مصرف بالنگ مربای بالنگ خواص بالنگ تهیه ی مربای بالنگ بالنگ

 مربای بالنگ یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که می توانید روی میز صبحانه میل کنید برای تهیه این مربای خوشمزه نیاز به بالنگ ،شکر ،هل ،ابلیمو ،زعفران و دارچین دارید بد نیست آن را برای یکبار هم که شده امتحان کنید بهتر است بدانید این مربا طرفداران زیادی دارد.

بالنگ میوه ای از خانواده ی مرکبات است، که سایز نسبتا بزرگ، پوست خیلی کلفت و خواص بسیاری دارد. مربای آن برای نفخ و کمک به هضم غذا مفید است.پوست آن همچنین به عنوان ضدعفونی کننده و صفرابر کاربرد دارد .می توانید از پوست بالنگ، مربای خوشمزه ای درست کنید.

مواد لازم:

  •     بالنگ  ۲ عدد
  •     شکر  ۱ پیمانه
  •     آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
  •     هل به میزان لازم
  •     چوب دارچین  به میزان لازم
  •     زعفران  به میزان لازم
  •     گلاب  به میزان لازم

طرز تهیه:

1-پوست بالنگ را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس برای ۱۰ دقیقه بجوشانید. آن ها را با آب سرد آبکشی کرده، با فشار آب اضافی آن ها را گرفته و به قابلمه برگردانید. این مرحله را ۳ تا ۵ دفعه، یا تا زمانی که تلخی بالنگ گرفته شود، تکرار کنید.
2-برای پخت نهایی بالنگ، ۴ لیوان آب و شکر به آن ها اضافه کنید، بجوشانید و برای حدود ۱ ساعت تا زمانی که مربا قوام بیاید، بپزید.
3-در پایان، آب لیمو و در صورت تمایل هل، دارچین، زعفران و یا گلاب را به آن اضافه کنید و بعد از یک قل، آن را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا خنک شود.
4-مربا را در شیشه های تمیز ریخته و درب آن ها را خوب ببندید و در یخچال نگه دارید.

نکاتی در مورد تهیه ی مربای بالنگ:

1- لایه ی نازک و رنگی روی پوست بالنگ ها را جدا کنید. سپس بالنگ ها برش داده و گوشت میوه را جدا کنید. پوست را به شکل و سایز دلخواه خرد کنید.

2- آن ها را وزن کنید؛ بهتر است که میزان بالنگ و شکر مساوی باشد.
3- برای معطر کردن مربا از ادویه مورد نظر مانند هل، دارچین، زعفران و یا گلاب استفاده کنید.
وب‌سایت آشپزباشی

ارسال شده در 21 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • نزدیک تر شدن به پیری با سیگار
  • هم اکنون خطر مبتلا شدن به سرطان را در خود کاهش دهید
  • اصلاح کلیه با این دانه های مفید
  • کاهش دیابت نوع 1 با سلولهای Melligen
  • اطفال و مصرف ویتامین دی به اندازه کافی
  • ضررهایی که قلیان برای بدن دارد
  • برای کمر درد این ورزشها ایده آل هستند
  • چگونه بفهمیم کبدمان چرب است؟
  • محبوبترین ها

  • اگر این اتفاقات در خواب برای شما رخ داد شما بیمار هستید!
  • آیا سرماخوردگی در خانه درمان پذیر است؟
  • خطر ابتلا به سل را با طب سوزنی افزایش ندهید
  • دردهای شکمی را نادیده نگیرید
  • همه چیز در مورد وسواس و درمان آن
  • در خانمها بیماری فشار خون به چه صورت است؟
  • مقابله با سرطان با تغذیه صحیح و طبخ سالم مواد غذایی
  • نشانه های بی سر و صدای بیماری سرطان
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است (New Loc)