طب سنتی چگونه بدن کودک را تقویت کنیم؟ تقویت بدن کودکان

بدن کودکان ضعیف است و باید برای تقویت آن روشهای تقویتی مختلفی را تست کرد.تا کنون روش های مختلفی برای تقویت بدن کودکان ارائه شده که برخی از آن ها تاثیرگذار بوده اند.لاله عویدزاده،رزیدنت طب سنتی در دانشگاه تهران،از دیدگاه طب سنتی روش هایی را برای تقویت بدن کودک ارائه داده که در ادامه آن ها را مرور میکنیم.

لاله عویدزاده – رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تقویت کودکان اظهار داشت: مصرف عصاره گوشت در تقویت کودکان بسیار موثر است.

به گفته وی عصاره گوشت (یک شیوه پخت عصاره گوشت این است که حدود 150 گرم گوشت گوسفندی ترجیحاً با استخوان در یک ظرف شیشه‌های در بسته بگذارید و داخل یک دیگ پر از آب بر روی حرارت قراردهید تا طی چندین ساعت پخته شود به طوریکه عصاره گوشت خارج شود. این عصاره را می‌توان به تنهایی یا در پخت غذاهای دیگر استفاده کرد.)
رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف تخم مرغ عسلی (وقتی آب جوش آمد تخم مرغ 5-6دقیقه در آب بجوشد و سپس با کمی نمک خورده شود.) نیز به تقویت کودکان کمک می‌کند.
عوید زاده ادامه داد: نخوداب نیز یکی از غذاهایی است که بسیار به تقویت بدن کمک می‌کند می‌توان کمی نخود را که از شب قبل خیسانده اید و چند بار آب آن را عوض کرد با مقدار مناسب آب و یک تکه چوب دارچین و کمی نمک و فلفل خوب پخته به اندازه تحمل، بیمار آب آن را بخورد. اضافه کردن یک قاشق غذاخوری برنج می تواند در گرفتن نفخ نخود کمک کننده باشد. البته می‌توان تکه ای گوشت ماهیچه نیز به این ترکیب اضافه کرد.
وی بیان داشت: کباب کردن انواع گوشت‌های زودهضم مثل گوشت بره، بلدرچین و مرغ در مراحل بعدی موجب تقویت قوا و جسم می‌شود.
رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: شیربادام نیز بسیار در تقویت بدن کمک کننده است به این ترتیب که 10 تا 15 عدد بادام درختی را کمی در آب خیسانده پوست آن را گرفته و با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل یا شکر در مخلوط کن ریخته شود به ترکیب بدست آمده شیربادام گفته میشود, در این ترکیب از شیر استفاده نمی‌شود.
عوید زاده اضافه کرد: در این فصل سال استفاده از شلغم و کدو حلوایی در دستور غذاها می‌توانند به عنوان آنتی اکسیدان قوی سیستم ایمنی را تقویت کنند.
وی خاطرنشان کرد: کدو حلوایی را می‌توان به صورت پوره ،حلوا یا ته چین مرغ و گوشت و یا در خورشت استفاده کرد. برای پختن کدو حلوایی پوست آن را کنده و برش‌های نازک زده شود سپس با مقادیر کمی آب بپزید. یک ترکیب خوب کدو حلوایی با چند آلو و چند تکه مرغ و رب گوجه درخورشت است, حلوای کدو حلوایی را هم با کمی شکر و دارچین می‌توان درست کرد.

منبع : الو دکتر

5 1000
ارسال شده در 22 آذر 1395 توسط با موضوع سلامت کودک | 267 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • چه میزان کرم ضد آفتاب کفایت میکند؟
  • پیام تسلیت شخصیت ها و مقامت کشوری به خانواده هاشمی رفسنجانی
  • آیا در مدت زمان کم قطر بازو افزایش می یابد؟
  • ارتقاء زندگی جنسی خانم ها با درمان فیبروئیدهای رحمی
  • مراقبت از غضروف ها در برابر انواع آسیب ها
  • آیا می دانستید افسردگی بیماری پر هزینه ای است
  • باورهای رایج در مورد اهدای خون
  • چرا بعضی از افراد می گویند که HIV موجب ایجاد ایدز نمی شود؟
  • محبوبترین ها

  • گوشه چه نوع بیماری است و چگونه درمان میشود؟
  • چقدر نسبت به هپاتیت آگاهی دارید؟
  • با هر سرماخوردگی سراغ آنتی بیوتیک نروید
  • نشانه های بیماری اوتیسم (ASDS) را بهتر بشناسیم
  • دانستنی هایی پیرامون خستگی پرواز
  • همه چیز را در مورد نفخ شکم بدانید
  • باکتری چه چیزی است، انواع و لیستی از باکتری ها
  • علائم و درمان عفونت ریه چیست؟
  • رپورتاژ

  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • دندان تاجی از زیبایی
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما