Alaeme-Narasaeie-Kabed این علائم از نارسایی های کبد خبر میدهند

بدن از اعضاهای گوناگونی برخوردار است که یکی از این اعضاهای مهم کبد میباشد.کبد سبب میشود انرژی بدن ذخیره شود و سموم هم نیز از بین بروند.بنابراین اگر کبد با مشکل مواجه است تمام بدن در خطر تهدید قرار میگیرند و باید از این عضو مهم به درستی مراقبت کرد.یک سوال:چطور میتوان از کبد که عضوی حیاتی است نگهداری کرد؟

رضا مسعودی متخصص گوارش و کبد در خصوص اهمیت کبد در بدن گفت: هنگام خارج کردن این عضو از بدن، بیمار فقط به مدت 24 ساعت زنده است. کبد دارای نقش های مهمی مانند سم زدایی، تفکیک مواد مغذی از مواد زاید، تجزیه مواد شیمیایی و یا تبدیل مواد شیمایی سمی و غیر قابل دفع به مواد غیر سمی و قابل دفع است.

این متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه تجمع چربی در کبد منجر به بروز بیماری کبد چرب می شود، اظهار داشت: بازسازی مجدد سلول های کبد از مهمترین خاصیت این عضو بدن است.
وی به دفع 100 درصدی سموم و میکروب های بدن توسط کبد اشاره کرد و افزود: تصفیه آلاینده های هوا، مواد شیمیایی، دود سیگار و داروهای مصرفی و حفظ تعادل و تنظیم هورمون های بدن و ذخیره سازی متابولیسم چربی و پروتئین از وظایف کبد است.
مسعودی زردی پوست و چشم را از علائم بیماری‎های کبد دانست و بیان کرد: در زمان بروز بیماری کبد ماده ای به نام بیلی‌ روبین (یک ماده زردرنگ) در خون جمع می شود که باعث زردی پوست و سفیدی چشم می شود.
این متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه در زمان عدم پردازش ماده بیلی‌روبین توسط کبد فرد دچار بیماری یرقان می‌شود، عنوان کرد: بیماری های هپاتیت و سرطان کبد و قرار گرفتن در معرض مستقیم مواد سمی از دلایل بروز بیماری یرقان است.
به گفته وی، تغییر رنگ ادرار و مدفوع، حساسیت پوستی، خارش پوست، خونریزی بینی، کاهش وزن، نارسایی کلیه و مشکلات تیروئیدی از عوارض بیماری کبد است.
مسعودی با اشاره به اینکه گاهی آسیب های کبد بدون علامت است، یاد آور شد: عدم تولید پروتئین توسط کبد باعث ایجاد خونریزی، ورم و کبودی در بدن افراد می شود.
این متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه مصرف تغذیه مناسب باعث کاهش بیماری های کبدی می شود، تاکید کرد: افزایش مصرف ویتامین ها، پروتئین ها، آهن و مصرف دارو با تجویز پزشک و کاهش مواد غذایی حاوی چربی باعث بهبود این عضو بدن می شود.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 20 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • انعطاف پذیری ایستا
  • سبک تغذیه ای مردم ایتالیا در تهیه پاستا
  • فواید اسید معده
  • عوارض این حالت خوابیدن!
  • روش های کاهش وزن
  • راهکارهای اصولی برای بهبود سیستم ایمنی خردسالان
  • جلب علاقه اطرافیان توسط کودک
  • معرفی خوراکی های چربی سوز
  • بهترین مواد غذایی موثر برای درمان درد زانو
  • لوبیا و 8 خاصیت شگفت انگیز
  • رواح بی رویه اختلال بی اشتهایی عصبی
  • یادآوری نام افراد
  • خودتان در خانه با ساده ترین تست, سلامتی خود را چک کنید
  • پیامدهای افراط در مصرف میوه
  • تفاوت نیاز پروتئین در افراد معمولی و ورزشکار
  • محبوبترین ها

  • نقش چای در بروز سردردهای روزه داران
  • با چه و یتامینی با سرطان سینه مبارزه کنیم
  • برنج قهوه ای و مزایای آن
  • خورد و خوراک در روز اول نامزدی
  • همه چیز درمورد خاصیت های بیشمار گلاب
  • پیکا، بیماری همه چیز خواری (بخش اول)
  • چگونه با تغذیه مناسب قلب سالمی داشته باشیم؟
  • معرفی برخی غذاهای سالم و ناسالم در دنیا
  • ترک صبحانه میتواند به قلب صدمه بزند
  • استفاده از روغن حیوانی برای چه افرادی مضر است
  • اسامی فرآورده های خطرناک برای سلامت انسان
  • یک وعده از این خوراکیها در هفته، باعث افزایش فشار خون می شود
  • احساس شادی بیشتر با کمک میوه و سبزی
  • اگر می خواهید چاق نشوید از این ساندویچ ها دوری کنید
  • نکاتی و جالب و طلایی درباره ی فیبر
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است