فواید استفاده از خیار خیار جلوگیری از ابتلا به سرما خوردگی پیشگیری از ابتلا به سرما خوردگی
خیار امروزه از جمله میوه هایی است که متعلق به فصل خاصی نیست و در تمام فصول به علت کشت گلخانه ای می توان از آن استفاده کرد. طب اسلامی مجموعه ای از قوانین است که از بزرگان دینی نقل شده و برای درمان بیماری ها بسیار مفید واقع می شود. خیار هم جزء میوه هایی است که در این طب مصرف آن در فصول سرد بسیار توصیه شده است.

 

یک پژوهشگر طب اسلامی گفت: اگر روزی یک عدد خیار بخورید از سرما خوردگی در فصل پاییز و زمستان در امان هستید.

محمد عبداللهی نیک آبادی محقق و پژوهشگر طب اسلامی در  بیان کرد: از آنجایی که خیار دارای ویتامین های آ، سی و انواع ویتامین ب و همچنین حاوی کلروفیل، اسید فولیک، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، منگنز،کلسیم و سلولوز است، توصیه می شود در طول روز حداقل یک خیار بخوریم.
عبداللهی نیک آبادی ضمن اشاره به این موضوع که خیار خنک کننده بدن و تسکین دهنده عطش است، ادامه داد: این میوه برای مبتلایان به سوزش و بند آمدن ادرار بسیار مفید بوده و با توجه به خاصیت حل کنندگی اسید اوریک و اورات در درمان نقرس نقش مهمی دارد.
وی با بیان اینکه خیار تصفیه کننده طبیعی خون است، افزود: خوردن، بوییدن و مالیدن خیار به پیشانی در رفع سردرد و قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و بوییدن آن جهت از بین بردن گرفتگی، بی حوصلگی و کم خوابی مفید است.
این پژوهشگر طب اسلامی ضمن تاکید بر اینکه خیار و تخم خیار برای درمان دیابت و بیماری های قندی بسیار مفید است، اظهار داشت: از ورقه خیار برای رفع قرمزی چشم استفاده می شود و اگر این میوه همراه غذا در سالاد خورده شود، به درمان یبوست کمک می کند.
عبداللهی نیک آبادی عنوان کرد: آشامیدن آب خیار در رفع اکثر تب های شدید، تسکین حرارت خون وصفرا، ازبین بردن التهاب معده، پاک کردن کبد، دفع سنگ کلیه و مثانه و همچنین بهبود یرقان سودمند است.
وی ابراز داشت: اگر روزی یک عدد خیار بخورید از سرما خوردگی در فصل پاییز و زمستان در امان هستید و برای از بین بردن صفرا و اسید خون از خیار دارای تخم زرد، کاملا رسیده و بدون نمک استفاده می شود.
این پژوهشگر طب اسلامی اشاره کرد: خیار برطرف کننده غصه و افسردگی است و با حلقه حلقه کردن خیار و قرار دادن آن روی پوست می توان برای از بین بردن چین و چروک و چربی پوست و همچنین حفظ لطافت و تازگی آن استفاده کرد و ضماد خیار برای خارش، اگزاما و تحریکات جلدی پوست بسیار موثر است.
عبداللهی نیک آبادی خوردن خیار قبل از غذا را در هضم مواد عذایی بسیار موثر دانست و یاد آور شد: کسانی که مشکل معده، رماتیسم، زخم روده و اثنی عشر، ورم کلیه و سنگ کلیه دارند باید از خوردن خیار شور بپرهیزند.
وی توصیه کرد: برای جلوگیری از نفخ بهتر است بعد از خوردن خیار عرق نعنا یا مقداری آب جوش همراه نبات بخورید و کسانی معده ضعیف دارند و دچار سوء هاضمه هستند بهتر است خیار را همراه عسل یا مویز بخورند.

عبداللهی نیک آبادی اذعان داشت: برای از بین بردن یبوست در دوران بارداری مصرف خیار توصیه می شود و همچنین خوردن پوست خشک خیار سبز زایمان را آسان می کند و لازم به ذکر است زنان حامله قبل از درد باید از مصرف خیار خود داری کنند

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال شده در 21 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • میان‌وعده‌هایی کم کالری
  • اطفال و اختلال نرمی در استخوان ها
  • عوارض متفورمين | کاهش و کمبود ویتامین B12
  • کاهش ریسک مرگ به علت دیابت با خوردن ده گرم آجیل در روز
  • شایع ترین مریضی های بچه دبستانی ها
  • مهار بوی میرزا قاسمی با کاهو
  • افراد سالخورده بدانند
  • دو دلیل خشکی بیش از حد مو
  • در پخت لازانیا این موارد را فراموش نکنید
  • امراضی که از حیوانات خانگی خود می گیرید
  • نحوه رفتار با استرس همسر
  • افتادگی پوست بدون جراحی با هایفو درمان کنید
  • ماهانه حداقل 180 هزار تومان هزینه داروی آلزایمری ها
  • نکاتی برای بهبود رفتار افراد بد اخلاق
  • تغییر نکردن سیاست وزارت بهداشت در خصوص روغن پالم
  • محبوبترین ها

  • از عوامل ایجاد کننده غبغب تا راههای درمانی برای آن
  • اطلاعات کامل درباره مهریه سنگین
  • اهمیت برنامه ریزی برای خرج زندگی
  • همه عوامل مختل کننده کنترل زمان
  • بی اشتهایی عصبی، از علت تا درمان
  • اعتیاد مادران به اینترنت و فضاهای مجازی
  • هنگام صبح، مراقب ویروس ها باشید
  • پای برهنه با خیال راحت راه بروید
  • تغییر وزن پس از ازدواج
  • کاغذ دیواری بهتر است یا رنگ
  • شرایط یک تخت خواب استاندارد
  • اگر این حقایق را بدانید دیگر هرگز هات داگ نخواهید خورد
  • رهایی از شر مورچه های سمج
  • بحث و جدال زن و شوهرها با خر و پف
  • انواع تخت های بیمارستانی را بشناسید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است