مصرف بالنگ مربای بالنگ خواص بالنگ تهیه ی مربای بالنگ بالنگ

 مربای بالنگ یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که می توانید روی میز صبحانه میل کنید برای تهیه این مربای خوشمزه نیاز به بالنگ ،شکر ،هل ،ابلیمو ،زعفران و دارچین دارید بد نیست آن را برای یکبار هم که شده امتحان کنید بهتر است بدانید این مربا طرفداران زیادی دارد.

بالنگ میوه ای از خانواده ی مرکبات است، که سایز نسبتا بزرگ، پوست خیلی کلفت و خواص بسیاری دارد. مربای آن برای نفخ و کمک به هضم غذا مفید است.پوست آن همچنین به عنوان ضدعفونی کننده و صفرابر کاربرد دارد .می توانید از پوست بالنگ، مربای خوشمزه ای درست کنید.

مواد لازم:

  •     بالنگ  ۲ عدد
  •     شکر  ۱ پیمانه
  •     آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
  •     هل به میزان لازم
  •     چوب دارچین  به میزان لازم
  •     زعفران  به میزان لازم
  •     گلاب  به میزان لازم

طرز تهیه:

1-پوست بالنگ را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس برای ۱۰ دقیقه بجوشانید. آن ها را با آب سرد آبکشی کرده، با فشار آب اضافی آن ها را گرفته و به قابلمه برگردانید. این مرحله را ۳ تا ۵ دفعه، یا تا زمانی که تلخی بالنگ گرفته شود، تکرار کنید.
2-برای پخت نهایی بالنگ، ۴ لیوان آب و شکر به آن ها اضافه کنید، بجوشانید و برای حدود ۱ ساعت تا زمانی که مربا قوام بیاید، بپزید.
3-در پایان، آب لیمو و در صورت تمایل هل، دارچین، زعفران و یا گلاب را به آن اضافه کنید و بعد از یک قل، آن را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا خنک شود.
4-مربا را در شیشه های تمیز ریخته و درب آن ها را خوب ببندید و در یخچال نگه دارید.

نکاتی در مورد تهیه ی مربای بالنگ:

1- لایه ی نازک و رنگی روی پوست بالنگ ها را جدا کنید. سپس بالنگ ها برش داده و گوشت میوه را جدا کنید. پوست را به شکل و سایز دلخواه خرد کنید.

2- آن ها را وزن کنید؛ بهتر است که میزان بالنگ و شکر مساوی باشد.
3- برای معطر کردن مربا از ادویه مورد نظر مانند هل، دارچین، زعفران و یا گلاب استفاده کنید.
وب‌سایت آشپزباشی

ارسال شده در 21 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بهترین سن برای عمل ارتودنسی
  • حرکات ورزشی در ساعات اداری
  • خداحافظی با خمیده و چروک شدن پوست
  • ترفندی جدید برای مهار طاسی و ریزش مو
  • باقی ماندن هر نوع احساسات در فرد چه میزان است؟
  • بهترین مواد غذایی مفید برای تقویت ذهن کودک
  • سندرم تخمدان پلی کیستیک و دیابت چه ارتباطی باهم دارند
  • هرگز از محصولات ترا ریخته استفاده نکنید
  • مراقبت از بیمار توسط پرستار در منزل
  • واکنش های اورژانسی پس از صدمه دیدن با حمله سگ ها
  • درمان خانگی و خلاصی از باکتری معده و تعادل هضم
  • چرا برخی افراد دائم نگران و غصه دارند!
  • برخورد با درد پس از تمرین
  • تاثیرات منفی سمی شدن بدن
  • طالبی را دست کم نگیرید
  • محبوبترین ها

  • بهتر است این موارد را در خصوص روغن کنجد بدانید
  • تهدید سرطان مری با مصرف نوشیدنی های داغ
  • 7 ماده غذایی و بزرگترین مشکلات زیبایی
  • 15 روش طلایی برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام (بخش دوم)
  • بهترین منابع برای جبران کمبود ویتامین ث
  • به آسانی هر روز 500 کالری کمتر مصرف کنید
  • ترک صبحانه میتواند به قلب صدمه بزند
  • خواص منحصربفرد سبزیجات
  • چیپس برای کودکان مانند سم است!
  • چیپس و پفک، عامل بیماری کودک
  • با مصرف کلم بدن سالم داشته باشید
  • بهترین و سالم ترین منابع پروتئین
  • نکاتی مهم در مورد نحوه ی غذا خوردن
  • ارده شیره مقوی و چاق کننده
  • غذا هایی که با خوردنشان وزن شما کم می شود
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است