فواید آجیل خواص آجیل پیشگیری از سرطان‌ پیشگیری از بیماری قلبی

 آجیل و تنقلات یکی از خوراکی هایی هستند که افراد زیادی به آن ها علاقه دارند.خوردن این مواد خوراکی فواید بسیاری برای فرد دارند.تحقیقات نشان می دهد خوردن روزانه مقداری آجیل و تنقلات احتمال ابتلا به بیماری قلبی و سرطان را کاهش می‌دهد.

این مطالعه که توسط محققان دانشگاه امپریال کالج لندن انجام شده نشان می‌دهد که کسانی که روزانه حداقل 20 گرم آجیل مصرف می‌کنند خطر ابتلا به بیماری‌های سخت در آنها کاهش می‌یابد.

طبق این گزارش، خوردن این مقدار آجیل – معادل یک مشت در روز – خطر ابتلا به بیماری قلبی را نزدیک به 30 درصد ، خطر ابتلا به سرطان را تا 15 درصد و خطر ابتلا به مرگ زودرس را تا 22 درصد کاهش می‌دهد.

همچنین این میزان مصرف روزانه آجیل می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را 40 درصد و احتمال مرگ به دلیل بیماری‌های تنفسی را به نصف کاهش دهد.

در این مطالعه تاثیر مصرف روزانه طیف وسیعی از آجیل، از جمله گردو، بادام، فندق، پسته، گردو و بادام زمینی روی افرادی که آنها را به صورت روزانه مصرف می‌کردند بررسی شد.

بر این اساس، اغلب  آجیل‌ها در برابر بیماری قلبی سپر محافظتی ایجاد می‌کنند و خطر ابتلا به مرگ زودرس را کاهش دادند.

در این میان بادام زمینی برای کاهش خطر سکته مغزی مناسب است، در حالی که آجیل‌های به دست آمده از درخت همچون گردو برای کاهش خطر سرطان مفید بوده است.

دانشمندان وجود منابع سرشار از فیبرها و منیزیم و چربی اشباع نشده در آجیل را که برای کاهش سطح کلاسترول خون مفید است عامل اصلی مؤثربودن مصرف این ماده غذایی ذکر کردند.

به گفته این محققان، “برخی از آجیل‌ها، به خصوص گردو همچنین دارای آنتی‌ اکسیدان بالایی هستند، که می‌تواند در برابر استرس مقاومت ایجاد کند و احتمالا خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد”.

یافته‌های این تحقیقات که روی بیش از 800 هزار شرکت‌ کننده  انجام شده در مجله BMC Medicine منتشر شده است.

منبع: خبرپو

5 1000
ارسال شده در 16 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • دانسته هایی درباره درمان ریزش مو بروش طبیعی
  • چرا در اوج آسمان یا عمق دریا دندان درد میکند
  • مبحث ساختار استخوان های بدن انسان
  • مناسبترین و بهترین روش های نه گفتن
  • سالاد اسفناج و سیب با سس کاری
  • نشانه های بارز برای زیاد شدن مواد سمی در بدن
  • استفاده از روغن حیوانی برای چه افرادی مضر است
  • افزایش وزن در دوران بارداری
  • محبوبترین ها

  • این رژیم غذایی مختص بعد از زایمان است
  • نقش تغذیه در التهاب مری (ازوفاژیت)
  • خوردن این مواد سبب پیشگیری از ابتلا به سرطان می شود
  • جایگزین کردن دارو با مواد غذایی
  • خوراکی هایی که دشمن بی خوابی هستند
  • عوارض مصرف فست فود قبل از ورزش
  • پرهیزات لازم برای تقویت حافظه
  • مزایای مصرف سیب زمینی
  • رپورتاژ

  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما