نودل های پاستا غذای شیک و خوشمزه غذای ایتالیایی پاستا

 

 اسپاگتی پای را تا کنون امتحان کرده بودید این غذای لذیذ و پرطرفدار برای همه سلیقه های غذایی مفید و سرشار از خاصیت خواهد بود اگر جزو طرفداران پاستا هستید بد نیست به این مطلب نگاهی بیندازید تا با روش تهیه این غذای نواری آشنا شوید .

پاستا یکی از غذاهایی است که بیشتر مردم جهان آن را دوست دارند. این غذای ایتالیایی در ده ها مدل متنوع تهیه می شود. علاوه بر آن، می توان با نودل های پاستا، کیک و پای هم درست کرد که ما در این مطلب، اسپاگتی پای را برایتان انتخاب کرده ایم تا یک غذای شیک و خوشمزه داشته باشید.

مواد لازم:لایه پاستا

  •     ۱۱۵ گرم اسپاگتی (پاستای نواری)
  •     ۲ حبه سیر خرد شده
  •     ۲ قاشق غذاخوری کره
  •     ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     ۱ عدد تخم مرغ بزرگ هم زده
  •     ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری

مواد میانی

  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  •     ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
  •     ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     ۴۲۵ گرم سس گوجه فرنگی
  •     ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  •     ۱ قاشق چایخوری شکر
  •     ۱ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
  •     ۱ پیمانه پنیر ریکوتا
  •     ۱ عدد تخم مرغ درشت
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
  •     ۱٫۵ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه:

لایه پاستا

1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2. پاستاها را به اندازه کوچک خرد کنید.
3. آنها را درون آب بپزید تا نرم شوند.
4. در یک کاسه متوسط، پاستای پخته شده که هنوز گرم است را با سیر، کره، پنیر پارمسان، تخم مرغ و پودر سوخاری مخلوط کنید. تا زمانی هم بزنید که پنیر و کره کاملا آب شوند.
5. مخلوط پاستا را درون یک قالب مستطیلی ریخته و فشار دهید.

6. آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.

مواد میانی

1. روغن را درون یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. پیاز را افزوده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. گوشت چرخ کرده را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا پخته شده و رنگ آن عوض شود.
2. روغن اضافه غذا را با قاشق بردارید. سپس سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و شکر را اضافه کنید. هم بزنید. شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه نیم‌جوش شده و غلیظ شود.
3. از روی حرارت برداشته و ریحان، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
4. در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، تخم مرغ و آویشن را مخلوط کنید.
5. مخلوط پنیر ریکوتا را روی لایه پاستا بریزید. مخلوط گوشت چرخ کرده را روی آنها ریخته و در آخر نیز یک لایه پنیر موزارلا اضافه کنید.
6. این پای را به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
7. پس از پخت، پای را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس به سلیقه خود تزئین و سرو نمائید.
وب سایت روزیاتو:

5 1000
ارسال شده در 20 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 112 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • 10 موردی که باید قبل و بعد از شام خوردن بدانید
  • وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی 5.1 ریشتر در استان فارس
  • اشخاصی که احساس قوی دارند هرگز این کارهار ا انجام نمیدهند
  • نسخه دارویی برای سنگ کلیه
  • رژیم بذر کتان
  • به تحرک واداشتن انگشتان با این روش نوین
  • آسیب های مختلف اعتیاد مادر به فرزند
  • مکانیزم های دفاعی و شخص افسرده
  • محبوبترین ها

  • توقف سکسکه با این ترفند جالب
  • ایمن شدن در برابر MS
  • برطرف کردن التهاب با این روش
  • توصیه های پزشکی جهت رشد مناسب قد
  • تهدید این بیماری خطرناک برای گروه خونی O
  • چطوری انرژی کافی روزانه داشته باشیم
  • خوردن میوه و سلامت قلب
  • کمک نرم‌افزار هوشمند برای بررسی سرطان سینه
  • رپورتاژ

  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما