محصولات پروبیوتیک فواید مصرف محصولات پروبیوتیک درباره محصولات پروبیوتیک خواص محصولات پروبیوتیک استفاده از محصولات پروبیوتیک

در مورد محصولات پروبیوتیک چه میزان اطلاع دارید این مواد غذایی حاوی چه ارزش تغذیه ای برای ما هستند و در صورت مصرف ان ها چه ویتامین ها و املاح معدنی وارد بدنمان خواهد شد ؟بد نیست از زبان تهیه کنندگان این محصولات در این باره توضیحاتی را بخوانید .

رییس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران درباره محصولات و فراورده‌های پروبیوتیک توضیح داد

  دکتر مریم تاج‌آبادی در سومین کارگاه بین‌المللی آسیا – اقیانوسیه پروبیوتیک‌ها که در پارک علم وفناوری خراسان برگزار شد، با اعلام اینکه انجمن پروبیوتیک‌ها شش سال گذشته تاسیس و اکنون ۴۰۰ متخصص حقوقی و دانشجو در این کارگاه فعالیت دارند، عنوان کرد: با توجه به طرح ممیزی که توسط رییس جمهور بر روی پروبیوتیک‌ها انجام شده و همچنین بر اساس مقالات علمی ‌تحقیقی، ایران رتبه نخست در خاورمیانه را در این زمینه داراست.

وی تصریح کرد: پروبیوتیک‌ها اگر به میزان کافی مصرف شوند، برای سلامتی مصرف کننده مفید هستند.
رییس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران با بیان اینکه صنایع غذایی مانند ماست، دوغ، پنیر، بیسکویت در بازار ارائه می‌شوند که دارای پروبیوتیک‌ هستند، افزود: وجود پروبیوتیک در خوراک دام مانند مرغداری‌ها و دامداری‌ها به مراتب مفیدتر از فرآورده‌های لبنی است.
تاج آبادی اشاره کرد: محصولات دارای پروبیوتیک در قیمت این محصولات تغییر چشمگیری ندارد. ما سعی بر این داریم که ریشه پروبیوتیک‌ها از فرآورده‌های لبنی تخمیری بومی باشد.
وی افزود: در تمام دنیا از آنتی بیوتیک‌ها به عنوان محرک رشد استفاده می‌شود. باید پروبیوتیک‌ها جایگزین آن شوند، تا مصرف آنتی بیوتیک‌ها کاهش یابد. بزرگ‌ترین مشکل ما این است که مردم هنوز پروبیوتیک‌ها را نمی‌شناسند و آگاهی در این بخش بسیار مهم است.
وی با اشاره به سخن بقراط که گفته «ریشه مرگ در روده است»، بیان کرد: پروبیوتیک‌ها باکتری‌های مفید هستند و به تنظیم فعالیت‌های گوارش، تعدیل سیستم ایمنی کمک می‌کنند و روی خلق و خوی افراد تاثیرگذار هستند.
در ادامه دکتر مرضیه حسینی‌نژاد، دبیر سومین کارگاه بین‌المللی آسیا – اقیانوسیه پروبیوتیک‌ها نیز با اعلام اینکه ایران به عنوان یکی از کشورهای پیش قدم در زمینه پروبیوتیک‌ها در آسیا محسوب می‌شود، اظهار کرد: این کارگاه به میزبانی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و همکاری انجمن ایرانی پروبیوتیک‌ها و غذاهای فراسودمند، اتحادیه کشورهای حاشیه هند، انستیتو اقیانوسیه متخصصین علوم، صنایع غذایی و دانشگاه جینان چین برگزار شده است.
وی تصریح کرد: پروبیوتیک‌هابه نوعی غذا – دارو هستند که در سیستم گوارش انسان و حیوانات خونگرم وجود دارند. در محصولات پروبیوتیک، میکروکانیزه‌ها به‌طور زنده درون‌شان نگهداری می‌شوند، به همین دلیل فرایند تولید محصولات پرچالش است.
دبیر سومین کارگاه بین‌المللی آسیا – اقیانوسیه پروبیوتیک‌ها در خصوص خاصیت پروبیوتیک‌ها، عنوان کرد: این محصولات اهمیت تخصصی، دارویی، پزشکی، تغذیه و بالینی دارند که منجر به بهبود سیستم گوارشی و ایمنی بدن شده و خاصیت ضد سرطانی دارد.
حسینی‌نژاد افزود: تجارت این محصول در سطح دنیا روبه گسترش است و هدف از این کارگاه، آشنایی متخصصین داخلی با پیشرفت‌های سایر کشورهای آسیا- اقیانوسیه از نظر تولید، تجارت، تحقیق، بازاریابی و قوانین کنترل آن در سایر کشورها است.
وی اشاره کرد: در این کارگاه از ۹ کشور (نیوزلند، ‌ استرالیا، ‌ چین، مالزی، ویتنام، مجارستان، پاکستان، عراق و ایران) از انستیتوهای علمی، مسئولین دپارتمان‌های صنایع غذایی، روسا و معاونان دانشگاه شرکت داشته‌اند.
دبیر سومین کارگاه بین‌المللی آسیا – اقیانوسیه پروبیوتیک‌ها با اشاره به اینکه ما در این کارگاه از شرکت‌کنندگان مقاله یا پوستر دریافت نکرده‌ایم، گفت: شش متخصص بین‌المللی از معتبرترین دانشگاه‌های اقیانوسیه سخنرانی دارند.
وی یادآور شد: به تازگی شرکت‌های داخلی ایرانی شروع به تولید محصولات پروبیوتیک کرده‌اند و روز به روز گسترش می‌یابد.
منبع سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 20 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه | 152 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • مصرف ویتامین A اضافی و کمبود این ویتامین
  • درمان تخمدان پلی کیستیک با این گیاهان دارویی
  • به راز شخصیت خود پی ببرید
  • تشخیص سرطان گلو
  • عدم درمان به موقع عفونت گوش
  • تاثیر نزدیکی بر رابطه احساسی زن و شوهر
  • سوراخ کردن گوش اطفال و این دانستنی ها
  • کم پشت شدن مژه و ابرو
  • محبوبترین ها

  • یک آرایش درست می تواند رد سن را از روی صورت شما پاک کند‎
  • تکنیک های پرپشت نشان دادن مژه
  • با عوامل ایجاد کننده ترک خوردگی پوست اشنا شوید
  • چطوری برای معالجه موهای خشک ماسک آووکادو را بکار ببریم
  • بافتهای مو و مختصری درباره درست کردن آنها
  • ترفندهای خانگی برای از بین بردن کک و مک
  • تاتو شاید مشکل آفرین شود؟
  • روغن نعناع و دارچین زخم های مزمن را التیام می دهند
  • رپورتاژ

  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما