دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
 ماهی های بسته بندی شده عوارض وجود جیوه در ماهی ها جیوه موجود در ماهی

ماهی ها دسته ای از مواد غذایی هستند که سرشار از مواد  غنی می باشند.متاسفانه تحقیقات نشان می دهد که 60 درصد از  بسته‌بندی‌های ماهی به خصوص سوشی‌ و ماهی‌سفید‌ به اشتباه نام گذاری شده اند و ماهی ای که در این بسته بندی ها عرضه می شود ماهی سفید نیست!هم چنین این ماهی ها حاوی جیوه هستند که نه تنها برای سلامت فرد مفید نیست بلکه ضرر هم دارد.


نتایج تحقیقات متعددی نشان داده است که حدود ۵۹ درصد از بسته‌بندی‌ ماهی‌ها به خصوص ماهی سفید حاوی چرب‌گوشت و جیوه است. چرب‌گوشت گونه‌ای ماهی است که مصرف آن می‌تواند سبب مشکلات گوارشی جدی در بدن افراد شود. به همین دلیل اگر ماهی سفید مصرف می‌کنید باید خیلی خوش‌شانس باشید که ماهی‌تان اصل باشد و حاوی جیوه نباشد.

اوشنا، گروه حفاظت از اقیانوس‌ها در آمریکا طی تحقیقات و بررسی‌های فراوان به این نتیجه رسید که حدود ۶۰ درصد از ماهی‌های فروخته‌شده و موجود در رستوران‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی ماهی سفید و اصل نیست و حاوی مقادیری از جیوه است.

پس از بررسی آزمایش‌های ژنتیکی و DNA که بر روی بیش از ۱۲۰۰ نمونه ماهی در آمریکا انجام نشان داده شد که حدود یک سوم از آن‌ها به طرز نادرستی بسته‌بندی شده‌اند و ماده حاوی در بسته‌بندی با اطلاعات و برچسب روی آن همخوانی ندارند. حدود ۵۹ درصد از ماهی‌های بسته‌بندی‌شده و برچسب‌گذاری‌شده تحت عنوان «تونا»، اصل نبوده است و در آن ماهی دیگری بنام چرب‌گوشت وجود داشته است.

به همین ترتیب در رستوران‌هایی که سوشی سرو می‌شود نیز حدود ۷۴ درصد از نمونه ماهی‌ها به اشتباه برچسب‌گذاری‌ شده‌ بودند. بیشتری این موارد در کلان‌ شهرهایی همچون شیکاگو، نیویورک و واشنگتن به چشم می‌خورد. در بیشتر این موارد به جای ماهی درج‌شده بر روی محصول، از ماهی‌های ارزان‌تر، بی‌کیفیت‌تر و مانده‌تر استفاده می‌شود.

منبع: بامداد

 

5 1000
ارسال شده در 21 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • روش ساخت چیپس+عکس
  • معنا دارشدن رسیدن به هدف
  • آیا احتمال دارد به برنزه کردن عادت کنید؟
  • به جای رفتن روی تردمیل ،قرص آن را مصرف کنید
  • ریشه و علت اصلی پیدایش اعتیاد
  • بهترین وزن برای مرغ های مصرفی چند کیلوگرم است؟
  • در این ماهها بارور نشوید
  • امروزه اساسی ترین دلایل بروز چاقی چیست
  • محبوبترین ها

  • شیوع بیماری ناشناخته مرگبار در آفریقا
  • خطرناکترین و زیباترین لاک ناخن های سمی
  • تلاش بهورزان موجب ارتقای بهداشت و درمان در مناطق محروم
  • رایج ترین دلایل بروز آب مروارید
  • دستگاه های تصفیه رنگارنگی برای تصفیه هوا
  • تاثیرات زیانبار دارو های آنتی بیوتیک مخصوص عفونت گوش
  • سرمربی سپاهان در بیمارستان تیمش را ارنج کرد
  • سوختن پوست پسته برای تغییر اب و هوای شهر
  • رپورتاژ

  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x