مواد غذایی ضد سرطان خواص کلم بروکلی پیشگیری از سرطان با کلم بروکلی

در دنیای امروزه به دلایل مختلف از جمله تغییر سبک زندگی و استفاده از مواد غذایی بی کیفیت ابتلا به سرطان افزایش چشمگیری داشته است.به همین دلیل استفاده از مواد غذایی مفید برای پیشگیری این بیماری موضوعی مهم می باشد.کلم بروکلی یکی از گیاهانی است که خاصیت ضد سرطانی دارد.وجود ترکیباتی مانند ایندول و سولفورافن باعش می شود کلم بروکلی دارای چنین خاصیتی باشد.

کلم بروکلی سولفورافن آنتی اکسیدانی بسیار قوی است و به وفور در کلم بروکلی و دیگر سبزیجات کلم یافت می شود. سولفورافن قدرت انتخابی و هدف قرار دادن و کشتن سلول های سرطانی را دارد.سولفورافن Sulforaphane که آن هم آنتی اکسیدان قوی است ظاهراً آنزیم HDAC ( دی استاز هیستون ) را مهار می کند که نقش مهمی را بازی می کند در هر صورت ژن خاص مانند ژن سرکوبگر تومورها، فعال یا غیر فعال هستند.

به گزارش خبرداغ به نقل از شفا آنلاین: مهار HDAC درمان سرطان را، بسیار امیدوار کننده کرده است و محققان در حال کار بر روی هر دو روش دارویی و غذایی برای مهار این گروه از آنزیم ها هستند.

سرطان با رشد سلول نامناسب شناخته شده است اما مهار کننده های HDAC می تواند به بازگرداندن سلول به عملکرد طبیعی خود کمک کنند. رشد تومور پروستات در موش به وسیله رژیم غذایی حاوی سولفورافن کند شد. به نظر می رسد که سولفورافن یک ماده انتخابی است که می تواند سلول های سرطانی را بکشد.توانایی مبارزه با سرطان در سولفورافن تنها از توانایی آن در مهار آنزیم HDAC نمی آید بلکه سولفورافن سبب فعال شدن آنزیمهایی در کبد می شود که به مبارزه با مواد سرطان زا کمک می کند این آنزیم ها به عنوان فاز 2 شناخته شده و برای سم زدایی ضروری هستند و اعتقاد است که خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهند. سولفورافن قوی ترین القاء کننده آنزیم فاز 2 نسبت به هر ماده شناخته شده تا به امروز است.

خوردن میوه ها و سبزیجات به طور کلی با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است اما مصرف بیشتر از سبزیجات سبز تیره و کلم توصیه می شود. پیشگیری اولیه از طریق افزایش مصرف کلم بروکلی، گل کلم و احتمالاً اسفناج می باشد.این مهم است که به یاد داشته باشید که نوع طبخ کلم بروکلی نیز در توانایی بیشتر کلم بروکلی در مبارزه با سرطان نقش دارد کلم بروکلی حاوی یک آنزیم مهم به نام میروسیناز است که با پخت بیش از حد کلم بروکلی نابود می شود بنابراین بخار دادن به کلم بروکلی برای 2 – 4 دقیقه کاملا ایده آل است.
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .

منبع: خبر داغ

5 1000
ارسال شده در 23 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه | 178 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • نخستین تست بر روی داروی جدید هپاتیت ث
  • چند ورزش یوگا برای از بین بردن درد گردن و شانه
  • چای سیاه و نوشیدن آن
  • لازانیای خوش رنگ و لعاب برای خردسالان
  • خروپف مرگ آور است
  • راهکار های طب سنتی برای درمان بیماری پوستی
  • عوارض زردی و یرقان در نوزاد
  • ارتباط سوخت‌وساز بدن با حالات روحی و روانی
  • محبوبترین ها

  • پیشگیری از سندرم داون با رعایت این نکات
  • رابطه ی پوکی استخوان، بیماری های هورمونی و پریودنتال
  • چاقی میانسالی می تواند شما را در برابر زوال عقل محافظت کند
  • ارتباط ضربان قند با چربی سوزی
  • واکنش والدین در مواجهه با مشاجره خواهر و برادر
  • تهدید ایدز برای این بیماران
  • رهایی از اختلال شیزوفرنی با کمک ورزش
  • همزمان با بالا رفتن سن استخوانها چه تغییری میکنند؟
  • رپورتاژ

  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • مرکز دندانپزشکی لوتوس
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما