مصرف بالنگ مربای بالنگ خواص بالنگ تهیه ی مربای بالنگ بالنگ

 مربای بالنگ یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که می توانید روی میز صبحانه میل کنید برای تهیه این مربای خوشمزه نیاز به بالنگ ،شکر ،هل ،ابلیمو ،زعفران و دارچین دارید بد نیست آن را برای یکبار هم که شده امتحان کنید بهتر است بدانید این مربا طرفداران زیادی دارد.

بالنگ میوه ای از خانواده ی مرکبات است، که سایز نسبتا بزرگ، پوست خیلی کلفت و خواص بسیاری دارد. مربای آن برای نفخ و کمک به هضم غذا مفید است.پوست آن همچنین به عنوان ضدعفونی کننده و صفرابر کاربرد دارد .می توانید از پوست بالنگ، مربای خوشمزه ای درست کنید.

مواد لازم:

  •     بالنگ  ۲ عدد
  •     شکر  ۱ پیمانه
  •     آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
  •     هل به میزان لازم
  •     چوب دارچین  به میزان لازم
  •     زعفران  به میزان لازم
  •     گلاب  به میزان لازم

طرز تهیه:

1-پوست بالنگ را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس برای ۱۰ دقیقه بجوشانید. آن ها را با آب سرد آبکشی کرده، با فشار آب اضافی آن ها را گرفته و به قابلمه برگردانید. این مرحله را ۳ تا ۵ دفعه، یا تا زمانی که تلخی بالنگ گرفته شود، تکرار کنید.
2-برای پخت نهایی بالنگ، ۴ لیوان آب و شکر به آن ها اضافه کنید، بجوشانید و برای حدود ۱ ساعت تا زمانی که مربا قوام بیاید، بپزید.
3-در پایان، آب لیمو و در صورت تمایل هل، دارچین، زعفران و یا گلاب را به آن اضافه کنید و بعد از یک قل، آن را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا خنک شود.
4-مربا را در شیشه های تمیز ریخته و درب آن ها را خوب ببندید و در یخچال نگه دارید.

نکاتی در مورد تهیه ی مربای بالنگ:

1- لایه ی نازک و رنگی روی پوست بالنگ ها را جدا کنید. سپس بالنگ ها برش داده و گوشت میوه را جدا کنید. پوست را به شکل و سایز دلخواه خرد کنید.

2- آن ها را وزن کنید؛ بهتر است که میزان بالنگ و شکر مساوی باشد.
3- برای معطر کردن مربا از ادویه مورد نظر مانند هل، دارچین، زعفران و یا گلاب استفاده کنید.
وب‌سایت آشپزباشی

5 1000
ارسال شده در 21 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 389 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • ضخیم شدن پوست و بروز سرطانی خطرناک در بدن
  • ارتباط برقرار کردن زنان و مردان با اطرافیان
  • بهبود نحوه راه رفتن و استاندارد آن در کودک
  • تکنیک های افراد نوآور را بشناسید
  • چند نوع خانواده داریم؟
  • چه چیزهایی باعث گرایش جوانان به سمت اعتیاد می شود
  • بهبود ریه ها و قلب و عروق با آه کشیدن
  • مواردی که برای زیبایی موهای عروس، باید دقت کنید
  • محبوبترین ها

  • برای سفید کردن پوست چطوری درمان های خانگی را بکار ببریم
  • جوش های صورت را ناپدید کنید
  • با روش تهیه ماسک خرمالو آشنا شوید
  • موی زائد و رشد آن روی پوست
  • چطور آرایش کنیم که معلوم نشود
  • مشکی ماندن مو با رعایت این اصول
  • بروز آلرژی در بدن با لاک ناخن
  • ترفندهای مراقبت از رنگ موی بلوند
  • رپورتاژ

  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما