roasted-butterflied-chicken

سرآشپزها و رستوران دارها چگونه مرغ را زعفرانی می کنند؟ روش طبخ این غذای مجلسی به چه صورت است؟ ترفندهای آشپزهای ماهر در این زمینه چگونه است؟ این غذای پرطرفدار بسیار سریع و آسان تهیه می شود ادویه جات معطر در کنار زعفران این غذا را خوش عطر و بو خواهند کرد.

مرغ زعفرانی در فر از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذا بسیار ساده و در عین حال مناسب برای مهمانی های شماست.

مواد لازم:

– پیاز ۱ عدد

– فلفل دلمه ای  ۱ عدد

– روغن زیتون  به میزان لازم

– لیمو  ۱ عدد

– زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

– نمک به میزان لازم

– فلفل سیاه  به میزان لازم

– مرغ ۴ تکه

طرز تهیه:

1- پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را در کاسه ای بریزید.

2- روغن، آبلیمو، زعفران دم کرده، کمی نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و روی آن ها بریزید.

3-تکه های مرغ را برای ۳ الی ۴ ساعت در ترکیب زعفران بخوابانید تا مزه دار شوند.

4-مرغ را به همراه سس در سینی فر بریزید و برای ۹۰ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.

5- با احتیاط سینی را از فر خارج کنید و مرغ ها را با برنج میل کنید.

نکاتی در مورد تهیه ی مرغ زعفرانی در فر:

1- پیاز ها را پوست گرفته و خلالی کنید.

2- سر و دانه های فلفل دلمه ای ها را جدا کرده، سپس فلفل ها را خلالی خرد کنید. می توانید از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف استفاده کنید.

3- مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.

4- مرغ باید بین ۳ تا ۴ ساعت در ترکیب زعفرانی مزه دار شود.

وب سایت آشپزباشی