دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

مرغ زعفرانی در فر عکس مرغ زعفرانی در فر طبخ مرغ زعفرانی در فر تهیه مرغ زعفرانی در فر

سرآشپزها و رستوران دارها چگونه مرغ را زعفرانی می کنند ؟روش طبخ این غذای مجلسی به چه صورت است ؟ترفندهای اشپزهای ماهر در این زمینه چگونه است ؟این غذای پرطرفدار بسیار سریع و آسان تهیه می شود ادویه جات معطر در کنار زعفران این غذا را خوش عطر و بو خواهند کرد .

 مرغ زعفرانی در فر از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذا بسیار ساده و در عین حال مناسب برای مهمانی های شماست.
 مواد لازم:
  •     پیاز ۱ عدد
  •     فلفل دلمه ای  ۱ عدد
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     زعفران دم کرده    ۳ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     مرغ ۴ تکه
طرز تهیه:
1- پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را در کاسه ای بریزید.
2- روغن، آبلیمو، زعفران دم کرده، کمی نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و روی آن ها بریزید.
3-تکه های مرغ را برای ۳ الی ۴ ساعت در ترکیب زعفران بخوابانید تا مزه دار شوند.
4-مرغ را به همراه سس در سینی فر بریزید و برای ۹۰ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.
5- با احتیاط سینی را از فر خارج کنید و مرغ ها را با برنج میل کنید.

نکاتی در مورد تهیه ی مرغ زعفرانی در فر:

1- پیاز ها را پوست گرفته و خلالی کنید.

2- سر و دانه های فلفل دلمه ای ها را جدا کرده، سپس فلفل ها را خلالی خرد کنید. می توانید از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف استفاده کنید.
3- مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.
4- مرغ باید بین ۳ تا ۴ ساعت در ترکیب زعفرانی مزه دار شود.
وب سایت آشپزباشی
5 1000
ارسال شده در 17 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • توصیه هایی جهت پیشگیری از چاقی کودکان
  • نکات شگفت انگیز برای حفظ سلامتی(قسمت اول)
  • این عوامل باعث به نتیجه نرسیدن شما در کاهش وزن می شود
  • بهترین مواد غذایی برای درمان گلو درد کودک
  • هل ،درمانگر گلودرد و درد معده
  • عوامل مهم برای ایجاد ترک در پوست کف پا
  • چرا باید سیگار را برای همیشه ترک کنید
  • انجام چه کارهایی باعث خودشناسی می شود؟
  • محبوبترین ها

  • هیجان مثبت راهی برای پشت سر گذاشتن سختی ها
  • مشکلات روانی اطفال بدغذا
  • 7 کلید طلایی برای برقراری ارتباط با دیگران
  • تاثیر پذیری خلق و خو از فصلی که متولد شده اید
  • ویژگی های یک زندگی مشترک موفق
  • نکاتی برای یک ازدواج موفق
  • خودتان را از یاد نبرید!
  • درونی کردن توجه به محیط زیست در کودک خود
  • رپورتاژ

  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • مرجع فروش انواع کیسه کلوستومی،کیسه یوروستومی و کیسه ایلئوستومی
  • کبد چرب خود را با گیاه ماریتیغال درمان کنید
  • آیا شیر گاو کلسیم مورد نیاز مادران در دوره شیردهی را تأمین می‌کند؟
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x