کاهش چاق کنندگی برنج عوارض مصرف برنج جلوگیری از کبد چرب ناشی از مصرف برنج
برنج یکی از مواد غذایی محبوب در کشور ما به شمار می آید.با توجه به کشت این محصول در کشور و عطر و طعم خوب آن طبیعی است که طرفداران زیادی را به خود جذب کند و به عنوان یکی از محبوب ترین وعده های غذایی به شمار رود.این ماده غذایی محبوب باعث اضافه وزن و هم چنین کبد چرب می شود.در این مطلب قصد داریم به گفته متخصصان طب سنتی شما را با برخی ترکیبات آشنا نماییم که اضافه کردن آن ها به برنج عوارض آن را کاهش می دهد.

 یکی از خوراکی‌هایی که بین ایرانیان طرفداران بسیاری دارد و به اشکال متفاوت در طبخ غذاها استفاده می‌شود، برنج است.
متخصصان طب سنتی، برای کاهش عوارض منفی این غذا از جمله کبدچرب افزودن برخی ترکیبات را پیشنهاد کرده‌اند که از خاصیت‌ چاق‌کنندگی آن کم می‌کند.

چون سرد و تر است، چاق می‌کند
وقتی مزاج غذایی سرد و تر باشد، مصرف آن‌ها باعث چاقی خواهد شد. برنج چنین مزاجی دارد. این ماده غذایی انباشتی از نشاسته است که باعث چاقی می‌شود. درواقع برنج یکی از عوامل اصلی چاق شدن و ابتلا به کبدچرب محسوب می‌شود.

شوید و میخک، اصلاح‌کننده سردی برنج
افزودن شوید، سبزی‌پلو، زیره، زعفران یا میخک به برنج باعث اصلاح مزاج این ماده خوراکی شده و کمتر باعث چاقی می‌شود؛ چون مزاج سرد آن با افزودن ادویه‌هایی با مزاج گرم و خشک گرفته می‌شود.

زیره علاوه بر کاهش سردی برنج، باعث کاهش نفخ شده و به هضم بهتر غذا کمک می‌کند، عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می‌بخشد و در سوخت‌وساز چربی نقش موثری دارد. میخک هم باعث کاهش دردهای عصبی و همچنین کاهش دردهای گوارشی و کولیک می‌شود.همچنین افزودن سبوس به برنج هم در کاهش خاصیت چاق‌کنندگی برنج موثر است

برنج را با خورش‌های گرم بخورید
اگر جزو افرادی هستید که تمایلی به افزودن زیره و میخک به برنج ندارید، بهتر است بیشتر برنج را به صورت مخلوط سبزیجات مصرف کنید.

می‌توانید بسته به نوع خورش با افزودن ادویه مناسب با مزاج گرم و خشک، مزاج برنج را اصلاح کنید.

مثلا به خورش قیمه یا قیمه بادمجان حتما زعفران یا زردچوبه و دارچین و به خورش قورمه سبزی، فلفل سیاه اضافه کنید.

منبع: مشرق

 

5 1000
ارسال شده در 22 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه | 291 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • مروری بر مزایای ورزش پیلاتس
  • جدیدترین روش برای استفاده از واكسن سل
  • خبر فوت کیومرث منشی زاده + علت مرگ
  • افراد دپرس و رنگ لباس
  • علت ایجاد ترک در دوران حاملگی چیست؟
  • هشدارهای بدن برای آرتریت روماتوئید
  • برنج قهوه ای و مزایای آن
  • تغییر دادن یک روز ناخوشایند
  • محبوبترین ها

  • همه چیز درمورد اوستئوپتی درمانی
  • حسودی چه منافعی برای انسان دارد؟
  • 5 ویژگی در زنان که هر مردی را عاشق خواهد کرد
  • کنترل اعصاب موقع رانندگی
  • روانکاوی احساسی خواستگار با انگشتان
  • تاثیر هیجان در تصمیم و اراده
  • 50 پیشنهاد برای بهبود رابطه با همسر
  • شناخت روحیات چند نوع شخصیت
  • رپورتاژ

  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما