مشاوره زیبایی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

فواید آجیل خواص آجیل پیشگیری از سرطان‌ پیشگیری از بیماری قلبی

 آجیل و تنقلات یکی از خوراکی هایی هستند که افراد زیادی به آن ها علاقه دارند.خوردن این مواد خوراکی فواید بسیاری برای فرد دارند.تحقیقات نشان می دهد خوردن روزانه مقداری آجیل و تنقلات احتمال ابتلا به بیماری قلبی و سرطان را کاهش می‌دهد.

این مطالعه که توسط محققان دانشگاه امپریال کالج لندن انجام شده نشان می‌دهد که کسانی که روزانه حداقل 20 گرم آجیل مصرف می‌کنند خطر ابتلا به بیماری‌های سخت در آنها کاهش می‌یابد.

طبق این گزارش، خوردن این مقدار آجیل – معادل یک مشت در روز – خطر ابتلا به بیماری قلبی را نزدیک به 30 درصد ، خطر ابتلا به سرطان را تا 15 درصد و خطر ابتلا به مرگ زودرس را تا 22 درصد کاهش می‌دهد.

همچنین این میزان مصرف روزانه آجیل می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را 40 درصد و احتمال مرگ به دلیل بیماری‌های تنفسی را به نصف کاهش دهد.

در این مطالعه تاثیر مصرف روزانه طیف وسیعی از آجیل، از جمله گردو، بادام، فندق، پسته، گردو و بادام زمینی روی افرادی که آنها را به صورت روزانه مصرف می‌کردند بررسی شد.

بر این اساس، اغلب  آجیل‌ها در برابر بیماری قلبی سپر محافظتی ایجاد می‌کنند و خطر ابتلا به مرگ زودرس را کاهش دادند.

در این میان بادام زمینی برای کاهش خطر سکته مغزی مناسب است، در حالی که آجیل‌های به دست آمده از درخت همچون گردو برای کاهش خطر سرطان مفید بوده است.

دانشمندان وجود منابع سرشار از فیبرها و منیزیم و چربی اشباع نشده در آجیل را که برای کاهش سطح کلاسترول خون مفید است عامل اصلی مؤثربودن مصرف این ماده غذایی ذکر کردند.

به گفته این محققان، “برخی از آجیل‌ها، به خصوص گردو همچنین دارای آنتی‌ اکسیدان بالایی هستند، که می‌تواند در برابر استرس مقاومت ایجاد کند و احتمالا خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد”.

یافته‌های این تحقیقات که روی بیش از 800 هزار شرکت‌ کننده  انجام شده در مجله BMC Medicine منتشر شده است.

منبع: خبرپو

5 1000
ارسال شده در 15 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x