دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال

مرغ شکم پر عکس مرغ شکم پر روش تهیه مرغ شکم پر آموزش تهیه مرغ شکم پر

 مرغ شکم پر از جمله پرطرفدارترین غذاهایی است که می توانید تهیه کنید این غذا انتخاب مکزیکی هاست در این کشور به روشی جدید مرغ شکم پر تهیه می شود که در ادامه در اختیارتان قرار خواهیم داد .با ما همراه باشید و مرغ را با روشی جالب مزه دار کنید .

در این دستور، روش تهیه نوعی مرغ شکم پر به سبک مکزیکی را برایتان آموزش داده ایم که طعمی عالی و البته تند و فلفلی دارد. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده
  •     یک عدد پیاز خرد شده
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ۱۱۵ گرم پنیر خامه ای
  •     نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر فلفلی رنده شده
  •     ۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  •     ۲ قاشق چایخوری نمک
  •     ۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
  •     ۲ قاشق چایخوری زیره سبز
  •     ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
  •     ۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا
طرز تهیه:
1- روغن کانولا را درون تابه ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. فلفل ها، پیاز، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس آنها را درون یک کاسه بریزید. پنیر خامه ای، چدار و پنیر فلفلی را به سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید.
2- در یک کاسه جداگانه، نمک، پودر چیلی، زیره سبز و پودر سیر را به مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا ادویه ها به همه سطح مرغ برسند.
3- در این مرحله، مرغ را روی تخته گذاشته و با چاقوی تیز یک برش افقی روی آن ایجاد کنید تا مثل یک جیب باز شود. یک قاشق از مخلوط سبزیجات را درون آن بریزید. لبه های مرغ را فشار دهید تا مواد بیرون ریخته نشوند.
4- همین کار را با بقیه مرغ ها و سبزیجات تکرار کنید.
5-روغن کانولا را روی حرارت ملایم داغ کنید. مرغ های شکم پر را درون روغن سرخ کنید تا طلایی و پخته شده و پنیرهای داخل آنها نیز آب شوند.
6-این غذا را با سس سالسا، خامه ترش و گواکاموله سرو کنید.
وب سایت روزیاتو
5 1000
ارسال شده در 15 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • چه سگ هایی برای کودکان مناسب هستند؟
  • درمان های مناسب طب سنتی برای مبتلایان به پسوریازیس
  • خواص گیاه گل گندم و عکس هایی از آن
  • عکس شکوفه های زیبای بهار نارنج
  • مربای سیب یک مربای خوشمزه و ساده
  • مقایسه چند ماده غذایی لذیذ با هم
  • خطرات نوشیدنی های گازدار برای سلامتی
  • زنده ماندن مورچه ها در برابر سیل
  • محبوبترین ها

  • نسخه اطلاعات چیست و در چه مواردی بکار می رود؟
  • روش های از بین بردن کک ها
  • اثرات مثبت کاکائو بر سلامت قلب
  • چرا بیشترین سرعت در دنیا متعلق به نور است؟
  • شیوه جدید برای دستکاری تولید چربی دربدن
  • افراد عصبانی از ورزش دوری کنند
  • استفاده از ویتامین سی و باورهای رایج در مورد آن
  • آب کاکتوس مفیدتر از آب نارگیل
  • رپورتاژ

  • دندان تاجی از زیبایی
  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • هدفم از کاهش وزن، رسیدن به یک عدد نبود!
  • اطلاعاتی در مورد ویتیلیگو و راه درمان آن
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x