خوراکیهای تقویت کننده حافظه چگونه حافظه را تقویت کنیم؟ تقویت حافظه

هر انسانی دوست دارد ذهن هوشیار و حافظه قوی داشته باشد و از این نعمت بزرگ خداوند بهره مند شود.تلاش برای محقق کردن این خواسته صورت گرفته ولی راه طولانی تا رسیدن به این خواسته باقی مانده است.با این حال روش هایی ارائه شده که با استفاده از آن ها میتوان حافظه را تقویت کرد و ما میخواهیم شما را با 4 خوراکی تقویت کننده حافظه آشنا کنیم.

یکی از ساده ترین و در عین حال مؤثرترین راه ها داشتن یک حافظه قوی رعایت یک رژیم غذایی صحیح و گنجاندن برخی خوراکی ها در سبد غذایی روزانه است. راهکاری قابل دسترس و مقرون به صرفه که نتیجه ای تضمینی دارد. آنچه در اینجا می خوانید 4 مورد از بهترین، مفیدترین و مؤثرین این خوراکی ها هستند:

ماهی سالمون

ماهی های روغنی مانند سالمون سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 به نام DHA هستند؛ ماده ای که بخش اعظمی از قشر خاکستری مغز ما را تشکیل می دهد و موجب ارتقای کارکردهای مغز ما می شود. استفاده از خوراکی های دارای این نوع از اسید چرب نه تنها موجب تقویت حافظه می شود بلکه هوش ما را هم افزایش می دهد.

دانه کدو تنبل

این دانه های مغذی یکی از بهترین منابع طبیعی دارای زینک هستند که نقش به سزایی در تقویت کارکردهای شناختی نغز، توان فکر کردن و یادگیری ما ایفا می کنند. علاوه بر این، وجود منیزیم و اسیدهای چرب در این دانه خوراکی به تسریع فرایند پخش سیگنال های عصبی در بدن کمک قابل توجهی می کند.

تخم مرغ

یک ماده غذایی بی نظیر مه نه تنها برای مغز بلکه به سراسر وجود ما بهره می رساند. زرده تخم مرغ سرشار از کولین (ویتامین B4)، ویتامین A و فیبر است که به شکل شگفت انگیزی می تواند تمامی کارکردهای مغز ما را تقویت کند. کولین این توانایی را دارد که انتقال دهنده عصبی مربوط به یادگیری و حافظه را تقویت کند. علاوه بر این، وجود دیگر انواع ویتامین B در تخم مرغ و آهن از سیستم عصبی ما حمایت می کند و همین امر قوای شناختی را ما بهبود می بخشد.

شکلات تلخ

شکلات می تواند یکی از بهترین منابع برای تقویت کارکردهای مغز ما باشد؛ به شرط آنکه از نوع تلخش باشد. وجود مقادیر قابل توجهی فلانول در شکلات طبیعی و خام نقش به سزایی در بهتر شدن توان مغز دارد. علاوه بر این، کاکائو گیاهی است سرشار از آنتی اکسیدان که تأثیر به سزایی بر سلامت جسم ما از جمله مغز ایفا می کند. مجموع این شرایط موجب می شود شکلات تلخ منبعی خوب برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر باشد. علاوه بر این، وجود منیزیم، آهن و زینک در این نوع از شکلات نقش مهمی در سلامت سیستم عصبی و مغز ما بازی می کند.

منبع : الو دکتر

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 21 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • برخی از فواید و مضرات قهوه را بشناسید
  • 4 غذایی که باید در دهه 40 بخورید
  • تمایل زیاد جامعه به مصرف نوشابه
  • ایجاد آفت با این دو خوراکی پرطرفدار
  • اپلیکیشنی مخصوص چشم
  • عوامل خطرزای افسردگی بعد از زایمان
  • مصرف ويتامين «ب» در پيشگيري از آلزايمر مفيد است
  • نان اک مک در قالب کیک
  • محبوبترین ها

  • آموزش درست کردن پاک کرن طعم دار و رنگی
  • غذای رژیمی و سالم و خوشمزه
  • یخ در بهشت موزی رژیمی
  • شیوه درست کردن کنسرو گوجه فرنگی توسط پروفسور ترکیه
  • روش صحیح طبخ برنج برای دفع سم آرسنیک
  • دلمه برگ مو با سیب زمینی
  • با رنگ ها و طعم های مختلف سالاد مکزیکی درست کنید
  • خورش قیمه با ترکیبی جدید
  • رپورتاژ

  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است