مشاوره زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

928

متخصصان تغذیه همیشه توصیه کرده اند که سعی کنید در طول هفته حداقل دو وعده از ماهی استفاده کنید ، اما بسیاری از خانواده ها به این علت که درست کردن و تمیز کردن آن کار سختی است ، از مصرف آن صرف نظر می کنند.

اسیدهای چرب امگا ـ ۳ موجود در غذاهای دریایی بخصوص انواع ماهی های پرچرب می تواند طول عمر افراد را تضمین کند. نتایج تحقیقاتی که از سوی محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد به سرپرستی دکتر داریوش مظفریان صورت گرفته، نشان می دهد افرادی که ماهی و دیگر خوراک های دریایی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند تا دو سال بیش از دیگران ـ که از این غذاها کمتر مصرف می کنند ـ عمر خواهند کرد.

 

بنا به نتایج این تحقیق که بتازگی در ایالات متحده صورت گرفته، افراد سالمند بالای ۶۵ سال که حداقل دو نوبت در هفته از غذاهای دریایی حاوی اسیدهای چرب امگا ـ ۳ مصرف کرده اند، نه تنها احتمال فوت در آنها در کل تا ۲۷ درصد کاهش می یابد، بلکه خطر مرگ بر اثر بیماری های قلبی و عروقی در آنها در مقایسه با سایر همسالان شان که حتی سطح فشار خون بهتری دارند نیز تا ۳۵ درصد کمتر خواهد بود.

 

این در حالی است که نتایج تحقیقات پیشین ارتباط بین مصرف غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا ـ ۳ و ابتلای کمتر به بیماری های قلبی و عروقی را نشان داده بود. این تحقیق نیز حاکی است که ارتباط موثری بین مصرف غذاهای دریایی و طول عمر بهینه افراد بخصوص در دوران کهنسالی وجود دارد.

 

در این تحقیق که اطلاعات شانزده ساله بیش از ۲۷۰۰ فرد بیست و شش ساله و بزرگتر مورد بررسی قرار گرفته، مشخص شد این افزایش عمر در نهایت می تواند تا ۲/۲ سال باشد و در واقع به دلیل وجود چند اسیدچرب موثر است که هر یک می تواند یکی از عوامل مرگ و میر افراد در این سنین را کاهش دهد.

 

این اسیدها عبارتند از اسید دوکوساهگزائنوئیک (یا DHA) که ارتباط مستقیمی با کاهش میزان مرگ و میر بر اثر بیماری های عروق کرنری قلب دارد. از سوی دیگر اسید ایکوزاپنتانوئیک (یا EPA) که ارتباط مستقیمی با کاهش حملات قلبی غیرکشنده داشته و در نهایت، اسید دوکوساپنتائنوئیک (یا DPA) که ارتباط مستقیمی با کاهش خطر فوت بر اثر سکته مغزی دارد.

 

دکتر داریوش مظفریان که ریاست این تحقیقات را به عهده داشته و دانشیار دپارتمان همه گیرشناسی دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد است، اذعان می کند این یافته ها اهمیت وجود مقادیر مناسبی از اسیدهای چرب امگا ـ ۳ در خون را برای اجتناب از بروز بیماری های قلبی و عروقی نشان داده و حاکی است که منافع این نوع تغذیه در کهنسالی تنها به افزایش عمر افراد محدود نمی شود.

 

این استاد ایرانی همچنین می افزاید: بهترین راهکار همانا رجوع به این نوع از تغذیه و مصرف مقادیر مناسبی از غذاهای دریایی در هفته است. در واقع مصرف حداقل دو نوبت ماهی های پرچرب در هفته می تواند سلامت و طول عمر افراد را تضمین کند.

 

جالب اینجاست که مصرف مکمل های غذایی حاوی امگا ـ ۳ به تنهایی نمی تواند این نتایج مطلوب را به همراه داشته باشد. همچنین نتایج این تحقیق نشان می دهد افرادی که گوشت ماهی را در برنامه غذایی خود می گنجانند، در کنار آن از انواع سبزیجات تازه که مملو از فیبرهای غذایی است نیز بهره می برند که خود یکی از عوامل تثبیت کننده سلامت فرد به شمار می رود. دکتر مظفریان همچنین در توصیه به افرادی که ماهی در برنامه غذایی آنها جایی ندارد، تاکید می کند که: باید این ماده مغذی و مفید را هر چه سریع تر در سبد خرید و بشقاب غذای خود اضافه کنید. مطمئنا مصرف ماهی های پرچرب می تواند میزان اسیدهای چرب امگا ـ ۳ را در خون افزایش داده و منافع حاصل از آن را برای سلامت و طول عمر افراد به همراه داشته باشد.

 

البته هنوز مشخص نشده که آیا اسیدهای چرب امگا ـ ۳ مستقیما در کاهش مخاطرات موثر بوده یا این که به واسطه مصرف سایر مواد غذایی مفید، یعنی سبزیجات و فیبرهای غذایی در کنار ماهی است که می تواند سلامت فرد را تضمین کرده و به طول عمر وی بیفزاید. به هر حال عامل کلیدی هر چه هست، باید ماهی های پرچرب و مملو از اسیدهای چرب امگا ـ ۳ را در سبد غذایی خانوار بگنجانیم. به همین دلیل توصیه می کنیم در نخستین فرصت به انواع ماهی های آزاد (سالمون)، تن، هالیبوت، ساردین، شاه ماهی و ماهی اسقومری (یا خال مخالی) روی آورید.

5 1000
ارسال شده در 3 فروردین 1393 توسط با موضوع تغذیه
ثبت نام برای مشاوره رایگان

آخرین متد ایمپلنت و ارتودنسی در جهان با دستگاه فوق پیشرفته کدکم

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • سرکوب سرماخوردگی
  • سرطان ریه در مراحل اولیه
  • از زبان برایان تریسی قوانین موافقیت را بخوانید
  • گرامیداشت روز پیوند اعضا
  • در رابطه با ابتلا به ترومبوز چه می دانید؟ علت بروز آن چیست؟
  • خاصیت گیاه ترانگبین یا ترنجبین
  • نکاتی در مورد نقاشی کودکان که والدین باید بدانند
  • فناوری خوانش مغز با مدل شبکه عصبی کانولوش
  • محبوبترین ها

  • آشنایی با روش درمانی تحریک مغناطیسی مغز
  • بررسی علل میزان بالای ابتلا به سکته مغزی در ایران
  • مغز بعضی از لهجه ها را بهتر می فهمد!
  • جانشین داروهای دردهای جزئی
  • با این راهکارها از زوال عقل جلوگیری کنید
  • تاثیر منفی بر عملکرد مغز با فقر اقتصادی
  • فکر و مغز : نحوه کار آنها
  • درمان های مغزی برای رفع آنورکسیا
  • رپورتاژ

  • اسباب‌بازی‌هایی که هوش و خلاقیت کودک ما را افزایش می‌دهند
  • کلینیک چشم پزشکی ساج
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • راه‌هایی برای پیشگیری و درمان عرق سوز
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x