موادنگهدارنده غذاهای آماده عوامل سرطان زا شیرین کننده های مصنوعی افزودنی های غیرمجاز خوراکی

آیا شما جزو افرادی هستید که موادنگهدارنده و افزودنی زیادی مصرف می کنند ؟آیا از عوارض جانبی این افزودنی ها اطلاع دارید و میدانید باعث بروز انواع سرطان های خطرناک در بدنتان می شوند آمار مرگ و میر ناشی از استفاده از این خوراکی ها بسیار بالاست متخصصین تغذیه در این باره هشدارهایی داده اند که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم.

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف غذاهای آماده به دلیل افزودن مواد نگهدارنده منجر به ایجاد به بیماری های سرطان، دستگاه گوارش، کبد و کلیه ها می شود.

 

فرزانه فراهانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه مواد نگهدارنده و افزودنی ها از موادی هستند که به غذاهای انمروزی ما اضافه شده اند، گفت: در گذشته به دلیل عدم پیشرفت علم و کمبود امکانات میزان مرگ و میر بیشتر بوده است.
فراهانی با بیان اینکه سرطان یکی از بیماری هایی است که مربوط به عصر حاضر است و در گذشتگان کمتر بوده است، اظهار داشت: از عوامل ایجاد بیماری سرطان، استفاده از مواد نگهدارنده در مواد غذایی است که متاسفانه مصرف اینگونه غذاها مثل فست فودها و غیره در میان افراد رو به افزایش است.
وی با اشاره به اینکه استفاده از مواد نگهدارنده در مواد غذایی عوارض منفی به همراه دارد، تصریح کرد: مواد نگهدارنده و افزودنی ها با اهدافی همچون افزابش و بهبو.د قند، رنگ، بو، مزه و افزایش نگهداری و طول مدت ماندگاری و جلوگیری از رشئ میکروارگانیسم ها با کاهش سرعت فساد به مواد غذایی اضافه می شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به افزودنی های رایج در غذاها، تاکید کرد: اولین گروه این افزودنی ها رنگ ها هستند که از مواد شیمیایی صنعتی درست می شوند و آسیب هایی همچون ایجاد سرطان سلولی و در زمان دفع مواد شیمیایی و رنگدانه ها کبد و کلیه ها نیز دچار آسیب می شوند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی به افزودن جوش شیرین به نان جهت جلوگیری از فساد اشاره کرد و خاطر نشان کرد: این افزودنی باعث ایجاد تاثیرات مخرب در سلامت معده می شود.
فراهانی با بیان اینکه در کارخانجات کافئین را به نوشابه ها اضافه می کنند، اظهار داشت: مصرف این ماده افزودنی و نگهدارنده باعث ایجاد عوارضی همچون افزایش فشار خون، ضربان قلب، بی خوابی و ریفلکس معده در بدن انسان می شود.
فراهانی به گروه شیرین کننده های مصنوعی اشاره کرد و عنوان کرد: این گروه افزودنی ها باعث تشکیل بیماری هایی همچون صرع و میگرن می شوند.
وی با اشاره به اینکه نیترات و نیتریت به مواد غذایی سوسیس و کالباس و تن ها افزوده می شود، بیان کرد: این مواد افزودنی و نگهدارنده یک عامل سرطان زاست که بهتر است این مواد را از وعده غذایی خود حذف کنید.
وی با بیان اینکه دو ماده DHE و DHA عوامل سرطان زا هستند، افزود: این دو ماده برای جلوگیری از ترشیدگی غذاهای حاوی روغن استفاده می شوند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان بیان کرد: تحقیقات نشان داده است که افرادیکه غذاهای آماده مصرف می کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های سرطان، دستگاه گوارش، کبد و کلیه ها هستند.
باشگاه خبرنگاران جوان؛

ارسال شده در 15 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چاس سبز و کاهش قدرت باروری
  • راهکارهایی بدون هزینه برای تقویت موها
  • صحبتهای متخصص نازایی درباره این سندرم زنانه
  • برخی اشیاء کثیف تر از توالت !
  • بخور هایی با طعم روغن های گیاهی
  • محصولات آرایشی باعث بسته شدن منافذ پوست می شوند
  • مصرف قرص‌هاي ضد بارداري در كاهش خطر بيماريهاي مثانه‌ موثرند
  • روش های موثر برای دلگرم شدن در رابطه زناشویی
  • برای استفاده‌ صحیح از کرم صورت این 4 روش را بدانید
  • رابطه مستقیم میل جنسی با خواب بهتر
  • چرا برخی از افراد درپیوند عاطفی مشکل دارند؟
  • نگفته ها در مورد بیماری دیابت
  • گوجه فرنگی عامل بدبوشدن عرق!
  • کم کردن وزن با 11 جفت مواد غذایی-بخش دوم
  • حامله هستید؟ تغییراتی که اکنون لازمست در برنامه غذایی بدهید
  • محبوبترین ها

  • دوری از این موارد برای فرزند دار شدن
  • عواقب و خطرات باردار شدن زن شیرده
  • با این اقدامات نگران جنینتان نباشید
  • ورزش و تحرک در حین بارداری
  • علائم هشدار دهنده برای سلامت بانوان
  • باردار بودن و این نشانه ها
  • نبود میل به داشتن فرزند در جامعه
  • مویز دوست مادر باردار و جنین
  • بارداری بیشتر از یک جنین و مراقبت های لازم آن
  • هر آنچه باید درباره زایمان در خانه دانست
  • ابتلای جنین به آسم با اضطراب مادر در حاملگی
  • منفعتهای حامله شدن در خانم‌ها
  • دانستنی های مهم درباره تغذیه دوران بارداری
  • پرخطر بودن بارداری بخاطر چاقی
  • جبران کمبود شیر مادر با مایعات
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است