جراحی کاهش وزن

گردش خون در دستگاه گردش خون از طریق رگ خونی و با کمک قلب انجام میگیرد.بنابراین نتیجه میگیریم که قلب کار مهمی را در بدن انجام میدهد و از اجزای اصلی و مهم آن است،در واقع قلب وظیفه حیاتی را برای بدن انجام میدهد.بر اساس گفته ها،خطر مبتلا شدن به بیماریهای قلبی-عروقی بصورت چشمگیری با جراحی کاهش وزن کاهش می یابد.

طی یک مطالعه، ۲۵ هزار و  ۸۰۰ فرد چاقی که عمل جراحی کاهش وزن انجام داده بودند با بیش از ۱۳ هزار و ۷۰۰ شخص چاقی که برای کاهش وزن‌شان برنامه‌های مختلفی را انجام می‌دادند، مقایسه شدند؛ هیچ کدام از این افراد سابقه بیماری قلبی نداشتند.

چهار سال پس از گذشت این پژوهش، افرادی که عمل جراحی کاهش وزن انجام داده بودند در مقایسه با افرادی که برنامه‌های تغییر سبک زندگی را دنبال می‌کردند، وزن بیشتری را از دست داده و خطر ۵۰ درصدی کمتری برای ابتلایشان به نارسایی قلبی، مشکلات تپش قلبی، دیابت و فشار خون وجود داشت.

به گفته محققان هرچند مشخص شد که خطر نارسایی قلبی در بیمارانی که کاهش وزن بیشتری داشتند، کمتر است، اما موید این امر نیست که چاقی نارسایی قلبی را به دنبال دارد.

جراحی چاقی نوعی روش جراحی است که برای کاهش وزن در افراد مبتلا به چاقی خطرناک، به کار برده می‌شود. کاهش وزن معمولا با کوچک کردن اندازه معده از طریق کاشتن حلقه معده، برداشتن بخشی از معده  یا بای پس معده صورت می‌گیرد.

این یافته طی نشست سالیانه جامعه قلب آمریکا مطرح شد.

منبع : ساعت 24