دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو

1080517_755

 مرغ شکم پر از جمله پرطرفدارترین غذاهایی است که می توانید تهیه کنید این غذا انتخاب مکزیکی هاست در این کشور به روشی جدید مرغ شکم پر تهیه می شود که در ادامه در اختیارتان قرار خواهیم داد .با ما همراه باشید و مرغ را با روشی جالب مزه دار کنید .

در این دستور، روش تهیه نوعی مرغ شکم پر به سبک مکزیکی را برایتان آموزش داده ایم که طعمی عالی و البته تند و فلفلی دارد. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده
  •     یک عدد پیاز خرد شده
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ۱۱۵ گرم پنیر خامه ای
  •     نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر فلفلی رنده شده
  •     ۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  •     ۲ قاشق چایخوری نمک
  •     ۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
  •     ۲ قاشق چایخوری زیره سبز
  •     ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
  •     ۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا
طرز تهیه:
1- روغن کانولا را درون تابه ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. فلفل ها، پیاز، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس آنها را درون یک کاسه بریزید. پنیر خامه ای، چدار و پنیر فلفلی را به سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید.
2- در یک کاسه جداگانه، نمک، پودر چیلی، زیره سبز و پودر سیر را به مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا ادویه ها به همه سطح مرغ برسند.
3- در این مرحله، مرغ را روی تخته گذاشته و با چاقوی تیز یک برش افقی روی آن ایجاد کنید تا مثل یک جیب باز شود. یک قاشق از مخلوط سبزیجات را درون آن بریزید. لبه های مرغ را فشار دهید تا مواد بیرون ریخته نشوند.
4- همین کار را با بقیه مرغ ها و سبزیجات تکرار کنید.
5-روغن کانولا را روی حرارت ملایم داغ کنید. مرغ های شکم پر را درون روغن سرخ کنید تا طلایی و پخته شده و پنیرهای داخل آنها نیز آب شوند.
6-این غذا را با سس سالسا، خامه ترش و گواکاموله سرو کنید.
وب سایت روزیاتو
5 1000
ارسال شده در 15 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • کاهش وزن با این ترفندهای موثر و مهم
  • آمادگی های لازم برای حاملگی دوم
  • معجزات شکلات تلخ و ناباروری
  • خوراکیهایی که به لاغری کمک میکنند
  • پیراشکی سیب زمینی کاسه ای
  • ناخن – تعریف,کارکرد، رشد و سلامت
  • چه فوایدی برای هسته انگور مشخص شده است؟
  • توصیه های موثر برای کاهش وزن
  • محبوبترین ها

  • خوراکی های حاوی آهن، مناسب برای کودکان کم خون
  • آب میوه برای شیمی درمانی شوندگان بسیار مفید است
  • هرآنچه درمورد فواید سرکه بالزامیک باید بدانید
  • بررسی دلایل هورمونی کم نشدن وزن
  • چند ترکیب خوراکی موثر مخصوص ورزشکاران
  • خواص کرفس برای کودکان و زمان شروع مصرف آن
  • در کمتر از سی روز با اضافه وزن خداحافظی کنید
  • نباید این یازده ماده غذایی را در فریزر بگذارید!
  • رپورتاژ

  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • انستیتو زیبایی پوست صورت و بدن تانی
  • هدفم از کاهش وزن، رسیدن به یک عدد نبود!
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x