیان این که بسیاری از این کمبودها در ایران شایع است، اظهارداشت: برای رفع این مشکل می توان از مکمل های غذایی استفاده کرد که البته مصرف آن بهتر است با تجویز متخصص تغذیه باشد.

منبع: سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 14 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • خوردنی های کاهش دهنده کلسترول بدن
  • چگونه روغن نارگیل به تقویت مو کمک میکند؟
  • آشنایی با کاربردهای مختلف روغن کنجد
  • انحراف بینی چگونه ایجاد میشود
  • توصیه هایی برای کنترل بهتر آسم
  • چطوری عارضه داروهای گوارشی را پایین بیاوریم؟
  • ار تباط نوشیدنی های شیرین و سرطان آندومتر
  • آیا داروهایی که چربی خون را کاهش میدهند بر کارکرد حافظه تاثیر می گذارند؟
  • محبوبترین ها

  • ژلوفن بخوریم یا نه ؟
  • مصرف بیش از حد ویتامین D و ابتلا به این بیماری ها
  • ابداع روش واكسيناسيون استنشاقي سياه زخم
  • هرآنچه باید درباره داروی بتامتازون بدانیم
  • همه چیز درمورد ویتامین B3
  • داروهاي مخدر عامل بروز آپنه در افراد مبتلا به دردهاي مزمن
  • هر آنچه لازم است در مورد داروی پنتوپرازول بدانید
  • تبديل شدن يك داروي قلبي به بمب بسيار قوي
  • رپورتاژ

  • کلینیک لاغری و تناسب اندام ساج
  • لبخندی بی همتا با بهترین متخصص ارتودنسی
  • چشم انداز ما سلامت چشمان شماست
  • آبدومینوپلاستی چیست؟؟
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x