-12 بررسی ویژگی های کفیر

مزایای مختلف کفیر کدامند ؟این ماده غذایی در چه زمینه های درمانی  مفید و موثر است ؟می توانید روی این ماده غذایی حساب باز کنید و از خاصیت های آن برخوردار شوید می خواهیم به بررسی ارزش تغذیه ای این ماده غذایی بپردازیم با ما همراه باشید و به اطلاعات تغذیه ای تان در این باره بیفزایید .

  • کفیر چیست؟

در قدیم، کفیر در بیمارستان ها و آسایشگاه ها برای بهبود مشکلات مختلفی مثل بی نظمی های متابولیک، تصلب شرائین و بیماری های آلرژیک استفاده می شد و حتی در مواقعی که هیچ راه درمانی برای بیماری هایی مثل سل، سرطان و اختلالات گوارشی وجود نداشت، مصرف کفیر را به بیماران تجویز می کردند.
قفقازی ها به داشتن طول عمر بالای صد سال مشهورند. اعتقاد بر این است که مصرف کفیر ارتباط زیادی با طول عمر در قفقاز دارد.

کفیر حاوی پروتئین و بعضی اسیدهای آمینه ضروری است. تریپتوفان یکی از این اسید آمینه هاست که به دلیل اثر آرام بخش آن بر سیستم عصبی شهرت دارد و نیز به علت داشتن املاح مهم برای سلامتی از جمله منیزیم و کلسیم، برای جلوگیری از عوارض سیستم عصبی در رژیم های غذایی توصیه می گردد.

کفیر غنی از ویتامین های گروه B مثل B12, B1 و ویتامین K است که در عملکرد صحیح کلیه ها، کبد و سیستم عصبی نقش بسزایی دارند.

100914531868 بررسی ویژگی های کفیر

  • خاصیت های کفیر

– هضم لاکتوز در کسانی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند
– تولید آنتی بیوتیک توسط میکروفلور کفیر علیه میکروارگانیسم های مضر
– ضد سرطان
– اصلاح فلورمیکروبی محیط روده
– هضم سلول های مخمری
– ترشح بزاق دهان
– جلوگیری از نفخ
– درمان کودکان مبتلا به بیش فعالی
– تحریک ترشح شیره ی معده
– درمان اسهال
– درمان سندرم خستگی
– مقوی برای زنان باردار، شیرده و مسن
– موثر در زیبایی پوست
– کمک به بیماران رنجور از ایدز

photo_2015-10-31_20-09-02-300x201 بررسی ویژگی های کفیر

به هر حال بشر با کسب تجربیات بسیار زیاد به این نتیجه رسیده است که هر چه به طبیعت نزدیک تر شود و از مواد طبیعی مصرف کند، سالم تر می ماند.

مصرف نوشیدنی های تخمیری با وجود انواع ویتامین ها و مواد مغذی می تواند جانشین مناسبی برای نوشیدنی های مصنوعی که با انواع رنگ های مصنوعی، شکر و مواد شیمیایی تولید می شوند، باشد، چون علاوه بر اینکه خطرات آنها را ندارد، منافع زیادی برای سلامتی دارد.

ارسال شده در 17 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • یافتن راه درست در زندگی
  • طب سنتی کوفتگی در ورزش را چطوری درمان میکند
  • پرورش تفکر برای خطای کمتر
  • با توجه به انگشتان افراد را روانکاوی کنید
  • خطر مصرف داروهاي ضد افسردگي براي نوجوانان
  • نارنگی بخور بعد از دو ساعت بخواب
  • برای سلامت قلب پسته بخوریم
  • امنیت روانی کودکان و بی توجه والدین
  • توصیه طب سنتی برای سبزی پلو با ماهی
  • 5 درمان خانگی برای جلوگیری از شوره سر
  • قرص برنج و این آسیب ها
  • چرا برخی از افراد با خوردن میوه دلشان درد میگیرد
  • عمده ترین مشکلات کارمندان!
  • برطرف کردن جای جوشها با ترکیبات گیاهی
  • قهوه و خواص شگفت انگیز آن
  • محبوبترین ها

  • بررسی خواص ماهی های پرچرب برای سلامت
  • پیامدهای مخرب بی اشتهایی اطفال
  • با مصرف پروتئین های گیاهی به سلامت پوست و عضلاتتان کمک کنید
  • انار و معجزه ی آن بر پوست شما
  • ارده شیره مقوی و چاق کننده
  • ۱۲ غذای سالم برای زنان
  • بررسی معضل چاقی از نگاهی دیگر
  • برای جذب بیشتر آهن از مواد خوراکی این عادات را کنار بگذارید
  • برای بهبود گردش خون چه بخوریم
  • به ناهار خود اهمیت دهید
  • چهره ای چاق با برخی ترفندهای خوراکی
  • تقویت و افزایش شانس باروری مردان با گردو
  • علت تمایل به شیرینی جات در عصر چیست؟
  • هله‌هوله‌ هایی مغذی و کم کالری
  • تایم سالاد برای چاق ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است