خمیر پیتزا

یکی از غذاهای مورد علاقه و البته باکلاس این روزها پیتزا میباشد که در رستوران ها و پیتزا فروشی ها به فروش میرسد.شاید شما هم از آن دسته افراد باشید که دوست دارند پیتزا را در خانه درست کنند اما طرز تهیه آن را نمیدانند.پیتزا طرز تهیه ساده ای دارد و البته در کنار این طرز تهیه ساده مزه و طعمش خوشمزه است.

معمولا تفاوت در سس پینزا و خمیر پیتزا باعث گوناگونی در طعم ها میشود اما خمیر در پیتزا بسیار مهم است چرا که تازگی ، تردی و لطیف بودن پیتزا وابسته به خمیر پیتزا است و رعایت نکردن نکاتی در تهیه خمیر پیزا و کم و زیاد شدن مواد تشکیل دهنده آن باعث میشود تا کل پیتزای شما خراب شود.

در ادامه قصد داریم طرز تهیه خمیر پیزای ایتالیایی را به شما آموزش دهیم که از بهترین خمیرها برای تهیه پیتزا بشمار میرود.

مواد خمیر پیتزا

آب ولرم به اندازه یک پیمانه

آرد الک شده 3 پیمانه

روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

پودر خمیر مایع فوری 1 قاشق غذا خوری

نمک 4/1 قاشق غذاخوری

تهیه خمیر پیتزا

در ابتدا 1 لیوان از آب ولرم را با پودر خمیر مایع مخلوط کرده و اجازه دهید تا بمدت 5 دقیقه بماند تا عمل آید.

در مرحله بعدی لازم است که آرد را الک کنید تا بافت آن لطیف تر شود و برای بهتر شدن آن دو یا سه بار الک کنید.

سپس آرد الک شده را داخل یک ظرف بریزید وسط آنرا گود کنید و خمیر مایع و روغن زیتون و نمک را در مرکز آن بریزید سپس با یک قاشق آرد را کم کم از کناره های ظرف به سمت مرکز ببرید و کم کم هم بزنید تا خمیر تقریبا سفتی  حاصل شود.

حال روی یک سطح صاف آرد ریخته ، خمیر را روی آن قرار داده و ورز دهید ، نحوه صحیح ورز دادن یک خمیر به این صورت است که با کف دست مقدار زیادی از خمیر را به سمت جلو هدایت کرده و دوباره به همان حالت اول بازگردانید و این کار را چندین بار انجام دهید و بعد خمیر را برگردانید و مجددا همین کار را با همان طرف خمیر انجام دهید.

وقتی که خمیر کاملا یک دست شد و به دست هم نچسبید ، داخل یک کاسه را با روغن چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار بدهید سپس با چاقو روی آن برشی به شکل + بدهید تا خمیر بهتر عمل آید این کار کمک میکند تا هوا بهتر در خمیر جریان پیدا کند و مایع خمیر ترش سریعتر و بهتر واکنش دهد.

روی کاسه را یک پارچه بکشید و آنرا در داخل جایی گرم و تاریک مثل داخل کابینت قرار دهید.

1-2 ساعت طول میکشد تا خمیر کامل عمل بیاید از نشانه های عمل آمدن خمیر تقریبا دوبرابر شدن حجم آن میباشد ، بعد از سپری شدن این زمان ، دستهایتان و سطح کارتان را آغشته به آرد کنید خمیر را به 4 تکه تقسیم کرده و مجددا هر یک از تکه ها را به همان روشی که ذکر کردیم ورز دهید.

سپس سینی ظرفی که میخواهید در آن پیتزا را درست کنید چرب کرده و هر یک از قسمت ها را در یک ظرف پهن کنید سپس قبل از اینکه بقیه مواد را اضافه کنید باز حدود 10 دقیقه صبر بفرمایید تا خمیر پف کند.

داخل فر یک ظرف آب قرار دهید و آنرا روی 200 درجه تنظیم کنید پس از چند دقیقه که آب بخار کرد ظرف را داخل فر قرار داده و اجازه دهید تا 10-15 دقیقه بماند و مرحله اول پخت خمیر پیتزا انجام شود.

منبع : ساعت 24

5 1000
ارسال شده در 22 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • با کودکی که لکنت زبان دارد چگونه برخورد کنیم؟
  • کوفته با پوره سیب زمینی و پنیر
  • محدودیت‌های ترافیکی پایتخت فردا کاهش می یابد
  • مادران در زمان شیر دادن بدانند!
  • نوجوانان چاق و دارای اضافه وزن زیادتر سیگار می کشند
  • آموزش 9 مرحله ای شیوه نشستن استاندارد پشت سیستم
  • پیش بینی وضعیت آب و هوایی کشور
  • برای جلوگیری از ریزش مو این ده خوراکی را فراموش نکنید
  • محبوبترین ها

  • روغن نارگیل یا روغن زیتون کدامیک سالم تر است؟
  • تشخیص ویتامین ها و مکمل های مورد نیاز بدن
  • ناگفته هایی درباره تغذیه از دکتر مریم مهرآزی
  • رژیم بستنی چه نوع رژیمی است؟
  • آدامس با طعم های مختلف چه تفاوتی دارد؟
  • روزه و توجه به مزاج
  • آیا برای لاغری باید فقط به میوه و سبزی بسنده کنیم؟
  • مواد غذایی موثر برای حفظ سلامت بدن
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • کلینیک شنوایی افشین قرایی
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • خدمات دندانپزشکی دکتر فريال حاجی زاده
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما