دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی

agill

 آجیل و تنقلات یکی از خوراکی هایی هستند که افراد زیادی به آن ها علاقه دارند.خوردن این مواد خوراکی فواید بسیاری برای فرد دارند.تحقیقات نشان می دهد خوردن روزانه مقداری آجیل و تنقلات احتمال ابتلا به بیماری قلبی و سرطان را کاهش می‌دهد.

این مطالعه که توسط محققان دانشگاه امپریال کالج لندن انجام شده نشان می‌دهد که کسانی که روزانه حداقل 20 گرم آجیل مصرف می‌کنند خطر ابتلا به بیماری‌های سخت در آنها کاهش می‌یابد.

طبق این گزارش، خوردن این مقدار آجیل – معادل یک مشت در روز – خطر ابتلا به بیماری قلبی را نزدیک به 30 درصد ، خطر ابتلا به سرطان را تا 15 درصد و خطر ابتلا به مرگ زودرس را تا 22 درصد کاهش می‌دهد.

همچنین این میزان مصرف روزانه آجیل می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را 40 درصد و احتمال مرگ به دلیل بیماری‌های تنفسی را به نصف کاهش دهد.

در این مطالعه تاثیر مصرف روزانه طیف وسیعی از آجیل، از جمله گردو، بادام، فندق، پسته، گردو و بادام زمینی روی افرادی که آنها را به صورت روزانه مصرف می‌کردند بررسی شد.

بر این اساس، اغلب  آجیل‌ها در برابر بیماری قلبی سپر محافظتی ایجاد می‌کنند و خطر ابتلا به مرگ زودرس را کاهش دادند.

در این میان بادام زمینی برای کاهش خطر سکته مغزی مناسب است، در حالی که آجیل‌های به دست آمده از درخت همچون گردو برای کاهش خطر سرطان مفید بوده است.

دانشمندان وجود منابع سرشار از فیبرها و منیزیم و چربی اشباع نشده در آجیل را که برای کاهش سطح کلاسترول خون مفید است عامل اصلی مؤثربودن مصرف این ماده غذایی ذکر کردند.

به گفته این محققان، “برخی از آجیل‌ها، به خصوص گردو همچنین دارای آنتی‌ اکسیدان بالایی هستند، که می‌تواند در برابر استرس مقاومت ایجاد کند و احتمالا خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد”.

یافته‌های این تحقیقات که روی بیش از 800 هزار شرکت‌ کننده  انجام شده در مجله BMC Medicine منتشر شده است.

منبع: خبرپو

5 1000
ارسال شده در 16 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x