مصرف پیتزا کالری پیتزا فست فود خوراکی های بیرونی

 

امروزه پیتزا از محبوب ترین خوراکی های بیرونی به شمار می رود که هرکسی را عاشق طعم و مزه خود میکند می توانید در این روزهای سرد سال خود را به خوردن یک پیتزای خوشمزه دعوت کنید بهتر است با کالری این ماده غذایی آشنا شوید انواع پیتزاهای مخلوط و مخصوص و کالری آن ها در این مطلب مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

پیتزا، نان گرد صافی است که در فر پخته می شود و معمولاً روی این نان گرد را با سس گوجه فرنگی و پنیر می پوشانند؛ به علاوه این که دیگر مواد دلخواه هم روی نان اضافه می کنند.

پنیری که استفاده میشود معمولاً پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزا است. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده می شود (اغلب گوشت یا انواع سوسیس به کار می رود). البته میوه و سبزیجات از جمله آناناس، زیتون، پیاز، قارچ و … هم به کار می رود. همچنین از کره، ادویه جات، پودر سیر و یا کنجد هم برای طعم دادن به پیتزا استفاده می کنند.

از آنجا که تهیه پیتزا سریع صورت می گیرد، متخصصین تغذیه آن را جزو غذاهایی که سریع آماده می شوند قرار می دهند. پیتزا را داغ یا سرد میل می کنند. در وعده های اصلی غذا مثل ناهار و شام یا در پیک نیک ها، این غذا استفاده می شود.

پیتزا در ایران به دو گونه یافت می شود. پیتزاهای ایتالیایی و پیتزاهای معمولی . پیتزاهای معمولی که در ایران رایج هستند مانند پیتزا مخصوص و پیتزا مخلوط . در سایر نقاط دنیا بیشتر پیتزاهای ایتالیایی پخت می شوند . این غذا در ایران سابقه حدودا ۲۰ ساله دارد و قبل از آن غذاهای فست فودی در ایران رواج نداشته است . دیباچه ی فرهنگ ادب فارسی معادل این وازه را کش لقمه نامیده است.

در این مطلب به بررسی کالری پیتزا میپردازیم:

  • میزان کالری به ازای هر ۱۰۰ گرم پیتزا ۲۵۰ کیلو کالری انرژی

میزان پیاده روی برای سوزاندن انرژی این غذا= ۱ ساعت و ۲۸ دقیقه و ۱۴ ثانیه

ارسال شده در 20 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بدون نیاز به دارو از این نوع آلرژی خلاص شوید
  • امکان بزرگنمایی با لنزهای تماسی تلسکوپی جدید
  • تحولات بزرگ در چند ثانیه
  • طرفداران اسپاگتی بخوانند
  • تغذیه نادرست در میان دختران جوان
  • نان همبرگر با رویه پلنگی
  • روانشناسان در مورد شب امتحان چه می گویند؟
  • داشتن ناخن های بلند و محکم با گیاه دم اسب
  • محبوبترین ها

  • خار مریم چه خاصیت دارویی دارد؟
  • دوستی چای سبز با پوست
  • الان جنسینگ بخورید ,نه بعد از آنفولانزا
  • معجون های بی نظیر برای همسران عصبانی
  • خواص درمانی مختلف هل
  • خواص مختلف گیاه کبر را بشناسید
  • روغن همه کاره و مفید برای بدن
  • پیشنهاد امروز طب سنتی، دمنوش زالزالک
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    پرپین آلا
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است