ویژگی های کفیر مزایای مصرف کفیر کفیر خواص کفیر

مزایای مختلف کفیر کدامند ؟این ماده غذایی در چه زمینه های درمانی  مفید و موثر است ؟می توانید روی این ماده غذایی حساب باز کنید و از خاصیت های آن برخوردار شوید می خواهیم به بررسی ارزش تغذیه ای این ماده غذایی بپردازیم با ما همراه باشید و به اطلاعات تغذیه ای تان در این باره بیفزایید .

  • کفیر چیست؟

در قدیم، کفیر در بیمارستان ها و آسایشگاه ها برای بهبود مشکلات مختلفی مثل بی نظمی های متابولیک، تصلب شرائین و بیماری های آلرژیک استفاده می شد و حتی در مواقعی که هیچ راه درمانی برای بیماری هایی مثل سل، سرطان و اختلالات گوارشی وجود نداشت، مصرف کفیر را به بیماران تجویز می کردند.
قفقازی ها به داشتن طول عمر بالای صد سال مشهورند. اعتقاد بر این است که مصرف کفیر ارتباط زیادی با طول عمر در قفقاز دارد.

کفیر حاوی پروتئین و بعضی اسیدهای آمینه ضروری است. تریپتوفان یکی از این اسید آمینه هاست که به دلیل اثر آرام بخش آن بر سیستم عصبی شهرت دارد و نیز به علت داشتن املاح مهم برای سلامتی از جمله منیزیم و کلسیم، برای جلوگیری از عوارض سیستم عصبی در رژیم های غذایی توصیه می گردد.

کفیر غنی از ویتامین های گروه B مثل B12, B1 و ویتامین K است که در عملکرد صحیح کلیه ها، کبد و سیستم عصبی نقش بسزایی دارند.

ویژگی های کفیر مزایای مصرف کفیر کفیر خواص کفیر   ویژگی های کفیر مزایای مصرف کفیر کفیر خواص کفیر

  • خاصیت های کفیر

– هضم لاکتوز در کسانی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند
– تولید آنتی بیوتیک توسط میکروفلور کفیر علیه میکروارگانیسم های مضر
– ضد سرطان
– اصلاح فلورمیکروبی محیط روده
– هضم سلول های مخمری
– ترشح بزاق دهان
– جلوگیری از نفخ
– درمان کودکان مبتلا به بیش فعالی
– تحریک ترشح شیره ی معده
– درمان اسهال
– درمان سندرم خستگی
– مقوی برای زنان باردار، شیرده و مسن
– موثر در زیبایی پوست
– کمک به بیماران رنجور از ایدز

ویژگی های کفیر مزایای مصرف کفیر کفیر خواص کفیر   ویژگی های کفیر مزایای مصرف کفیر کفیر خواص کفیر   ویژگی های کفیر مزایای مصرف کفیر کفیر خواص کفیر

به هر حال بشر با کسب تجربیات بسیار زیاد به این نتیجه رسیده است که هر چه به طبیعت نزدیک تر شود و از مواد طبیعی مصرف کند، سالم تر می ماند.

مصرف نوشیدنی های تخمیری با وجود انواع ویتامین ها و مواد مغذی می تواند جانشین مناسبی برای نوشیدنی های مصنوعی که با انواع رنگ های مصنوعی، شکر و مواد شیمیایی تولید می شوند، باشد، چون علاوه بر اینکه خطرات آنها را ندارد، منافع زیادی برای سلامتی دارد.

5 1000
ارسال شده در 17 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • همبرگر و این عوارض خطرناک
  • آسیب های مختلف مصرف پفک
  • همه چیز درمورد گوشت های ضد سرطان
  • هر چیزی که برای سلامت اقایان مضر است
  • مراقبت در برابر میکروب ها و ویروس های بیمارستانی
  • کوکوی سیب زمینی و کدو به شیوه ترکیه
  • بروز مقاومت آنتی بیوتیکی در بدن
  • ابتلا به نفخ با شلغم
  • محبوبترین ها

  • مقابله با بیماری ها با میوه های مختلف
  • گوجه فرنگی،آب و املاح بدن را تامین می کند
  • ضد چروک طبیعی و سبز رنگ
  • نقش تغذیه در بهبود بیماران سرطانی
  • مقابله با علائم آلرژیک در بدن
  • درباره میوه خشک هر آنچه باید بدانید
  • شما هم از نفخ معده بعد از غذا عذاب میکشید؟
  • عکس هایی از سبزی جعفری و خاصیت این سبزی
  • رپورتاژ

  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • دندان تاجی از زیبایی
  • کلینیک پیشرفته دندانپزشکی دیبا
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما