موادنگهدارنده غذاهای آماده عوامل سرطان زا شیرین کننده های مصنوعی افزودنی های غیرمجاز خوراکی

آیا شما جزو افرادی هستید که موادنگهدارنده و افزودنی زیادی مصرف می کنند ؟آیا از عوارض جانبی این افزودنی ها اطلاع دارید و میدانید باعث بروز انواع سرطان های خطرناک در بدنتان می شوند آمار مرگ و میر ناشی از استفاده از این خوراکی ها بسیار بالاست متخصصین تغذیه در این باره هشدارهایی داده اند که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم.

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف غذاهای آماده به دلیل افزودن مواد نگهدارنده منجر به ایجاد به بیماری های سرطان، دستگاه گوارش، کبد و کلیه ها می شود.

 

فرزانه فراهانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه مواد نگهدارنده و افزودنی ها از موادی هستند که به غذاهای انمروزی ما اضافه شده اند، گفت: در گذشته به دلیل عدم پیشرفت علم و کمبود امکانات میزان مرگ و میر بیشتر بوده است.
فراهانی با بیان اینکه سرطان یکی از بیماری هایی است که مربوط به عصر حاضر است و در گذشتگان کمتر بوده است، اظهار داشت: از عوامل ایجاد بیماری سرطان، استفاده از مواد نگهدارنده در مواد غذایی است که متاسفانه مصرف اینگونه غذاها مثل فست فودها و غیره در میان افراد رو به افزایش است.
وی با اشاره به اینکه استفاده از مواد نگهدارنده در مواد غذایی عوارض منفی به همراه دارد، تصریح کرد: مواد نگهدارنده و افزودنی ها با اهدافی همچون افزابش و بهبو.د قند، رنگ، بو، مزه و افزایش نگهداری و طول مدت ماندگاری و جلوگیری از رشئ میکروارگانیسم ها با کاهش سرعت فساد به مواد غذایی اضافه می شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به افزودنی های رایج در غذاها، تاکید کرد: اولین گروه این افزودنی ها رنگ ها هستند که از مواد شیمیایی صنعتی درست می شوند و آسیب هایی همچون ایجاد سرطان سلولی و در زمان دفع مواد شیمیایی و رنگدانه ها کبد و کلیه ها نیز دچار آسیب می شوند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی به افزودن جوش شیرین به نان جهت جلوگیری از فساد اشاره کرد و خاطر نشان کرد: این افزودنی باعث ایجاد تاثیرات مخرب در سلامت معده می شود.
فراهانی با بیان اینکه در کارخانجات کافئین را به نوشابه ها اضافه می کنند، اظهار داشت: مصرف این ماده افزودنی و نگهدارنده باعث ایجاد عوارضی همچون افزایش فشار خون، ضربان قلب، بی خوابی و ریفلکس معده در بدن انسان می شود.
فراهانی به گروه شیرین کننده های مصنوعی اشاره کرد و عنوان کرد: این گروه افزودنی ها باعث تشکیل بیماری هایی همچون صرع و میگرن می شوند.
وی با اشاره به اینکه نیترات و نیتریت به مواد غذایی سوسیس و کالباس و تن ها افزوده می شود، بیان کرد: این مواد افزودنی و نگهدارنده یک عامل سرطان زاست که بهتر است این مواد را از وعده غذایی خود حذف کنید.
وی با بیان اینکه دو ماده DHE و DHA عوامل سرطان زا هستند، افزود: این دو ماده برای جلوگیری از ترشیدگی غذاهای حاوی روغن استفاده می شوند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان بیان کرد: تحقیقات نشان داده است که افرادیکه غذاهای آماده مصرف می کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های سرطان، دستگاه گوارش، کبد و کلیه ها هستند.
باشگاه خبرنگاران جوان؛

ارسال شده در 15 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مواد غذایی فوق العاده مفید دررژیم غذایی تابستان
  • فواید حرکت دادن دستها در زمان دویدن
  • چیکی توپ سیب
  • بهبود حرکات روده با یوگا
  • ملاحظاتی پیرامون دارو دادن به بچه
  • مواد غذایی نامناسب برای شام
  • هفت علت دیابت نوع دوم
  • دلیل شیوع اوتسیم در بین پسران ایرانی
  • محبوبترین ها

  • شناسایی 37 مورد مالاریا در هرمزگان
  • نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد مشخص شد
  • اگر می خواهید سرما نخورید ….
  • ابتکار جالب دندان پزشک برای سرگرم کردن بیماران
  • لیست مشاغل دارای استرس ذاتی کم در سال 2017
  • رکوردداران عمل جداسازی
  • بی‌خوابی مزمن و پیامدهای ناگوارش
  • برکناری رئیس دانشگاه شهیدبهشتی
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است