مضرات آب میوه های صنعتی قند موجود در آب میوه های صنعتی ضررهای آب میوه های صنعتی

افراد زیادی روزانه از آب میوه های صنعتی موجود در بازار استفاده می کنند و از مزه آن ها لذت می برند.این افراد بر این باورند که آب میوه های صنعتی می توانند سلامت آن ها را تضمین کنند.این آب میوه ها حاوی مقدار زیادی مواد قندی و مقادیر ناچیزی ویتامین و مواد آنتی‌اکسیدانی هستند.به همین دلیل این آب میوه ها از نظر داشتن قند هیچ تفاوتی با نوشابه ها ندارند.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه بیان کرد:قسمت عمده قند موجود در آبمیوه های صنعتی را فروکتوز تشکیل می دهد، اظهار داشت: کبد تنها عضوی است که می تواند مقادیر محدودی از این قند را متابولیزه کند. بنابراین با نوشیدن آبمیوه کبد قادر به تجزیه این مقدار زیاد فروکتوز نیست و مازاد این قند را به چربی تبدیل می کند.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: طبق تحقیقات صورت گرفته مصرف مکرر آبمیوه های تجاری منجر به بیماری هایی مانند چاقی و اضافه وزن، سندروم مقاومت به انسولین، دیابت، فشار و چربی خون، ناراحتی های قلبی و عروقی و سرطان می شود.

رحمانی با بیان اینکه یکی از مواد مضر در آبمیوه های صنعتی ترکیبی پراکسیدی به نام مالون دی آلدهید است، یادآور شد: این ترکیب عامل رادیکال آزاد است که می تواند در بروز بیماری های مزمن، التهابی، سرطان و ناراحتی های قلبی و عروقی نقش داشته باشد.

وی با اشاره به این که ترکیبات پراکسیدی همچنین می تواند آسیب های زیادی را به پوست و مو وارد کند، افزود: میوه هایی که سرشار از ویتامین C هستند خاصیت آنتی اکسیدانی دارند. همچنین ترکیبات رنگی موجود در میوه به عنوان فیتوکمیکال ها در پیشگیری از رادیکال آزاد تاثیر چشمگیری دارند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: افراد در معرض خطر یا کسانی که سابقه بیماری هایی مانند چاقی و اضافه وزن، فشار و چربی خون، سرطان و ناراحتی های قلبی و عروقی در بستگان درجه یک آن ها وجود دارد، بهتر است میوه های طبیعی را جایگزین آبمیوه های صنعتی کنند.

رحمانی توصیه کرد: افراد باید آبمیوه تازه خانگی را مصرف کنند زیرا ماندن طولانی‌مدت آبمیوه زمینه رشد میکروب های بیماری‌زا را فراهم می کند که منجر به اختلالات گوارشی می شود. همچنین فیبر بالای موجود در میوه ها کاهش عوارض ناشی از مصرف بیش از حد فروکتوز را سبب می شود.

منبع:شفا آنلاین

 

ارسال شده در 19 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • سالاد ذرت با آووکادو و آناناس
  • مراقبت از کودک در برابر آسیب در ورزش
  • عواملی که سوزش معده را شدت می بخشند
  • بینی و محافظت از ریه
  • ورزش بیشتر با کمترین آسیب را تجربه کنید
  • واکسن طبیعی علیه انفولانزا
  • آیا بلوغ زودرس قابل درمان است؟
  • چطوری بدون دارو خوردن سنگ کلیه را از بین ببریم
  • محبوبترین ها

  • کانال تلگرام علمی، پزشکی و سلامت دکتر سلام
  • نکات مراقبتی مهم برای معده
  • بکارگیری تصاویر هولوگرام سه بعدی در قلب
  • حافظه ای قوی با دریافت کلسیم
  • مراقبت از زخم – درمان، عفونت و عوارض
  • کتاب‌های چاپ شده در زمينه سرطان پستان را بشناسیم
  • مزایای گنجاندن امگا ٣ در رژیم های غذایی (قسمت دوم)
  • کم خونی چه عوارضی به همراه دارد
  • رپورتاژ

  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است