نودل های پاستا غذای شیک و خوشمزه غذای ایتالیایی پاستا

 

 اسپاگتی پای را تا کنون امتحان کرده بودید این غذای لذیذ و پرطرفدار برای همه سلیقه های غذایی مفید و سرشار از خاصیت خواهد بود اگر جزو طرفداران پاستا هستید بد نیست به این مطلب نگاهی بیندازید تا با روش تهیه این غذای نواری آشنا شوید .

پاستا یکی از غذاهایی است که بیشتر مردم جهان آن را دوست دارند. این غذای ایتالیایی در ده ها مدل متنوع تهیه می شود. علاوه بر آن، می توان با نودل های پاستا، کیک و پای هم درست کرد که ما در این مطلب، اسپاگتی پای را برایتان انتخاب کرده ایم تا یک غذای شیک و خوشمزه داشته باشید.

مواد لازم:لایه پاستا

  •     ۱۱۵ گرم اسپاگتی (پاستای نواری)
  •     ۲ حبه سیر خرد شده
  •     ۲ قاشق غذاخوری کره
  •     ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     ۱ عدد تخم مرغ بزرگ هم زده
  •     ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری

مواد میانی

  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  •     ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
  •     ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     ۴۲۵ گرم سس گوجه فرنگی
  •     ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  •     ۱ قاشق چایخوری شکر
  •     ۱ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
  •     ۱ پیمانه پنیر ریکوتا
  •     ۱ عدد تخم مرغ درشت
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
  •     ۱٫۵ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه:

لایه پاستا

1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2. پاستاها را به اندازه کوچک خرد کنید.
3. آنها را درون آب بپزید تا نرم شوند.
4. در یک کاسه متوسط، پاستای پخته شده که هنوز گرم است را با سیر، کره، پنیر پارمسان، تخم مرغ و پودر سوخاری مخلوط کنید. تا زمانی هم بزنید که پنیر و کره کاملا آب شوند.
5. مخلوط پاستا را درون یک قالب مستطیلی ریخته و فشار دهید.

6. آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.

مواد میانی

1. روغن را درون یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. پیاز را افزوده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. گوشت چرخ کرده را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا پخته شده و رنگ آن عوض شود.
2. روغن اضافه غذا را با قاشق بردارید. سپس سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و شکر را اضافه کنید. هم بزنید. شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه نیم‌جوش شده و غلیظ شود.
3. از روی حرارت برداشته و ریحان، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
4. در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، تخم مرغ و آویشن را مخلوط کنید.
5. مخلوط پنیر ریکوتا را روی لایه پاستا بریزید. مخلوط گوشت چرخ کرده را روی آنها ریخته و در آخر نیز یک لایه پنیر موزارلا اضافه کنید.
6. این پای را به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
7. پس از پخت، پای را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس به سلیقه خود تزئین و سرو نمائید.
وب سایت روزیاتو:

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 20 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • دسر انجیر و شیر بدون شکر
  • لوسیون های مختلف برای انواع مشکلات مو
  • احساس درد حین تمرین و فعالیت
  • محیا شدن امکان کشت سیب زمینی در مریخ
  • توصیه های بهداشتی ذبح دام در عید قربان
  • «بافت پوستی مرده» و «کنه‌ها» بخشی از وزن تشک شما
  • یادگیری اصولی در زمینه پول
  • از کجا بدانیم دچار کیست تخمدان شده ایم و روشهای درمانی آن
  • محبوبترین ها

  • پیامدها و نشانه های یبوست در خردسالان
  • تب یونجه – زکام به دلیل حساسیت
  • سیب متخصص بزرگ درمان دل درد و دل پیچه
  • طاعونی به رنگ زرد
  • سرمای هوا شمار بیماران دیابتی را بالا می‌برد
  • مراقبت از بدن در برابر آسم
  • بیماری دریچه آئورت چیست و روشهای درمانی آن چگونه است
  • تعریف آنافیلاکسی – بیماری ها و شرایط
  • رپورتاژ

  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • لیفتینگ با نخ
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است