ماهی های بسته بندی شده عوارض وجود جیوه در ماهی ها جیوه موجود در ماهی

ماهی ها دسته ای از مواد غذایی هستند که سرشار از مواد  غنی می باشند.متاسفانه تحقیقات نشان می دهد که 60 درصد از  بسته‌بندی‌های ماهی به خصوص سوشی‌ و ماهی‌سفید‌ به اشتباه نام گذاری شده اند و ماهی ای که در این بسته بندی ها عرضه می شود ماهی سفید نیست!هم چنین این ماهی ها حاوی جیوه هستند که نه تنها برای سلامت فرد مفید نیست بلکه ضرر هم دارد.


نتایج تحقیقات متعددی نشان داده است که حدود ۵۹ درصد از بسته‌بندی‌ ماهی‌ها به خصوص ماهی سفید حاوی چرب‌گوشت و جیوه است. چرب‌گوشت گونه‌ای ماهی است که مصرف آن می‌تواند سبب مشکلات گوارشی جدی در بدن افراد شود. به همین دلیل اگر ماهی سفید مصرف می‌کنید باید خیلی خوش‌شانس باشید که ماهی‌تان اصل باشد و حاوی جیوه نباشد.

اوشنا، گروه حفاظت از اقیانوس‌ها در آمریکا طی تحقیقات و بررسی‌های فراوان به این نتیجه رسید که حدود ۶۰ درصد از ماهی‌های فروخته‌شده و موجود در رستوران‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی ماهی سفید و اصل نیست و حاوی مقادیری از جیوه است.

پس از بررسی آزمایش‌های ژنتیکی و DNA که بر روی بیش از ۱۲۰۰ نمونه ماهی در آمریکا انجام نشان داده شد که حدود یک سوم از آن‌ها به طرز نادرستی بسته‌بندی شده‌اند و ماده حاوی در بسته‌بندی با اطلاعات و برچسب روی آن همخوانی ندارند. حدود ۵۹ درصد از ماهی‌های بسته‌بندی‌شده و برچسب‌گذاری‌شده تحت عنوان «تونا»، اصل نبوده است و در آن ماهی دیگری بنام چرب‌گوشت وجود داشته است.

به همین ترتیب در رستوران‌هایی که سوشی سرو می‌شود نیز حدود ۷۴ درصد از نمونه ماهی‌ها به اشتباه برچسب‌گذاری‌ شده‌ بودند. بیشتری این موارد در کلان‌ شهرهایی همچون شیکاگو، نیویورک و واشنگتن به چشم می‌خورد. در بیشتر این موارد به جای ماهی درج‌شده بر روی محصول، از ماهی‌های ارزان‌تر، بی‌کیفیت‌تر و مانده‌تر استفاده می‌شود.

منبع: بامداد

 

ارسال شده در 21 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مشکلات روحی میان مادران و دختران
  • این رنگ های قشنگ اصلا ارزش چشیدن ندارند
  • توپیرامات و جلوگیری از سردردهای میگرنی
  • چه عواملی سبب ورم شکم می شوند؟
  • آلودگی هوا با کپسول اکسیژن دفع نمیشود
  • پی بردن به خودکشی با کمک این آزمایش
  • واکنش های اورژانسی پس از صدمه دیدن با حمله سگ ها
  • رونمایی از ماشین برف‌روبی مدرن در روسیه
  • محبوبترین ها

  • وقفه‌های تنفسی در خواب را جدی بگیرید
  • بیماران میتلا به ام اس صاحب عینک هوشمند شدند
  • آشنایی با پوکایوکه یا همان خطا ناپذیر سازی
  • دستور وزیر بهداشت برای ‌امداد رسانی به زائران مجروح
  • ساخت دستگاه ذخیره ساز انرژی
  • لزوم حمایت از زوج‌های نابارور در ایلام
  • برنامه تحقیقاتی مبارزه با فقر در دانشگاه میشیگان
  • بالا رفتن مرگ و میرها در گرمای بیش از حد هوا
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است