دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

1078844_692

 

 اسپاگتی پای را تا کنون امتحان کرده بودید این غذای لذیذ و پرطرفدار برای همه سلیقه های غذایی مفید و سرشار از خاصیت خواهد بود اگر جزو طرفداران پاستا هستید بد نیست به این مطلب نگاهی بیندازید تا با روش تهیه این غذای نواری آشنا شوید .

پاستا یکی از غذاهایی است که بیشتر مردم جهان آن را دوست دارند. این غذای ایتالیایی در ده ها مدل متنوع تهیه می شود. علاوه بر آن، می توان با نودل های پاستا، کیک و پای هم درست کرد که ما در این مطلب، اسپاگتی پای را برایتان انتخاب کرده ایم تا یک غذای شیک و خوشمزه داشته باشید.

مواد لازم:لایه پاستا

  •     ۱۱۵ گرم اسپاگتی (پاستای نواری)
  •     ۲ حبه سیر خرد شده
  •     ۲ قاشق غذاخوری کره
  •     ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     ۱ عدد تخم مرغ بزرگ هم زده
  •     ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری

مواد میانی

  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  •     ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
  •     ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     ۴۲۵ گرم سس گوجه فرنگی
  •     ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  •     ۱ قاشق چایخوری شکر
  •     ۱ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
  •     ۱ پیمانه پنیر ریکوتا
  •     ۱ عدد تخم مرغ درشت
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
  •     ۱٫۵ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه:

لایه پاستا

1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2. پاستاها را به اندازه کوچک خرد کنید.
3. آنها را درون آب بپزید تا نرم شوند.
4. در یک کاسه متوسط، پاستای پخته شده که هنوز گرم است را با سیر، کره، پنیر پارمسان، تخم مرغ و پودر سوخاری مخلوط کنید. تا زمانی هم بزنید که پنیر و کره کاملا آب شوند.
5. مخلوط پاستا را درون یک قالب مستطیلی ریخته و فشار دهید.

6. آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.

مواد میانی

1. روغن را درون یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. پیاز را افزوده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. گوشت چرخ کرده را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا پخته شده و رنگ آن عوض شود.
2. روغن اضافه غذا را با قاشق بردارید. سپس سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و شکر را اضافه کنید. هم بزنید. شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه نیم‌جوش شده و غلیظ شود.
3. از روی حرارت برداشته و ریحان، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
4. در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، تخم مرغ و آویشن را مخلوط کنید.
5. مخلوط پنیر ریکوتا را روی لایه پاستا بریزید. مخلوط گوشت چرخ کرده را روی آنها ریخته و در آخر نیز یک لایه پنیر موزارلا اضافه کنید.
6. این پای را به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
7. پس از پخت، پای را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس به سلیقه خود تزئین و سرو نمائید.
وب سایت روزیاتو:
5 1000
ارسال شده در 20 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • بزرگ شدن رانها به دلیل پیاده روی درست یا غلط؟
  • رابطه مستقیم میان کمبود پروتئین در بدن و اضافه وزن
  • مصرف دارو در ایران از روند منطقی برخوردار نیست
  • هر آنچه که باید درباره مراقبت از پوست های چرب بدانیم
  • پیشگیری از شکستگی این ناحیه از بدن با این توصیه ها
  • 15 ماده غذایی ارزان و سالم برای بدن را بشناسیم
  • خودشناسی چه مزیت هایی دارد؟
  • علت های ده گانه خیانت خانمها چیست؟
  • محبوبترین ها

  • یاری رساندن به دیگران و این پیامدها
  • حضور مداوم در فیس بوک و آسیب های روحی
  • بهانه تراشی مختلف زن و شوهرها برای خیانت
  • آثار مثبت کمک به دیگران
  • سایه خاکستری افسردگی در کجا قرار دارد؟
  • نحوه واکنش افراد به استرس در افسردگی
  • درمان و رفع افسردگی های شدید با نرم افزار جدید
  • به این قبیل مردان جواب مثبت ندهید!
  • رپورتاژ

  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • کلینیک لاغری و تناسب اندام ساج
  • دکتر وحید عارفی دندانپزشک و متخصص بیماری های لثه
  • دکتر شاهین بهجو جراح زیبایی و ترمیمی
  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x