عکس سوپ پیاز و سیب زمینی سوپ پیاز و سیب زمینی روش تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی ، عضلات روده بزرگ
 این سوپ بسیار خوش طعم و دلچسب است وجود هویج و آب پرتقال رنگ ان را به نارنجی تغییر داده با توجه به افزایش شیوع بیماری سرماخوردگی می توانید برای درمان خود از این سوپ کمک بگیرید این سوپ رژیمی سالم و سرشار از خاصیت است .

 سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است, عطر, طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.

مواد لازم:

  •  روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری
  •  سیب زمینی , نگینی خرد شده : 900 گرم
  •  هویج , نگینی خرد شده : 1 عدد
  •  پیاز , خلال شده : 2 عدد
  •  سیر , له شده : 2 حبه
  •  عصاره سبزیجات : 1 پیمانه
  •  آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه
  •  ماست ساده کم چرب : 225 میلی لیتر
  •  گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  • گشنیز جهت تزیین : مقداری
  • خلال پوست پرتقال : مقداری

طرز تهیه :1. روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت 5 دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .

2. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت 20 دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

3. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

4. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .

5. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

6. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .

توصیه سرآشپز:

این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .

وب سایت سوران

ارسال شده در 15 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • غلبه بر اشتهای زمستانی با این روشها
  • کافیست با این شیوه ها دست های زیبا داشته باشید
  • دفع خطر سرطان کلیه با 4 تا گوجه فرنگی
  • جواهر کاشتن در نقاط مختلف بدن و این عوارض
  • تشخیص افتراقی بی اشتهایی عصبی
  • چگونه در زمان امتحانات بر استرس خود غلبه کنیم؟
  • برای کاهش وزن سریعتر بخوانید
  • 6 راه برای مقابله با حسادت شوهر بخاطر موفقیت شما
  • درمان چین و چروک اطراف چشم با مواد غذایی
  • ارگاسم خانم ها و نقش مردان در این زمینه
  • ارتباط التهابهای بدنی با طلاق
  • چکارکنیم تا ابروهایمان سریعتر شد کند
  • 7 ماده غذایی روزمره که سمی هستند
  • با اين شیوه ها پوست خنک می شود
  • درباره آب آوردن زانو بیشتر بدانیم
  • محبوبترین ها

  • ابتلا به سرگیجه با برخی عوامل مختلف
  • بررسی عارضه کهیر
  • کاهش وزن با وجود اختلالات تیروئید
  • پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا
  • اگر زیاد می خوابید ؛ کبدتان بیمار است!
  • پیدا کردن راههای درمانی برای رفع خر و پف
  • با رژیم غذایی راه بروز نقرس را سد کنید
  • اطلاعات مفید درباره كمبود آهن خون
  • پشه می تواند دو ویروس را همزمان انتقال دهد
  • تاثیر آلودگی هوا بر بيماری اوتيسم (درخودماندگی)
  • علل بیماری دریچه قلب، علائم، تشخیص و درمان
  • تروما نخستین عامل مرگ و میر در جمعیت زیر 45 سال
  • مقصرین اصلی در بروز سردرد
  • اطلاعاتی مفید که باید در مورد بیماری ایدز و HIV بدانیم
  • آشنایی با بیماری واریس و چگونگی جلوگیری از آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است