مشاوره زیبایی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی

lifecoach_2882755b

افراد سرطانی غالبا به خاطر بیماری شان بی اشتها می شوند و ممکن است دچار بی میلی به غذا شوند پرستاران باید نسبت به این امر بی توجه نباشند و با مواد غذایی مناسب تغذیه این افراد را تنظیم کنند  و در جهت تسریع روند بهبود این بیماران تلاش کنند.

 مدیربازآموزی دانشکده پرستاری-مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه 20 تا 40 درصد بیماران مبتلا به سرطان دچارکاهش وزن و بی اشتهایی می شوند،گفت:مصرف حداقل 5 وعده میوه و سبزی در روز نقش بسزایی در کاهش احتمال بروز سرطان روده دارد.

دکترمهناز ایلخانی در آستانه برگزاری سمینار یکروزه تغذیه در سرطان گفت: کاهش وزن و بی اشتهایی موجب کاهش سیستم ایمنی بدن و توان مقابله بیمار در برابر بیماری می شود به همین دلیل نیازاست پزشکان از جمله پرستاران نسبت به نوع تغذیه بیماران مبتلا به سرطان آگاه باشند.

به گزارش انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران،وی با توجه به افزایش شیوع ابتلا به سرطان در کشور، یادآور شد: اطلاع رسانی در خصوص اهمیت نقش تغذیه در سرطان می تواند نقش بسزایی در پیشگیری از آن دارد.
ایلخانی بیان کرد که تغذیه نقش بسزایی در پیشگیری و بهبود وضعیت بیماران مبتلا به سرطان دارد. بیماران مبتلا به سرطان در دوره درمان به دلیل مصرف دارو، شیمی درمانی و رادیوتراپی دچار بی اشتهایی، کاهش وزن، تهوع و … می شوند به همین دلیل نیاز است تا بیماران، خانواده آنها و ارائه دهندگان خدمات درمانی نسبت به تغذیه سالم در این بیماران آشنا شوند.
این کارشناس ارشد پرستاری افزود: به تمام افراد و به خصوص بیماران مبتلا به سرطان توصیه می‌شود برای پیشگیری و بهبود وضعیت به مقدار فراوان میوه و سیزیجات تازه مصرف کنند.
ایلخانی خاطر نشان کرد: مصرف حداقل 5 وعده میوه و سبزی در روز نقش بسزایی در کاهش احتمال بروز سرطان روده دارد.
مدیر بازآموزی دانشکده پرستاری – مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توجه به افزایش شیوع ابتلا به سرطان در کشور، یادآور شد: اطلاع رسانی در خصوص اهمیت نقش تغذیه در سرطان می تواند نقش بسزایی در پیشگیری از آن دارد.
مدیر بازآموزی دانشکده پرستاری – مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بخش دیگری از سخنانش با توجه به برگزاری سمینار یکروزه تغذیه در سرطان، گفت: این سمینار 18 آذر با هدف افزایش آگاهی پرستاران، ماماها و زیرگروه ها در دانشکده پرستاری – مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.

سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 17 آذر 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x